85

Анонимен

преди 2 години

Пуу тия русофили лъжат, че са ги превзели украинците за да настроят хората срещу Украйна, затвор за тези лъжци.

84

Анонимен

преди 2 години

На Азов нашият короб им трябва само за отвличане на вниманието, руснаците са пленили американски и английски военни в Мариопул и нацистите ще направят на курбан всеки, за да замажат скандала.САЩ вече обявили техния за умрял, а той жив и здрав и в руски плен!

83

xcf

преди 2 години

Фейк та дрънка.

82

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица разправяха,че са го взривили този кораб. Сега е бил превзет. Кой нормален ще превземе такава огромна мишена като кораб. Руснаците ще го потопят за нула време ако на борда има украински воиници. Още повече когато екипажа е на неприятелска държава каквито сме за Русия.

81

Анонимен

преди 2 години

От Гаварит Масква разбрах че руснаците са завзели самолетоносача на НАТО Царевец и са пленили екипажа в неравна битка.

80

Анонимен

преди 2 години

Такаааа,утре руснаците като го потопят и всичките наши моряци отидат зян,да не забравите да обвините Путин за това!

79

Петров

преди 2 години

американските марионетки дето ни управляват чакат инструкции от САЩ

78

Анонимен

преди 2 години

Девет влака и 6 кораба са готови да евакуират днес жители на обсадената Луганска област в Източна Украйна, предаде Ройтерс, цитирайки съобщение в Телеграм на губернатора на областта Сергий Гайдай. Луганска област редовно е обстрелвана от руската армия, отбелязва агенция Укринформ. На 8 април при ракетен удар по железопътната гара на град Краматорск загинаха 52 души, а 109 бяха ранени. Там, подготвяйки се за евакуация, са се намирали около 4 хиляди души, отбелязва украинската агенция. Гайдай съобщи, че тази сутрин е било обстрелвано училище и висока жилищна сграда в Северодонецк, в обсадената ч

77

Анонимен

преди 2 години

НАТО да се намеси и да освободи заложниците! Ние сме НАТО.

76

????

преди 2 години

Асен Василев.................тоя тъ.пак още ли иска България да дава оръжия на фашагите в Киев???

75

Касапи

преди 2 години

Откриха масов гроб с телата на десетки цивилни украинци в село край Киев. Гроб с телата на десетки цивилни украинци е бил открит вчера в Бузова, освободено село край Киев, което е било окупирано от руските сили, съобщи представител на местната власт, предаде БТА, цитирайки. Тарас Дидич, ръководител на община Дмитривка, каза по украинската телевизия, че телата са намерени в ров недалеч от бензиностанция. Броят им предстои да бъде уточнен.

74

Пенчо Каратолев

преди 2 години

Изключителен пример за доолна пропаганда на путинофилите и донецките незнамсикви сепаратори демек руски фашизоисти. Че кой вярва на руснаците вече, след като казаха че изобщо не са нападали Украйна и там война няма, щом не я признават значи война няма. Дори д казат че руснак е кацнал на Слънцето пак няма да вярва никой! Лъжите им край няяяямат!

73

Анонимен

преди 2 години

време е народа да вземе властта обратно, някакви поставени лице по службите ли ще ни казват какво да мислим, в този дух до 2 години ще почнат да пращ мобилизационни за всички граждани на ЕС

72

Анонимен

преди 2 години

Ако са взети за заложници от руснаци НАТО да ходи да ги освободи. Това не е ли обявяване на война като превземеш чужд кораб? Русия, ако вземе за заложник, американски кораб това какво е?

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 И съпругите им ли лъжат ве, мойковец ?

70

????

преди 2 години

Кой подкрепя още фашистите в Киев????

69

Анонимен

преди 2 години

До Ко? Не! Според тебе невинните като момина сълза руснаци са вероломно нападнати от Азов на свещената руска земя. Хайде малко се вземете в ръце с вашта скапана Русия.

68

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента да храчите по Путин и Митрофанова.

67

Айдее

преди 2 години

Сътресенията в коалицията продължават: Каримански ще съди Асен Василев. Любомир Каримански ще заведе дело срещу вицепремиера Асен Василев, тъй като се чувства засегнат от думите му. Това каза пред БТВ Ива Митева от "Има такъв народ". Вчера в едно радио един вицепремиер си позволи да каже, че господин Каримански е сложил подписа си с под документ, с който са откраднати 1 милион лева от служител на банката.

66

Анонимен

преди 2 години

Пак ще чакаме руснаците да спасяват българите, ама на какво отгоре, да ги оставят на Азов, сами сме си виновни .После политиката не била важна, всичко е политика-сметки,ама ние не можем да смятаме , не познаваме "числата" даже