44

Анонимен

преди 6 години

ОТ 2021 ПОЧВА ПЪЛНА ФИНАНСОВА РАЗРУХА В ПРОСИЯ!!!!ГАЗОПРОВОДИТЕ КОНКУРЕНТИ ИДВАТ И СКОРО ЩЕ ЗАРАБОТЯТ А С ТОВА ИДВА И КРАЯ НА ПРОСИЯ!------------------РУСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО АНТИХРИСТКО НАСЕЛЕНИЕ ГО ЧАКАТ ПРЕДИМНО И ОСНОВНО ЛОШИ НЕЩА!!!РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ ПЛАТИ СКЪПО И ПРЕ СКЪПО И ЗА УКРАЙНА И ЗА СИРИЯ!

43

Анонимен

преди 6 години

Не случайно Роската каза преди години, че има хибридна война към източния блок. Сега може да е видите в действие :)))) плюе се нормалния свят и се възхвалява държавния ботушш и оръжие.

42

Анонимен

преди 6 години

Утре.бг обърна палачинката. Сега викаме за победителя. Няма нищо, така е било винаги.

41

анонимен

преди 6 години

Нашите депутати ще сменят мерцедесите с лади:)))))))))))))

40

БГ

преди 6 години

Сравнете какво измислят Сащ и Китай като двете най големи икономически и военни сили и какво Русия.Сигурно ако се погледнат патентите за някоя технология в Русия ще е някой модернизиран чушкопек или казан за водка

39

Василен

преди 6 години

А аз се чудех защо е тоя наплив от желаещи да емигрират в рашата:))))))))))))

38

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да имат някой ден , няма да имат най-важното ЛЮБОВ И УВАЖЕНИЕ. А без него всеки е 0. Не си научиха уроците 200 години. На лъжата краката са къси :)

37

Анонимен

преди 6 години

Агоря Вокс - прогресивен вестник, в стил братска компартия. Малко по-сериозно. Това са хубаве приказки. Да пишеш, че Т-72 е по-добър от Леопард и бронетранспортьорите в стил 50 години не са остарели - айде по-сериозно. Самолет 5 поколение СУ-57, армата, част от новите ракетни комплекси и др. ще са готови, ако станат след 7-8 години. Индия вдигна ръце от новия самолет и се отказа от договора. Написано в стир от 80 години - от братските западни компартии и цитирани от нашите издания.

36

Анонимен

преди 6 години

Накрая видяха че немогат да се продават с досегашните лъжии написаха нещо по-достоверно .

35

Анонимен

преди 6 години

Е хайде де направете един марш на скок посока Москва да видим колко метра ще успеете да превземете руска земя.

34

Анонимен

преди 6 години

Как точно се изразяваа това надмощие ?:)) САЩ имат бази по целия свят, влязаха в руска Сирия и си седат там. Влязаха в руския Ирак и Авганистан и там си седат. Цяла Европа се пази от технияя щит ? Имат 10 самолетоносача , най модерния изтребител , най модерните кораби , най модерното оръжие , лазери .... Само господ и президента им знае, какво има под пустинята Невада ...къде е това надмощие ? На думии в източния лагер ли :))

33

Анонимен

преди 6 години

Значи, най-сетне руснаците са си преодолели комплексите за малоценност, но защо тогава искат от Америка да ги признае за равностойни след като имат надмощие (според газетата) !!!?

32

Москве

преди 6 години

Бабата е казала кой е крайният победител. Няма нищо чудно в развитието през последните 20г, пък вие драскайте коментари за центове колкото си искате. Сайонара.

31

рубашка

преди 6 години

Това фентъзи има ли някакво заглавие.

30

Анонимен

преди 6 години

Газят в кал, пият одеколон и препарат за баня, но с военно надмощие. Странна работа.

29

nnn

преди 6 години

До РррДа ама ако Наполеон и Хитлер не бяха губили сили в Украйна какво мислиш щеше да се случи?

28

БГ

преди 6 години

Ракетите срещу кого ги тестваха ?Изтребителите влязаха ли в прях бой с други такива или всички симулации Знаем ги тея най бързата най мощната най силната и т.н

27

До 25

преди 6 години

Т.е. руснаците продават оръжие което не е тествано и не знаят дали работи....това да не ти е продажба на евтина китайска електроника.

26

СорасМакейн

преди 6 години

Путин води борбата в стила на азиатските бойни изкуства: с малки и бързи хватки, пестене на сили и голяма продължителност. Яжде му ххуя още 6г.

25

Ррр

преди 6 години

Този път руснаците няма да повторят предните 2 грешки с Наполеон и Хитлер....този път са въоръжени и чакат следващия натрапник.