30

До 30

преди 4 години

Премиера Борисов е разследвам десетки пъти....

29

Врачанин

преди 4 години

Под вола теле...та и вашата така ..явно много ви пречи на властимащата партия и господарите им от Фащ, нашия президент та му търсите кусури..Не той , вие господа от ГРОБ сте за затвора ..най малко че направихте България на сметища и прогонихте над 2,5 милиона българи по чужбина, а си развъждате послушен еректорат със сини венци, който да бие палеца за вас ..Но запомнете едно ...ще пукне пушка ,и никой неможе да ви опази ,защото на народа му писна от крадлива зган като вас...купил съм си 7,62

28

Анонимен

преди 4 години

Не може да е извършил престъпление! Кадрите на партията майка БКП никога не извършват престъпления! Тях господ ги пази и не може да се водят разследвания срещу тях! Те са богоизбрани!

27

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Господин Главен прокрор, а кога ще разследвате премиера Борисов ?За всеки е ясно, че Радев дори като шеф на ВВС не е разполагал и с една хилядна от средствата, с които борави Бойко Борисов.Защо не разследвате Борисов, а питате за президента ?

26

Анонимен

преди 4 години

А ББ и ромската партия с четири букви кой и кога?

25

Щерю

преди 4 години

Братята американци си купиха нов главен прокурор в БГ. Явно няма друг начин, щом КГБ ралботи на ниво Президент на РБ ...

24

питащ

преди 4 години

Питам дали лицето наложено за главен прокурор познава конституцията, която много ясно казва, че наказателно производство сруще президент се образува в случаите на държамна измяна и предателство? Защо още тогава не е започнато това досъдебно производство, а чак сега? Вече не съм сигурен имали правосъдие в България!

23

Анонимен

преди 4 години

ГешеФ, мутро тиквена, спри се овреме, че вместо да избодеш на човека очите, вежди ще му изпишеш. Толкова ти прозират номерата милиционерски.

22

Анонимен

преди 4 години

Начи жената до теб Ханчева може да купи апартамент 85 кв от съдружник на Ваклин за 40000...лева,а жената на Радев-не може да бъде назначена за пиар?

21

Анонимен

преди 4 години

Цяла България е като сметище, гори се *** от Нигерия, рибата е отровена, има водна криза, НО тръгнали Президента да разследват.

20

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Значи тези, които бяха против кандидатурата на Гешев се оказаха прави !Явно този главен прокурор ще бъде използван като бухалка срещу всеки, който има смелостта да критикува властта.Щом на президента са готови да посегнат, представете си какво остава за обикновените хора.

19

Паисий

преди 4 години

Г-н Президент,Като виден борец за правда и справедливост защо се притеснявате толкова?Да не би крадеца да вика дръжте крадеца?

18

rusnak

преди 4 години

Цялото президентство ако ще да разследва, не може да събере толкова доказателства, колкото само за един аб/дал от Банкя, тар/тор и глав/атар на ОПГРОБ.

17

анонимен

преди 4 години

някога съм се бил напил

16

Анонимен

преди 4 години

Българските политици винаги копират като маймуни това, което видят. Сега гледат, че правят импийчмънт на Тръмп и искат да правят като Големите батковци от Сената на САЩ. През историята са гледали от Хитлерова Германия, от Фашистка Италия, Фашистка Испания, Съветска Русия. Обявявали са война на САЩ и Великобритания. Приемали са антиеврейски расистки закони.

15

Анонимен

преди 4 години

Нещо за мутрата нЕма ли да каже тоя милиционер ГешеФт или па за един затвор дето лежала една мутра за трафик на автомобили???

14

А

преди 4 години

А що така бе, премиера нещо няма ли да го разследвате преди да е премиер още като беше кмет или бухалкаджия? ало там съм се разбрал да не го пипаме???

13

Анонимен

преди 4 години

Накратко: Радев ни кърши хатъра, затова му извиваме ръцете.

12

Абдал

преди 4 години

Правилно една от ВКС ,която беше против този си каза- злобен и отмъстителен човек. То сега мира му не дава ,че Радев първият път го върна. Ами като тогава е направил престъпление да го бяхте хванали бе ,а не сега се присетил...

11

Анонимен

преди 4 години

А ако трябва да се носи отговорност от ГЕРБ за всички назначени калинки, оттук до края на света трябва да се разправяме, бе, Гешев!!!! Ха, ха, намерили за какво да обвиняват Президента... нещастници!!!