29

Анонимен

преди 4 години

червените вън от България, веднъж и завинаги, национални ппредатели! мирси

28

Дедо Мъде

преди 4 години

Тез ФАШИЗОИДИ откачиха?! От къде квалифиц.информация у човек председател, на НПО !!!? Само, че пак народа ще страда!!! Съвсем унищожиха отношенията ни с РУСИЯ!!!27

27

Анонимен

преди 4 години

Идеята сега..да не би да е..да си кажем..че ГЕРБ са антикомунисти...и антирусия...и да ги разпознаем като проевропейска партия?Само глупаците ще се хванат на тази въдица...кука без стръв.

26

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе тея майтап ли си правят с Руснаците. Тея да не си мислят че като краварите имат база у мутроландия това ще ги спаси. Ще ви Анексират точно за 12 часа и после ше ревете.Русия няма никакво намерение да анексира България нито Украйна. Крим беше руско население което беше приготвено за заколение от САЩ, вечен конфликт трябваше да има там. Русия си има достатъчно територия и богатства, Русия има интерес от мир и спокойствие около границите и, за разлика от САЩ.

25

Анонимен

преди 4 години

Нашенските(американски)шпиони в Русия да вземат да се изнизват по набърже оттам,че да не осъмнат насред Сибир :-) :-) :-)

24

майорски

преди 4 години

ми тогава да осъдим всички които работят в организаций финансирани отвън...... то в българия е пълно с такива .... американски колежи училища...фондаций.... ми то по този принцип всички които получават субсидий по европейски проекти са предатели защото работят за европейския съюз а не за България ........

23

Ф.Е. Джержински

преди 4 години

Браво ! Най-накрая ! Но, сега очаквам арести на русоробите В.Сидеров, Р.Петков, К.Нинова,В.Марешки + поне още 20 астивни политици ...ония варненски Костя Копейкин +поне 20 псевдожурналисти начело с ушатия плешо Волгин + поне 20 псевдобизнесмени съсипващи българската бизнес сред...и на края импийчмат и 20г. олинклузив в ЦСЗ за т.н. президент Р.Радев ..за държанката му Деса едни 5г. в сливенсия затвор за гаври с НСО са достатъчни...

22

Браво

преди 4 години

Този Гешев ми напомня за онзи Гешев дето е арестувал Цвятко Радойнов и други проруски бандити. За съжаление с тях е тръгнал и Вапцаров - иначе прекрасен поет.

21

Анонимен

преди 4 години

Тия ще ме накарат да гласувам за оная Манилова, Малинова от Кюстендил.

20

Българина

преди 4 години

Всички американски нпо та като ообщество, бхк и Америка срещу България а доскоро и корпуса на мира, пишат всеки ден доклади до цру до къде е убита българщината, сменена историята и колко предатели са купили, до къде е стигнала джендаризацията, ислямизацията и ***. Ако това не е шпионаж не знам кое е?

19

ай сиктир

преди 4 години

У нас има ли нещо което да представлява интерес за някой или бройката на останалите живи прасета е с гриф строго секретно.

18

Анонимен

преди 4 години

До12 Ало тук не е Крим. Нямаш си представа как българите ще ви смажат .

17

Анонимен

преди 4 години

А другите шпионски перални на ЦРУ, МИ5 и 6 кога, или те не ни шпионират и не финасират революцийки, паради и протести с цел дестабилизация на държавата ?!

16

Анонимен

преди 4 години

Тоа път нагазиа у длибоуту и че фъркат кратуни, чини ми се...

15

Анонимен

преди 4 години

Бойко е пътник, тука вече сериозно сбърка

14

Съветски лекета

преди 4 години

Марш от България, съветски твари !!

13

Анонимен

преди 4 години

А трансферите от америка за $0рошоидите у нас и от ислямистите за нашенските пътурнаци кога?Май на Путин ще му писне от тиквениците и ще скъса всякакви отношения с Тиквария!

12

Анонимен

преди 4 години

Абе тея майтап ли си правят с Руснаците. Тея да не си мислят че като краварите имат база у мутроландия това ще ги спаси. Ще ви Анексират точно за 12 часа и после ше ревете.

11

Зозо

преди 4 години

Волен къде е? Да не се е скрил вече в руското посолство като Лютвито :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Свърши варадерото :)))))))))) Деньги нет :))))))))))

10

ivailo

преди 4 години

Борисов също служи на чужди интереси, него кога ще арестувате ???