90

2Loop

преди 4 години

Ами така се работи за да си заслужат отстъпките в ДДС, 60/40 мерките и цялата реклама да се ходи в България на почивка. Режат се глави до кръста, качеството не става за нищо. А после мрънкат, че няма клиенти. Е - няма и да има.НЕ заслужават каквато и да е подкрепа.

89

Дачо

преди 4 години

Много ясно, че ще хода в Гърция на море.Цена-качество е 100 пъти по-добре.Освен бетон...некви батки,където си мислят, че живеят в 90те..какво друго може да ми предложи нашето море ?

88

Анонимен

преди 4 години

айде съберете сега пари на днес бг да спрат тия лоши статии, другари хотелиери.Между впрочем не ви ли е страх бе, ***, това са мутри, може да ви се запали редакцията случайно, да гръмне някоя кола... играете с огъня май...

87

До 96

преди 4 години

Хахахахахха ей злетаак, чужденците вече и те не идват, ако не сме от София кой ше ви дава по 15 лева за скумрия и 5 за картофи бе??? Кви данъци като 1 стинка не сте дали вие сте сива икономика. Сега ще разберете пбаче че ви чакат гладни години ;) ше ме молите да дойда на море

86

Анонимен

преди 4 години

Е поне стана популярна фермата за миди. Лоша реклама нема!

85

До 81

преди 4 години

Пич много се бъркаш с това ние ви храним! Точно обратното е ! Данъците от цялата държава отиват при вас ! Защо данък печалба не остава в района? Плоският данък? Да не говорим за здравни вноски и т.н.

84

Хах

преди 4 години

Що бе,в Мармарис в момента има ли някой?В Кушадасъ?А по Капалъчарши?Китайския вирус ви взе акъла,клетници...

83

11

преди 4 години

Аз не виждам къде е проблема. Всеки алчен собственик на заведение като се накаже с глад и липса на хора, ще видим колко е отворен! Българския турист отдавна се е попарил от нашето Черноморие и не иска да ходи там. По-скъпо е от другите места

82

Анонимен

преди 4 години

има го и този момент- мутрите трябва да си вземат своето- да наваксат май и юни...

81

Анонимен

преди 4 години

Проблемът на българските селяни по морето, е че са много прости. Те не са видяли свят, живеят си в 90те. Миналата година в Созопол ми взеха 5.50 за бира Стела. Извинявайте, но тази бира в магазина е 1.20 лева. Пак си вземи голяма надценка, но предлагай хубави марки. Остава едно неприятно чувство. Тази година ще ме хванат за .....

80

хааа

преди 4 години

винаги през юни почват тия статии - как няма туристи и пр.- изнудват муртите, които кешират журналята и се почват през август едни розови статии. Плоски сте кат батерия от 4.5 волта!

79

Колкото

преди 4 години

И да се напъвате ще фалирате !

78

Турист

преди 4 години

Български селяци, да запазим Българското Черноморие чисто,продължавайте да ходите в гърция

77

Видял

преди 4 години

Отиде кърджалийския *** до първия чукар в Гърция,нареже български салам и краставица на вестника и после цяла година пищи в интернет какви чудеса имало извън България.

76

еха

преди 4 години

Питах шефа каза да си ги ядат! :) :) :)Между другото точно тези с фалшивите цени са нагли софийски копе ..та

75

До 79

преди 4 години

Ако не са шопите с какво, че си раниш децата бе с песък ли? :) хахахахах Требе да целуваш земята по, която стъпвам миекащ .

74

ХА, ХА, ХА

преди 4 години

На полето в Швеция ти искат по 200? само за да похапнеш нещо спретнато с някой, без да си заобиколен от хора, коли, бетон и с месеци е резервирано. Каварненско може и по 100 лв да иска някой за порция картофи само да има кой да я плати.

73

Анонимен

преди 4 години

Това е само един ресторант, и то сравнително далеч от Каварна. Ако някой каже че в Гърция е по-евтино значи няма представа. Не говоря за лъскав гръцки ресторант, а за обикновена будка с няколко маси до нея.

72

До Сс

преди 4 години

Никакви няма на вашето черноморие. Идвам от там. В Слънчев бряг - нула човека, в Поморие, Несебър, Равда. Навсякъде е едно и също. И местни по улиците не можеш да видиш. Та честито, сами си изядохте хляба от алчност. Реалността е друга. Не сме 90-те,тарикате.

71

Анонимен

преди 4 години

Може до края на живота си да не ида на море но на тоя ГЕМЕЗАРНИК наречен Черноморие няма да ми тропне крачето.Мразя всичко българско защото е гнусно и менте.Видя ли българско бягам с 200.