68

Анонимен

преди 4 години

До пецатаНяма нищо по гнусно от руски ***! Нали, Пеца?

67

пери

преди 4 години

Размисли на ББ от паралелната реалност...

66

ЛУД

преди 4 години

А ЗАЩО НЕ КАЖЕШ НА ХОРАТА ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ СЕ НАМАЛЯ НА ПОЛОВИНА ОТ 600ЛВ СТАВА 300 ЕВРО А ЕДИН ХЛЯБ СИ ОСТАВА 1 ЕВРО БЕНЗИНА 2 ЕВРО ЧЕ ДОТОКА А БУФЕРА ОТ 40 МИЛИАРДА НАШИ ПАРИ ЕВРОПЕЙСКАТА БАНКА ГИ ВРЪЩА ВЕДНАГА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЕТО Е НА ВЛАСТ МИСЛИ ТОЙ ЗА НАС МИСЛИ КАК ДА НИ ЗАРОБИ ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

65

Грешка от бързане

преди 4 години

Изкараш

64

пецата

преди 4 години

Латвия приеха 2013та и са много зле, обезлюдяването е с най висок процент за последните 50г , всички бягат да чистят тоалетни в европа , Литва е същото , такса смет е от 400 евро за двустаен, пенсионерите се редуват за дежурство на контейнерите за смет пред блока за да не идват от другите блокове да хвърлят в тяхните и да им поскъпне таксата, много е зле там , заплати 500 евро, цените малко по скъпи от тук в евро, можете да гледате в ютуб много има или каталозите на лидл

63

Do37стига популизъм

преди 4 години

ГОСПОДИНЕ/жо/,бедният човек няма как да очак аш да бъде духовен!Когато с години,всеки ден мислиш как ще искараш месеца,как да нахраниш и облечеш децата си,за каква духовност може да говорим.Щастието е здраве и спокоен живот-книги,интернет,опета,театър,почивка.Кои от тези,,луксове"ще си позволи човек с 200 лева.

62

До 37

преди 4 години

Пожелавам ти да живееш с 200 лв.до края на живота си и да се чувстваш богат.Нали това се опитваш да ни внушаваш?

61

Анонимен

преди 4 години

Па като приемем еврото пак няма да има държава с евро или без, която да е по-зле от нас. Пак ще сме шампиони по мизерия.

60

99

преди 4 години

Чуй го, българино! От него зависи твоето благосъстояние и той ти заявява в очите, че няма държава с евро, която да е по-зле от нас. Това е "логика". Този ни урравлява вече 20 години и се хвали, че нямало държава с евро, която да е по-зле от нас. Наглостта му е чудовищна. Той нас ли смята виновни, че управлението му е калпаво? С тези негови управленчески способности след 2-3 години в света няма да има държава, която да е по-зле от нас.

59

българин

преди 4 години

Хайде хайде,Еврото ви е виновно холам! Само се боричкате по върховете и надхитряте за повече власт! Сега и президента изкарахте" виновен",Че ви дума право в очите куме! -:) А ти? Ти за нищо ли не си виновен в тази държава?!

58

Анонимен

преди 4 години

Баце, това че не са по-зле от нас, не се дължи на еврото. Нали уж бяхме стабилни, нали гърците били по-зле от нас? Какво говориш сега, че ние сме били най-зле?

57

Анонимен

преди 4 години

Добро утро, как спахте?

56

АнонимеН

преди 4 години

ВИДЕНОВ ОБРА НАРОДА НО ПОНЕ НЕ НИ Е НАБУТВАЛ ВЪВ ВЪНШНИ ЗАЕМИ!!!ТОЗИ НИ НАБУТА ВЪВ ВЪНШНИ ЗАЕМИ СЕГА ЩЕ ИЗХАРЧИ И БЛОКИРАНИТЕ РЕЗЕРВИ НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД КАТО МАХНА ВАЛУТНИЯ БОРД И ЗА КАПАК ЩЕ СЪСИПЕ НАРОДА И С ХИПЕР ИНФЛАЦИЯ СЛЕД КАТО ИЗТОЧИ ВСИЧКО ДРУГО!!В ПЪТИ Е ПО-ЗЛЕ ОТ ЖАН ВИДЕНОВ ТОЗИ!

55

Абе...

преди 4 години

Проблема е ,че има и държави без евро.от които сме много по зле!!!!..Навсякъде е по добре където няма тиквавирус. Горките китайци..плаши ги корона вируса. 1000 починали , ние от тиквавирус загубихме 2 000 000 човека!!

54

Анонимен

преди 4 години

До Sichtpunkt 37Така като гледам от ГЕРБ какви премии си раздавате помежду си, какви евросубсидии си "усвоявате", как сте се вкопчили във властта, сигурно от много възвишени чувства сте водени и се "храните" с лъчите, светлината на слънцето, росата, прашеца, дъждеца, затова сте с наднормено тегло и жените, и мъжете... от духовното ще да е. И много четете. Много се образовате, корифеи на академичната мисъл и изказ.

53

смях

преди 4 години

и за да няма объркване под Живков, имам предвид, тоталитарната държава.

52

Курти Вълев

преди 4 години

И като дойде на власт *** и провалилото се бсп какво правим тогава?

51

Анонимен

преди 4 години

Няма и премиер в ЕС,който да е по-зле от теб.

50

смях

преди 4 години

Само едно ще кажа. Докато Живков ни го натресе СССР и Сталин, то Борисов го избра народът. Изводът е, че всеки народ си заслужава съдбата. Лумкайте бюлетината за него и като падне от власт, България ще е 6 млн !

49

Анонимен

преди 4 години

"Сам паднал, сам убил се."- Бойко Борисов