89

Анонимен

преди 3 години

До Само тъпациСАМО *** И СКЛЕРОТИЦИ ГЛАСУВАТ ЗА БСП.

88

Щерю

преди 3 години

"Имаме план за България" - г-жо Нинова, годината не е 1944-та и Червената армия не е на границата ни, за да си мислите, че имате дори ПРАВО на власт в България! БСП са една компрометирана партия, ояла се с власт и от крадене, която докато е в опозиция остро критикува, а като дойде на власт НИЩО ГРАДИВНО не съумява да стори. Подмяната на кметовете и отклоняването на Държавни пари по частните фирми на БСП лидерите - Това е Вашият ПАРАЗИТЕН план за България...

87

Анонимен

преди 3 години

Върнете Техноимпекса първо на мястото му .

86

Анонимен

преди 3 години

А, мерси от вашето знание... Боже опази!

85

Анонимен

преди 3 години

Защо БСП участва в чужда игра? Играта между ГЕРБ и желаещите да станат техни нови коалиционни партньори. Новите коалиционни партньори на ГЕРБ ще поставят нови условия в полза на олигарсите, ще спрат проекти и антикартелни закони.Къде е БСП в тази игра?БСП трябва да изчака редовните избори.

84

Анонимен

преди 3 години

Бай Румен Рублата показа ли се да вдигне юмруче? Електорато ще се изпусне в гащите от кеф!

83

Абе

преди 3 години

БСП на власт, пази боже.

82

Знаещ

преди 3 години

Знам,че имате план!Даже знам и какъв е планът!Не веднъж сте ни го показвали ...1992,1996,2008,2013, и предполагам 2020/21

81

Анонимен

преди 3 години

До ДО 85Румънците са близо 20 млн. души, затова и повече пари им отпускат.

80

Само тъпаци

преди 3 години

гласуват за герберастите. Като искаш дясно има 200 партии. Що гласувате за бивш деятел на бкп и фен на бай Тошо. Ами щото сте прости и той такъв и си краде , а вие си пиете ракията.ДА НА ПРОТЕСТА! МУТРИ ВЪН! СЪД И ЗАТВОР!

79

Анонимен

преди 3 години

До пешо.*** пешо, доларът не стана 3000лв само за 1 ден.Още от идването на Жан Виденов си растеше бавно и методично.Жан Виденов пое държавата на 30лв/$, докара е до 3000. Ден след ден.банка след банка.По бесепарски

78

Анонимен

преди 3 години

До ДО 85Разделено на броя население България получи повече от Румъния.

77

Анонимен

преди 3 години

Измамите идват от липсата на работещо електронно правителство. След 9 години от както беше обявено създаването му от кабинета Борисов 1 и вложените средства в него надхвърлиха 2 милиарда все още го няма и не работи.

76

Нинова е върховния

преди 3 години

лидер.Мести планини за народа.Връх от кажи речи 1500 метра пренесе,барабарс овцете пред МС.Ръководената от нея партия е изключително опитна.Виждам Р. Гечев като вицепремиер и мин. на иконом. развитие как издига нивото на БВП.За връщане на спомените:първо ще ни фалира,знае как,правил го е 1997 г.,а после ще го вдигне 10000 пъти.Ще се откачим от ?,било полезно според Ханке,и левът ще стане плаващ:?-БГН 1:Х.Доходите ще са по десетки хиляди,е няма да има какво да купим с тях,но това е друга тема.

75

Анонимен

преди 3 години

Вижте и електората средна възраст 98 годл тия хвърлят пачки на ало измамници и вярват и на Нинова.

74

ДО 85

преди 3 години

ПИЧ ТИКВАТА ИМА ЗАСЛУГА ЗА ТЕЗИ 29МЛРД......И ЗНАЕШ ЛИ КАКВА Е? ЧЕ Е НЕУК И СПАЗАРИ НАЙ-МАЛКО! РУМЪНИЯ Е С 80МЛРД. МОЖЕ ДА ПРОВЕРИШ , А НЕ ДА ПИШЕШ В ЗАЩИТА НА ГЛАВНИЯ РАЗБОЙНИК БА *** - САХЕР ЪЪЪЪ ТОРТА ЪЪЪЪЪ СРАМ ТОТАЛЕН!

73

ПЕНСИОНЕР

преди 3 години

Добре си говори Курнелка,но какво да правим като не и вярваме ,много видяхме разбрахме така ,че знаем какво можат.Лозунги и обещания от тях вече декиш не хващат.

72

Калеко Алеко

преди 3 години

Какво друго могат да измислят другарете от Бузлуджа, освен да ни връщат с плановете си към плановата икономика от времето на СОЦА ... Интересно откъде го заимстваха този план, от Априлския пленум или от някой от следващите го конгреси ... Що се отнася до "победата" им тя пак е пирова, защото тези на улицата ги изкараха Божковците и Василевците, както и фигурантите им .... Още на следващите избори ще си проличи кой кой е .... !!!

71

Анонимен

преди 3 години

БСП не може да управлява себе си, камо ли държавата

70

Анонимен

преди 3 години

Плана на БСП винаги е един и същ: да се докопаве до властта, да откраднем колкото можем като същевременно докараме държавата до фалит и хората до глад, а когато ги попитат защо стана така да казват, че е заради предишните. Тоя филм го гледахме 3-4 пъти. Повече серии не искаме.