36

Анонимен

преди 2 години

Като сме гласували за такива иидиоти като Ицо Захарта, Слави, хаджи Тошко, Киро Лъжеца, Кокорчо итн. това е резултата - нула управление. Чакат всичко да отмине от самосебе си, а мекедонците да кажат, че са българи. Да, аме не. Тока ще поскъпне ли или нещо продължавате да си траете?

35

Анонимен

преди 2 години

Ице я си спомни кво пееше :Във България обидна дума е свободенА деня е благородно долнопробенВъздуха отровен, *** живота здравословенКолко хубаво е друг да е виновен

34

Киндзадза

преди 2 години

Позицията на Хазарта е правилна. Диктатурата на демокрацията ни втълпи, че когато убийствата, метежите, погромите, войните са в името на "демокраДцията", трябва да се примирим с престъпленията. Същото беше с мутрите, щом си с тях, всичко е реда на нещата.. Положителното е, че нивото на осъзнатост на хората, въпреки средствата за масова дезинформация, расте... Светът се променя, не към мутро-либерализъм, а към ценности, основополагащи за човешкият род. Войнолюбците са малцинство.

33

Анонимен

преди 2 години

Нещастен фашист си ти платена простит*тко!Кого наричаш фашисти, бе гнид* долна?Не сте ли вие които въведохте фашистката диктатаура със зеления нацификат?Нагъл до безобразие самозбравил се л*льо.

32

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами ако се хванем стриктно за закона и ти Ице трябва да бъдеш съден, за долнопробният РАП в който припяваш за "Мутри", "Мафия" и "Задкулисие" без никакви доказателства до момента, в услуга на тия дето те вкараха в Парламента за да плюеш и храчиш в общия кюп на пупулистите и демагозите, явно вървиш по пътя на Мишо Шамара, който рапираше на червените бабички докарали Олигарски на Власт с всичките му последствия за държавата, след един февруарски метеж досущ като този на фигуранта с вдигнатия юмрук

31

Костадинов

преди 2 години

Има повече фенове от теб вече,мишок! Изчезни и млъкни ! *** да залижеш перчема на просто киро! Ти кво мислиш ,народа ще ви търпи бе,душманин? Ще ви изтръгнем сърцата ако трябва на жълтите павета! Мишки!

30

На три бустера

преди 2 години

Искам да ида в парламента...идииии никога няма да имаш хемороиди !!!

29

Анонимен

преди 2 години

Такива същества като това - неграмотни, нагли и неморални защо са по върховете на властта? А вие защо нахлувате в живота на хората, лишавате ги работа и училище, репресирате ги навсякъде и ги убивате с токсичните вещества наречени ваксини, защо газите правата на хората ежедневно?

28

Анонимен

преди 2 години

Очаквам да съчини и рап парче за "нещастните фашисти", които му плащат заплатата впрочем.

27

Алов

преди 2 години

Айде да пуснем тест за наркотици в парламента,а хазарте> Ти и Волен няма да издържите, а и Кирчо си пошмърква като му голедам очите.Иначе е прав, това спокойно може да се води въоръжен преврат подготовка

26

Анонимен

преди 2 години

Прав е, не само само фашисти, но и комунисти начело с копейкин. Искали да нахлуят в НС, за да разговарят с депутати. Нали Възраждане си имат такива, да си говорят с тях. А и депутат да призовава за нахлуване в НС наистина е подсъдно. Как съдят Тръмп за нахлуването в Белият дом. Колко убити имаше след това?

25

Анонимен

преди 2 години

Ице, ти ще си терорист! Не изкарвайте хората фашисти. Сега разбрах, какво имаше предвид Кирето, като каза да сменим модела - имал е предвид, да изкарате хората фашисти и терористи. Едно време такива неща правеха демократите - "Кой не скача е червен!!" Ама ти не помниш тази велика "мисъл"! Ама помниш сигурно времената на "умните и красивите" И те фашисти са били, да знайш! И къде са те сега?

24

Анонимен

преди 2 години

Следващите депутати са Иван и Андрей 100% Следва ги Кубрат Пулев .Категория Хазарт продължава а забравих на Агата Агов сино Йоко и той

23

D.T.

преди 2 години

Разбира се, че е много прав човека. От две седмици 10 тъпyнrepa от *** организирано настройват българския народ срещу властта.

22

Анонимен

преди 2 години

Един удар с лопатата и изринете тези комунистически плъхове обратно в канализацията.

21

Анонимен

преди 2 години

Нон СТОП Нон СТОП , Хазарта е дроб! Хемоpоид4о я си скеий напушената мутра някъде и не се излагай повече! ПРОДАЖНИК!!!

20

КРУМ

преди 2 години

Поздравления!!Ситуацията е шепа *** зоват за връщане в средните векове...който оцелее ....!?

19

Анонимен

преди 2 години

Ицо Захарта, не си за Парламента.

18

Анонимен

преди 2 години

Защо липсва ЛУна в парламента? Бие ги по акъл всички там.

17

Анонимен

преди 2 години

Костя Копейкин - българският Тръмп