30

Иван

преди 3 години

Честит празник г-н Борисов!Вие сте достоен българин и имате подкрепата на всички достойни българи,а те не са никак малко.Стига лъжи,стига измами,стига бутафории, стига пародии.Разделителя на народа вън от политиката ,достатъчно замърси България.Той е срам за България!

29

GOGO

преди 3 години

СТИГА С ТАЗИ ЗЛОБА ,ЗАВИСТ И ОМРАЗА БЕ МУХОБОЙКО.Д КОГА С ТОВА МУТРЕНСКО ПОВИДЕНИЕ ???????

28

22

преди 3 години

Стига си плюл бе нарцист! Щом не е по твоята, всички са маскари. Така ли! ***!

27

АнонимеН

преди 3 години

БОРИСОВ ПАК ВИЗИРА ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ! ОМРАЗА, НЕСИГУРНОСТ, ХАОС

26

Анонимен

преди 3 години

Бойко, да не те боли зъб, та си така зъл на връх националния празник?

25

Анонимен

преди 3 години

Не ти е виновен Радев,а ти самия.И даго нямаше "разединителя",пак нямаше да се обединим под еднокнижник алчен и крадлив

24

българин

преди 3 години

Ах , ти с--ньо , няма ли да спреш да се показваш ??!! Ония радетели.на Съединението , за които смееш да говориш , ако сега са живи щеше да ти хвръкне тиквата !

23

Анонимен

преди 3 години

Най добрия, върха на опозицията е Слави чалгаря и Гумен ф.игуранта

22

Анонимен

преди 3 години

Ама как вече 20 години го търпим тоя бе? Този човек е пр.остак! Той не е чел, не е полагал усилия да се образова поне малко! Завършил е в Банкя, после милиционерското, после факултет Пожарна( не е държавна сигурност), после станал уличен разбойник и след това всички знаем Как го допуснахме това?!

21

Анонимен

преди 3 години

Бойче, връщай се брат, че без теб е мазало.

20

До Румбата

преди 3 години

Ще го търпиш още много, защото ръководи най-голямата партия в България. Тя щеше да бъде и първа политическа сила, ако не бяха "привнесените" резултати от чужбина на хора, които никога не са плащали данъци за България.

19

АНОНИМЕН

преди 3 години

Стига с тази злоба, бе. хаир няма да видиш вече !

18

Анонимен

преди 3 години

Къде го видя тоя хаос, несигурност и омараза? Нищо повече от обичайното състояние на България.

17

SS

преди 3 години

да де, ама докато ние викаме "Слава на Съединението", тоа селски хитрец на снимката си мисли "Да живее в Барселона!"...А иначе, много знае да критикува... Все още не е признал за записите и престъпленията! МУТРИ СБОГОМ! ГЕРБ е ПОЗОР за България! - Вече таа партия я определиха като и ТОКСИЧНА, и МАФИОТСКА ... а тоа ми плещи за "обединение" и за "отличници"

16

Обединени

преди 3 години

Срещу Борисов и ГЕРБ.

15

Illiana

преди 3 години

Да, преди 136 години едни велики българи са станали обединители на нацията. А сега, герб и вие превърнахте българската нация в просяци. Научихте повече от половината българи да крадат. Вие освен мутра, сте нагъл тип, защото се осмелявате да говорите за президента Радев! Намериха се много хора, които слагат КРАЙ на вашите пошлости. Ние всички интелигентни и нормални българи желаем вие да си платите и да влезете в затвора. Така да бъде!

14

Прав е Борисов

преди 3 години

Радев пося много омраза и раздели народа. нямаше реч за Нова година, Великден, Съединение, където да не говори против редовното правителство. Спечели - има абсолютни послушковци за служебни министри!

13

Румбата

преди 3 години

Не знам защо, но изпитвам органична непоносимост като видя някоя новина със снимка на мутрата и заглавие какво бил казал... Абе тоя колко още ще се появява по новините?

12

Стефан

преди 3 години

Лидерът на ГЕРБ поздрави българите за Съединението. Абе мутро ние не те искаме в селото ти за къщата на попа питаш, не ти искаме никакви поздрави и пожелания ЩЕ СА НУЖНИ НА ТЕБ.

11

Анонимен

преди 3 години

ей *** защо ми закри проектанската фирма?