82

До динко

преди 6 години

Тя не само заслужава, тя България е на дъното!

81

Анонимен

преди 6 години

тия кабриолети дет возеха генералите много се лакатушеха нещо, окачването ли им е калпаво или паветата са много криви

80

Отговор

преди 6 години

До ЗадачаАко имаш БВП 18 трилиона а дълга ти е 21 трилиона колко е баланса?БВП е 21 трилиона не 18.И не това е важното.Като вземеш заем в размер на няколко десетки заплати фалирал ли си щом го изплащаш?А като вземеш заем равен на една заплата фалирал ли си?Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2018/05/09/zrelishtno-rusiia-praznuva-triumfalnata-si-pobeda-nad-nacizma.375890#comment-newest

79

Туран-Могул

преди 6 години

Русия както винаги на висота, Крим е руски свикнаха ли вече евроатлантиците.

78

Анонимен

преди 6 години

Сърбина Вучич и евреина Натаняху поискаха военен съюз на Сърбия и Израел с Русия.

77

Анонимен

преди 6 години

Да, ама Бойко Борисов получава нарежданията по телефона от секретарката на американското посолство, дори посланика не говори с него, камо ли някой генерал от НАТО.

76

Динко

преди 6 години

Дано всички безгръбначни българи,които пишат против Русия са в този сайт,защото ако има още България заслужава да е на дъното!

75

Отговор

преди 6 години

До ЗадачаАко имаш БВП 18 трилиона а дълга ти е 21 трилиона колко е баланса?БВП е 21 трилиона не 18.И не това е важното.Като вземеш заем в размер на няколко десетки заплати фалирал ли си щом го изплащаш?

74

www

преди 6 години

Добре че през ВСВ са били американците, та са отворили мащабен втори фронт, както и че са ликвидирали немското превъзходство по вода и въздух. Как ще ми обясни таварищ Путин немското настъпление до крайните квартали на столицата на СССР тогава Москва? Кога точно се вдигна съветският народ и с американска техническа и продоволствена подкрепа ли го направи? Кога Сталин се реши да обяви война на Япония? След... втората атомна бомба ли стана това? Иначе, и Кирил и Методий искаха да си присвоят.

73

Германофил

преди 6 години

СССР има основна роля за победата над Нацизма. От човешка и от материална гледна точка това е факт. Но руснаците не са обективни. Преди Операция Барбароса, СССР и Нацистка Германия са били съюзници и са си разделили Полша. Сталин снабдява Германия с ресурси благодарение на които немците смазват Франция и Великобритания. Нека не забравяме Катин. Нека не забравяме милионите изселени германци от Източна Европа. Сталинова Русия е била ужасяваща държава. Радвайте се че не сте се родили тогава и там.

72

Анонимен

преди 6 години

A какво казва американската демокрация за отсечените глави в Саудитска Арабия?

71

Анонимен

преди 6 години

Западняците се давят в жлъч пред превъзходството на Русия.

70

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 76У нас секретарката на американското посолство се обажда на премиер министъра и му дава нареждания какво да прави и какво да каже.Пък другаря Радев получава инструкции лично от другаря Решетников.

69

Задача

преди 6 години

Ако имаш БВП 18 трилиона а дълга ти е 21 трилиона колко е баланса?

68

Анонимен

преди 6 години

Не виждам никаква разлика между парада на нацистите в Берлин и тяхните отражения в Москва

67

Анонимен

преди 6 години

Тези живеят още 1917г.И заедно с тях, всички българопредатели-русофили.

66

Анонимен

преди 6 години

"Всяка сутрин се молех Сталин да е жив и здрав, защото знаех, че няма кой друг да ни спаси от Хитлер"Лично другаря Насралин всяка сутрин хващал Мусинката и отблъсквал силите на Вермахта.

65

Анонимен

преди 6 години

Sled Evrovizijata shte se razpravjame.

64

Анонимен

преди 6 години

У нас секретарката на американското посолство се обажда на премиер министъра и му дава нареждания какво да прави и какво да каже.

63

Анонимен

преди 6 години

А за благодарност след войната чичко Сталин изпрати милиони руснаци в Гулаг само защото бяха попаднали в немски плен.Няма никаква разлика между Хитлер и Сталин,даже грузинезът е бил много по-жесток.