54

Бизнесмен

преди 3 години

Купувам празно шишенце от ваксина. От цехчето в китай искат мостра за да знаят какво да пускат на поточната линия.

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85 Че него го боцкат ежедневно с по-специялна ваксинка!

52

Анонимен

преди 3 години

Ако правя необезопасен секс с ваксинирана, чипа може ли да се прехвърли като вирус на СПИН?

51

Миро

преди 3 години

Аз не бих се ваксинирал!1.Искам да предпрапазя здравето си от тези отрови!2.Не вярвам на тези лъжци и крадци ГЕРБ!В тях няма сигурност и истина никога!!!3.Ние нямаме никакво здравеопазване!!!Първи сме по смъртност!!!Не вярвам нито на Бойко,нито на Президента ни!!!

50

Анонимен

преди 3 години

До 77Хаха, здравния министър без туй ще е първи. Сам го каза че ще е първия ваксиниран българин.

49

Анонимен

преди 3 години

Опа, грешка (в пост 58).10 мил. ваксини защото трябват по две игли.Тоест, при положение че Х и У са константни , за 70% отиват Z x 2.Далеко идва това -сваляме маските.

48

шмatka

преди 3 години

Бодряка си поставя планове за имунизиране на българите ,за да е сигурен и той и задокеанските началства ,че скоро ще се гътнат достатъчен брой хора и територията ще се разчисти !

47

Печатница Костинброд

преди 3 години

Купуваме оригинал на удостоверение за поставена ваксина. Плащаме на ръка.

46

Анонимен

преди 3 години

До 67 ВанкатаМладежи, аз имам 2:дози на Пфъйздра и 2 на Модернатура, обща цена 10 Хил. Пиши ми на лични

45

АнонимеН

преди 3 години

ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ Е ДОКАЗАН СЛУГА НА САТАНАТА И СИ ГО ЗНАЕ!!!!

44

Анонимен

преди 3 години

*** фабриките за управление рейтинга на западащите политици като Нинова и изританите от парламента като Маяма, Пинокио и другите мераклии не спят. Нямат и почивен ден. Положението е сериозно. Напират... напъват.. нападат. Спирка нямат дори пред езика на омразата, с който заливат всичко в нета. Но нищо не постигат. За това ще дращят и на празници като Коледа и Нова година.С всичко, което правят само доказват, че са в агония и се гъ.рчат.Така бетонират Борисов, че сякаш работят за ГЕРБ.

43

АнонимеН

преди 3 години

ДО ИЗБОРИТЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ТЕРОРИЗИРАНО ЛЪГАНО И МАМЕНО ОЩЕ 3 МЕСЕЦА ОТ ГЕРБ И НАЙ-ВЕЧЕ БОРИСОВ!

42

онзи

преди 3 години

Няма желаещи да се отровят. Само зомбираните.

41

Анонимен

преди 3 години

Защо ги търпите да ви тровят? За какви се мислят тези катили рептили? Те ще намаляват световното население, друг път. Бухалката по канчетата им и сложете край на този геноцид.

40

Логика

преди 3 години

Добре бе министърче и ков и диотчета, нали твърдите че ваксинираните ще бъдете защитени от лошия вирус (безсмъртни)? Ами тогава за какво ще ме караш мене да се ваксинирам? Като не се ваксинирам аз ще си пукна. Вас това какво ви бърка?

39

Анонимен

преди 3 години

Шъ хвърляме боб, нали шъ измислите нов щЪм, пЪ можи и нови вирусчИ

38

Анонимен

преди 3 години

70%?По груби сметки -близо 5 милиона ваксини?Колко Х доктори са нужни и по колко У човека на ден да минават за да се случи за Z дни?Дори и да извадим вече преболедувалите,

37

Анонимен

преди 3 години

Коменданта, ти ли ще решаваш кой да се лекува или кой да живее.Влез в една патология да си търсиш декларацията, ако ти стиска

36

АнонимеН

преди 3 години

КОЛКОТО ПО-СКОРО ЛЪЖЛИВИЯ ПРЕСТЪПЕН ГЕРБ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!-------------МАСКИТЕ НЯМА ДА БЪДАТ МАХНАТИ ИЗОБЩО ПРЕЗ 2021-ВА ЩОТО ЛИЦА ДО 16 ГОДИНИ НЕ МОГАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!-----------------ГЕРБ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ ЗА ДА НЕ НИ ЛЪЖАТ ТОЛКОВА МНОГО ПОНЕ !!!

35

Маскарат

преди 3 години

Как така ште махате маските? Ас изкам да си ходя с маска докату съм жива. Искарах пандемията с 1 маска. 2 лева съм дала за нея вие сега ште ми я фърляте