70

ГЕРБ

преди 2 години

Никога повече Фатма....и.

69

Анонимен

преди 2 години

Лошото е че повечето население е глуповато. Не следи ,какво се случва. Не търси работещи хора, а скандали. Гласува се партойно , а не по свършена работа. Как може да сложиш президент, които няма никаква политическа кариера или бизнес кариера. Тоя човек, как ще отиде някъде и ще договори нещо, ксто той е войник. Няма нито опита, нито образование за тази цел. Мислете с теа глави ... не само аз съм ляв аз десен. Накрая вие седите гладни

68

Анонимен

преди 2 години

Според мен Герб щеше да има по-голям успех ако кандидатира Кунчев или Кантарджиев, поне вече от година и половина са като част от семействата ни. Свикнахме си с тях да ги виждаме. Единственият достоен опонент можеше да бъде, но донякъде само ген.Мутафчийски, но той е много интелигентен човек и отказа, защото не се нуждае от 15 минутна слава. И така си е значим....А тези дето продължавате да пишете срещу Радев, направо не се ли срамувате да заставате зад страхливеца Бойко. Цяла Б-я се забавлява.

67

Мъдуран

преди 2 години

Че нищо няма да стане от тоя е ясно,но поне да даде акъл на Тиквата още една книга да прочете да стане поне двукнижник.

66

Анонимен

преди 2 години

По-голямо падение от това нищожество, не е прекрачвало президентския праг! Този мизантроп е олицетворение на духовното състояние на голяма част от българите в момента - нихилизъм, злоба, завист, мъст, отрицание, гняв, агресия, простащина, мерзост, простащина и безхаберие. И всичко това омесено с богата доза клинична шизофрения!

65

Престарял емигрант

преди 2 години

Лош човек е Радев.Заядлив.Няколко пъти Борисов му е подавал ръка за помирение, но др.президент не приемаше.Избраха го хора, вярващи в него , но той се отдръпна и от тях.ДПС-например. Няма партия, с която не се е заял.Дори и с БСП.Такъв слаб политик на този пост не сме имали .Кариерист, немислещ за нацията и нейното обединение. ,,Гласувайте " за него и ще получите Москва със завой към изток. Болшевишка му работа.Руши всичко за власт.

64

Смешник

преди 2 години

Герберопитеци работа,работа,работа под статия за Радев активни ви искат хайде по сериозно ,че скоро ще спре тая хранилка!

63

Кънчо

преди 2 години

Фигуранта да си прибира калинките и да изчезва. Няма криза, която да са овладели, напротив става все по-зле и с тока, и с кораба. Разедини нацията и ни води към национална катастрофа. Спряха ни еврофондовете, за плана за възт. и развитие вече не се говори, Рашков действа като бухалка и репресира привърженици на герб и дпс по селата, с машините за изборите не могат да се оправят, в международна изолация сме, а той пуска кьор фишеци да се прави на мъж и само ББ му е в главата. ОСТАВКА

62

нн

преди 2 години

Г-н Радев не дърпай дявола за опашката, не предизвиквай Борисов. Стоянов след една такава изцепка поднесе на тепсия президенството на Първанов.

61

Анонимен

преди 2 години

Извадки от информацията за получаването на званието почетен доктор на Софийския университет (доктор хонорис каузаот Бойко Борисов):За 6 месеца, един кратък срок, г-н Борисов направи повече, отколкото е направил Стефан Стамболов за 7 години или Тодор Живков за много повече. Имаме пример за изключителен талант, съчетан с огромна честност и всеотдайност, които дават плодове не само за българския народ, но и за нашите съседи, които искаме да ни бъдат приятели каза в приветственото слово ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков.

60

shибанякo,

преди 2 години

Нямаш шанс, ти жалък изменнико. Не професорът, а Луна да отиде на балотаж срещу *** като тебе и за нея ще гласувам.

59

Анонимен

преди 2 години

Майката вероятно е от старото БКП, а тоя от новото БКП герб )само си приставете къв главнокомандващ ще е на армията)

58

Аз съм за БаЦе

преди 2 години

Ама що се крие....излез и пречукай Радев...ама смелост няма май май !!! Поне на английски го бийй.....завърти му главата с Конграчулейшънс....няаа как да ти отговори простия военен...

57

Анонимен

преди 2 години

Фигурант купи още 8000 машини за гласуване, че не си харчил пари скоро.

56

До Асан

преди 2 години

А Деса две заплати взимала ли е от Злобарко?

55

Анонимен

преди 2 години

Очаквате икономика от военни ? Това не е сериозно. Трябват ни хора приети на запад с акъл . Да допринасят с нещо към икономиката. Тоя за 5г нищо не постигна. Каква е логиката да гласувам за него ?

54

m/f radev

преди 2 години

Май нещо се е притеснил зеленият мадъфакър. Най-малкото кой му дава право той да "определя" кой да му е опонент? Отдавна е жалък, но вече става и смешен.

53

Анонимен

преди 2 години

как мисли някой, че може да му протече по-бързо мисълта от тази на Генерала. Едно е да завършиш като студент номер 1 от 260 човека и то не някъде в Шумен, а военновъздушен колеж в Алабама. На дипломата да пише, воин на ХХI век, отличен стратег и т.н. И проф. Герджиков, мама проф.Герджикова и двамата семейно са присвоили 9000 лева. Ми то ясно бе, как няма да бъде подкрепен от Герб.Техен човек. Все едно гледам Плевнелиев. Какво ще обедини този? Ще го пляскат по врата и знем какво беше 12 години.

52

Асан

преди 2 години

И Балтов беше ректор-директор ама му теглиха шута за кражби... И Ананас е крал 9000 лв. за мама си :)))

51

Анонимен

преди 2 години

Радев,ставаш жалък с войнишкия си хумор. Цапаш пагона.