89

не разбрал

преди 2 години

Непробиваемите вакснати от какво се притесняват?

88

Анонимен

преди 2 години

До: номер 92 Съгласявам се с тебе - в Сърбия процентът е около 30% и е така повече от месец.

87

Анонимен

преди 2 години

Ако след 6 месеца ваксинираните се пуснат от хорото на бялата мафия и не си сложат поредната доза, толкова починали ще има за 12 часа

86

Анонимен

преди 2 години

А както вече знаем, 80 процента от ваксинираните в болница са фалшиво ваксинирани, така че нещата са просто трагични.

85

Анонимен

преди 2 години

С годините смъртността по света би трябнало да расте плавно. Хората в днешно време се самоубиваме бавно но качествено. Автомобили, химия във всички продукти, наркотици. Личната безотговорност и глупост достойно, компенсира за липсата на войни. Короната е просто капчица в океана. Чакам да стана столетник, ама надали. ;)

84

Анонимен

преди 2 години

Само 11 процента от тестваните. Това е нищожно малък процент, ама вие си продължавайте с пропагандата.

83

Анонимен

преди 2 години

Кацка состин ли си вьв форумитеКолко в зелено че даде - дедо биде за вьвеждането на сертификатчето

82

До Состин

преди 2 години

Готино ли ви е на сороскитe цвини да ви карат да ставате в 5 сутринта да квичите под стариите?

81

Анонимен

преди 2 години

Ще стават все повече заради мошеника Кацаров. Радев му даде право да побългари сертификата само за България. Защо му даде право да удължи срока на сертификата за преболедували от 6 месеца на 12 месеца? Тези хора не са защитени. Застрашават и други около тях. Това, което прави служебното правителство като цяло застрашава националната сигурност.

80

х

преди 2 години

Всяка година се умираше от грип и усложнения особено ако има придружаващи заболявания. Но......НО....никой не ги броеше по медиите. За това се шокира стадото. О, чудо хора умират. Ами да, добър ден. Всеки ден умират и се раждат хора.

79

Бай Гроздан

преди 2 години

Цунцванг(без полезен ход или всеки твой ход води до загуба) би казал някой наш шахматист.Ат една страна европейски регламент за зеленият сертификат и трудно някой ще се реши да ни "затвори" както миналата година след като със сертификата трябва да имаме достъп навсякъде и нищо не трябва да бъде затваряно.От друга страна как да се чувстват сигурни туристите у нас след като не знаят дали в ресторанта няма и хора със български сертификат след първата доза.Че и избори идат.

78

Анонимен

преди 2 години

Който им верва на тия предлагам да си изкопае един бункер да се затвори там и да не си показва носа навън,ние антиваксърите ще рискуваме.

77

Анонимен

преди 2 години

Реално са 5 пъти повече.

76

Анонимен

преди 2 години

Интересно е дали в тези бройки са включени починалите събота и неделя, нали вчера нямаше никакви смъртни случаи? Или неделя е почивен ден за вируса? По принцип края на Ноември и началото на Декември са седмиците с най-голяма смъртност. Интересно колко починали ще има сумарно на края на годината. 2020 беше с най ниска смъртност от 2010 насам. Тази година несъмнено са повече. Дали не се дължи на демографския прираст след втората световна? Танц на живот и смърт. Мир на праха им.

75

Анонимен

преди 2 години

Вторнишкият щам на вируса е най опасен, а в събота и неделя Коко 19 си дава почивка. Умен вирус, няма що.

74

Ваксинация

преди 2 години

Видими резултати в броя на заразените , всеки ваксиниран става моментално - опасен за околните Жалко , че доказани некадьрници като кацаров са министри в тая дьржава

73

Мангъров

преди 2 години

направо сухи цепеници тая сутрин....

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Нищо няма да ви стане ако не хуквате по ресторанти и фитнес зали да си плюете в устите".......... Ще им стане. Нали в това е смисълът на безсмисления им живот. Любимата им фраза е "Веднъж се живее ..."

71

Анонимен

преди 2 години

Еее Кацарката жив ли е!?

70

Формулата

преди 2 години

Събота+Неделя+Понеделник=Вторник е официално обявна от властите. Добре! Но защо сумарните данни от тези три дни, след това цяла седмица се разтягат кото стара дъвка и въз основа на тях се вземат "мерки"?Ако не е така, излиза, че вирусът в събота и неделя си почива, или дава само почасови дежурства. Особено за бройката на починалите ;)