71

Анонимен

преди 2 години

Те дори не проверяват от какво точно е починал всеки, ама сертификатите ще ги проверяват.

70

Анонимен

преди 2 години

*** - Ментака ли бе? Тръгнал да лови събратя по оръжие? Че вече в магазините и моловете не гледат никакви сертификати. От месец влизам където поискам, нито един не ме е спрял. Хората няма да *** от глад заради платените тр о лове на ковид мафията, я! Да ви пребере Господ, юди продажни - вас и близките ви, да се прочисте светът от насилници, лъжци, убийци и предатели!

69

Бay

преди 2 години

ако е млад и е починал ваксиниран трябва да се провери.

68

БРАВО КИРЕ.....

преди 2 години

ДОКАЗАНИТЕ МОШЕНИЦИ , ТРЕБВА ДА СИ ПЛАЩАТ!

67

Аноним

преди 2 години

Те да проверят ваксините с микроскоп. Влезте в Ръмбъл платформата и вижте откритията на независими учени от цял свят, какво са видяли. Ужасяващо е. Японците затова са върнали ваксините на Мод***рн@, защото били "замърсени". Официалните медии деликатно прикриха...

66

Струва ми се

преди 2 години

Резултатите ще смажат митъ за - пазещата ваксина

65

Анонимен

преди 2 години

Да видим сертофикатите на депутатите и на работещите в МИнистерски съвет и останалите държавни и ституции първо викам аз.

64

Анонимен

преди 2 години

Най-големият мошеник тръгнал мошеници да лови? Това на скеч вече прилича!

63

Анонимен

преди 2 години

Да се вземате в ръце и да се спирате с тия ченгеджийски номера,щели да проверяват!Всеки сам си носи кръста за своите решения,дали се е ваксинирал,дали ползва фалшив сертификат,дали е преболедувал!

62

Herr Muller

преди 2 години

Разследването е поверено в сигурни ръце - ръцете на Бай Рашко. Следователно, НИЩО няма да излезе - ЗАБРАВЕТЕ !

61

Хасфалт

преди 2 години

Ако излъжа, че съм ваксиниран и получа зелен сертификат, за да си купувам консумативи и инструменти от големите магазини, да работя, та С КАКВО СЪМ АЗ ПО-РАЗЛИЧЕН от Киро Ментата, който излъга, че не е канадски гражданин, и получи право да върти далавери в министерски съвет?

60

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

М-А-Й-Н-А-Т-А МУ НА СЕРТИФИКАТА ПАЗЕТЕСЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ГО ИЗДАВАТ ВЪВ СТОЛИПИНОВО ВЪВ ФАКУЛТЕТА

59

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да отговори кой му написа и подписа декларацията! Ако е самият той - да си ходи на мига! Мошеник още преди да встъпи в длъжност! Тръгнал на хората кал под ноктите да търси, а той сам до шия - в!

58

Дръж, куче!

преди 2 години

Да вземат пример от "много цивилизованата" Нидерландия - днес видях в нета чуднички снимки как са изкарали вече и ченгета с *** да издевателстват над протестиращите срещу коронафашизма. Затова предлагам на Киро да проверява ваксаните веднага, приживе. Те са или куку, или нагаждачи, или мошеници. Значи е най-добре всеки от тях да го гепят двама полицаи и квалифицирано да му праснат бустерна доза, та да е сигурно, че наистина е набоден. И да си имат куче наблизо да го сръфа, ако много вряка.

57

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 43 ---- Така е! Когато фактите говорят и боговете мълчат. Заб. Това не важи за антиваксърите. ТЕ са над Боговете. ;)

56

Ужас

преди 2 години

Трябва ли кирчо да вкара ваксинираните вьв паника като се окаже , че няма фалшиви сертификати и ваксините са менте като скоросмьртницата на цар киреЩе чакам да публикуват резултати

55

Анонимен

преди 2 години

Сигурно питат всеки починал сертифициран: "Ти, байно ле, къде игра в цирка?" и не му дават да издъхне, дорде не отговори. Боже, с каква про стотия се занимават тия нашенски *** - кючекчии! И какво значение има къде са му надънили експерименталката, като отдавна се изясни, че тя не помага - не спира ни заразяването, ни разпространението, ни лекуването, нито смъртта дори. Където и да са си я приложили - А и Б, Х и У експерименталки са все същата боза! Една свястна няма!

54

Анонимен

преди 2 години

Тестовете от 0.80 стотинки с плюнка използвани по училищата ловят ли Омикрона? Или ги закупихме и въведохме за задължително използване за осигуряване на безопасна среда за обучение само да осигурим спокоен пенсионерски живот на Стойчо за да се радва на внучетата?

53

АНГ. КУНЧЕВ

преди 2 години

" Омикрон се кара леко и от ваксинирани, и от неваксинирани...Омикрон СЛАГА КРАЙ НА ЕПИДЕМИЯТА И СЕ ПРЕВРЪЩА В ОБИКНОВЕН ВИРУС"!

52

Анонимен

преди 2 години

На фалшива пандемия фалшив ЗС са казали хората.