100

Капиталист

преди 2 години

Комунизмът на ГЕРБ си отива! Децата ми спят спокойно!

99

човек

преди 2 години

Ще ви дам един пример: Премиерът на Италия, Марио Драги да речем, е независим, тоест не е член на никоя политическа партия! Затова не е нужно нито Бойко Борисов да е премиер, нито Слави Трифонов да е премиер на България! Нищо не пречи да бъде дори независим, или най-малкото да не е лидер на управляващата партия, казах, и пак ще повторя: Премиерът трябва да бъде подчинен на Народното Събрание, а не да му заповядва какво да прави, все едно е руски цар-самодържец!

98

Анонимен

преди 2 години

i bez nabuhvatel ste buhnat ;) a stabilizator?

97

анализатор

преди 2 години

Опростачихте народа,окрадохте парите,съсипахте морала,ликвидирахте държавността за 12 г.,какво още да направите,за да проумее целокупния народ,че само арести,съд и затвор ше поправят белите.Такъв *** тип,начело на една държава,не се е виждало никъде в света.12 г.шлаката на българското общество грабеше и ликвидираше всичко пред себе си.Не знам какъв трябва да е човек,за да поддържа една бандитска организация,начело с един селски бандит?

96

Анонимен

преди 2 години

Бойко отивай на почивка в Дубай и не се нерви! Личи си, че те яд, но това е положението. След 6-7 месеца мисля да сте върнали откраднатото.....

95

Българин

преди 2 години

Значи искам сега тука да ви светна как стоят нещата за да разберете правилно за какво става дума. В момента най-важното за България е да изчегъртаме ГЕРБ, да се състави каквото и да е правителство за да изчегъртаме ГЕРБ. Няма значение какво ще е правителството важното е да не са ГЕРБ, другите са чесни и няма да крадат а ще мислят за народа. Само така можем да станем материално богата страна и да живеем в материално богатство като материално богати хора да се разхождаме със щастливи лица в мола и да си купуваме западни стоки.

94

Анонимен

преди 2 години

Тоя защо още не е в затвора?

93

Анонимен

преди 2 години

Бойко борисов ... У ВИРИГИ! Да отговаря пред ... НАРООООДАААА!

92

амунилен

преди 2 години

Видях те Бойко - Мойко, за нищо не ставаш!

91

Анонимен

преди 2 години

И Слави Бареков ще бъде, като Бойко Сакскобургота по Станишевски 30 годишно Кино !

90

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах този аргумент - били ги стресирали и те затова не били гласували за ГЕРБ? Те трябваше да са обидени и ядосани и напук да гласуват за ГЕРБ. Няма логива в плачът им.

89

Анонимен

преди 2 години

borisov ne se e setil da si sabira fenove s sms vmesto v mrejite.

88

Анонимен

преди 2 години

До 6-7 месеца ти Баце ще гледаш от килията на бай Ставри!

87

Анонимен

преди 2 години

Този път няма спасение. Ще ги мирише магнолиите от Централния затвор.

86

Анонимен

преди 2 години

До човек "България е парламентарна република, а не царство" - - - България не е нито парламентарна република, нито царство, България е жалка умираща васална държавичка, пазар у депо за евтини черноработници на богатите западняци.

85

Анонимен

преди 2 години

Залитанията на Борисов, към анадолския диктатор му изядоха главата.

84

От Европа

преди 2 години

Антонио Лопес, шефа на ЕНП за Рашков: Някой да му каже, че комунизмът е свършил Категорично осъждам недопустимите заплахи срещу Бойко Борисов, които направи служебния вътрешен министър от българския парламент, написа тойНякой трябва да му каже, че комунизмът е свършил. Върховенството на закона изисква респект към процедурите", написа още той/

83

народна мъдрост

преди 2 години

На крев Слави виолата му пречи и няма да се покаже вече.

82

Анонимен

преди 2 години

До човек - Малчи уееее! Баглариа шай кот БОЙКО КАЖИ! Разбра ли! Народя го подкрепями!

81

Анонимен

преди 2 години

Тоя профан дълбае дъно след дъно. Ами тия бедни душили, дето му се възхищават и ръкопляскат? Пяна му излиза от устата... Хората на полето говорят и се държат по-възпитано от този.. ***!