124

Анонимен

преди 2 години

Задължителното винаги е във интерес на някое лоби : Заплата през Дебитна Карта, и тн .... и ако ваксината стане заължителна то някий друг ще цвили от кеф ,но не и Аз !

123

Анонимен

преди 2 години

През пет минути някой ни страхува... Защо е необходимо да ни страхувате допълнително и непрестанно? Не би ли трябвало за една година вече да сме втресли баджаци от страх? И ако не, защо?

122

Анонимен

преди 2 години

Преболедувах го доста тежко, но съм бил и по-зле, с дофтуряци изобщо не се занимавах, а откак мина направо съм забравил за кромида в личен план. Наскоро дядката го тръшна, а той на 76 с кръвно, много други заболявания и една чанта хапчета - обадил се на личния лекар, оня го отсвирил и може би така му е спасил живота -имаше всички симптоми, пневмония, кашлица -за 20 дни с чайчета, сироп и малко антибиотик накрая се оправи. Щом при него мина, значи може при всеки ако не се панира

121

Койчо

преди 2 години

Аз слушам само доктор Мангъров

120

чакарака гюбек итн

преди 2 години

Когато си на последно място по стандарт и грамотност в Евпопа (далеч зад Румъния) е обяснимо защо си последен по ваксинацията. Обаче първи по смъртност. всичко си е логично, природата си знае работата

119

Патриот

преди 2 години

Недоверието във ваксините е в обратнопропорционална зависимост от IQ на дадения индивид.

118

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеНДемек да чакаме всички ваксинирани да починат скоро? В рамките на 2 месеца.

117

Анонимен

преди 2 години

Ех, да, една година пандемия вече - тепърва ли ще ни заплашват? Аман!

116

Васко

преди 2 години

Най добрия учител бил опитът, вземал скъпо и прескъпо, но..... обеснявал добре!

115

Анонимен

преди 2 години

До 66:Абе ,"умник",ако лекарят ти предпише да спреш пушенето,защото има голяма вероятност да те хване туберкулоза,но ти не го спреш и те хване такава,ти ще подпишеш ли документ,че се отказваш от лечение?Така всящност е със всяка болест,но никой не ти иска документ за отказ от лечение,ЗАЩОТО НЕ СИ ИЗПЪЛНИЛ ВСИЧКИ ПРЕДПИСАНИЯ НА ЛЕКАРИТЕ!!!дА СИ ВИДЯЛ ТАКОВА НЕЩО ЗА ВСЯКАКВИ ДРУГИ БОЛЕСТИ,ОСВЕН ЗА НАТРАПВАНИЯ НИ БРУТАЛНО КОВИД 19?Не ти ли се вижда съмнително това непрекъснато набиване в чутурите?

114

Ром

преди 2 години

За какво ми е да си измислям, ти знаеш ли с колко кихащи и кашлящи се разминавам всеки ден, това в киното е само един пример, брат ми. Иначе ми пиши двойки, няма ядове. Проблема, е че Мангъров ги учи не само да не се ваксинират, но и болни ходят нагоре надолу. Никой не се карантинира вече, никой не носи маски, факт. Излез малко на вънка да видиш кво става.

113

M

преди 2 години

Като погледнеш държавата и ти става ясно за хората. Всеки знае и разбира от всичко, всеки се мисли за много умен, а държавата на последно място в Европа. Всеки обвинява политиците, всеки е много активен в интернет, но никой не се сеща колко е *** и как целия свят му е крив, че той живее в тази ***.

112

бай Пешо

преди 2 години

Българското общество е толкова зле във всяко едно отношение, че няма смисъл за коментар! Добре че ЕС все още ни издържа, но като гледам как властта постепенно преминава в ръцете на мафията и това скоро може да спре.

111

АнонимеН

преди 2 години

ИМАМ ПОЗНАТА КОЯТО Е МНОГО БОЛНА С ХРОНИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ КАТО РЕВМАТОИДЕН АРТРИТ И ЗНАЕ, ЧЕ ХВАНЕ ЛИ КОВИД ТОВА БИ Я УБИЛО ,НО И ТЯ НЕ ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА ЩОТО Я Е СТРАХ ПОВЕЧЕ ОТ ВАКСИНАТА ОТКОЛКОТО ОТ КОВИД :D

110

тъй де

преди 2 години

Абе Доц Шивароff, чезвай бре.......

109

Анонимен

преди 2 години

Когато Държавата е показвала грижата си към Мен то никога не е било във Мой интерес за пример : Гражданска отговорност и тн...та и Ваксиниране

108

МКII

преди 2 години

До ПроСоТоНа вируса не му дреме какво пише в конституцията, така както на тебе не ти дреме за вируса. Обаче има едни хора, които са много по- умни и отговорни от теб и те са измислили начин, как сам да поискаш да се ваксинираш. Въпрос на време е да стане.

107

до 91

преди 2 години

Когато си почти на 100 години и това е нещо.

106

Кънчо

преди 2 години

Бергамо беше един от най- засегнатите градове от ковид в Италия, а сега там са едни от най-яростните протести срещу зелените паспорти и задължителната ваксинация. Сиреч, въпреки че го ядоха голям са против този човешки експеримент. Помислете малко...Още при първите "симптоми" , че нещо подобно ще се прокарва тук..трябва да се даде ясен отпор.

105

Анонимен

преди 2 години

Някой все пак ще ми обясни ли, ако сте толкова умни, защо сте толкова прости и най бедната и разбита страна в ЕС? ----- простотия плюс бедност е уникална комбинация .