39

Анонимен

преди 10 години

До стига с тоя фашизъмСАЩ не е съседна страна и не знам кво търсят Украйна. ЦРУ и тоя път се *** ...

38

Анонимен

преди 10 години

А 43 да си ходи в тоалетната!Каква работа има в новинарските сайтове!!!

37

Анонимен

преди 10 години

Всички Руснаци в Русия. Като не са желани да изчезват от Украйна.Не ми се правете на геройчета, че ги ибивали.Като са Руснаци ще си ходят в Русия.

36

тартюф

преди 10 години

Тъжен и тежък е живота на някой българи.Докато изкарат някоя копейка мазоли им стават по пръстите.

35

стига с тоя фашизъм

преди 10 години

Престанете с тоя фашизъм , в началото на миналия век ли живеете , столетници ли сте мумий ли ?? Годината е 2014 , източна европа , тук една съседна страна провокира гражданска война в Украйна , какъв фашизъм , какви пет лева???

34

Господарю

преди 10 години

Другари Украйна си е Украйна , Русия си е Русия. Какво правят руските войници в чужда държава ?

33

До рубло-патриотите

преди 10 години

Руснакът те счита за брат само докато му лижеш подметката, докато му се кланяш, дори без заповед, и докато се съгласяваш с всяка опорна точка, която ти спусне... Когато надигнеш глава, обаче, и почнеш да мислиш със собствената си глава, ставаш на момента ***, евреин, фашист и т.н. Пример - в коментар за Съединението ни (под 1 л., мн. ч. разбирам на България - да не се объркате) славянофилът Аксаков казва Всяка радост на България е смърт за Русия... Тези ли са ни братята, патриоти?

32

Анонимен

преди 10 години

Утре ще се събудим и ще научим нови и стряскащи събития!За мен запада си показа грозното лице!Путин е играч и ако продължава по-тоя начин ще успее дори да раздели САЩ от ЕС !Време е да гледаме какво правят мъдрите държави като Великобритания и след нея!

31

Анонимен

преди 10 години

38 sa zaginalite

30

Йово

преди 10 години

"Всички руснаци вън от Украйна. Какво правят в Украйна."Аз продължавам мисълта ти:Както и всички Американски военни в Европа. Какво правят US военните в Европа, да си вървят зад атлантика тук работа нямат. Всички Американски военни вън от България ВЕДНАГА. Какво правят тук. НЕ ГИ ИСКАМЕ ВЪН! Да си вземат и НПО-тата и *** ВЪН.

29

Анонимен

преди 10 години

И всичко започна от ,,демократичния'' Майдан!

28

Анонимен

преди 10 години

Руснаците да си ходят в Русия. Каква работа имат в Украйна?

27

Анонимен

преди 10 години

Ако Путин не се намеси историята няма да му го прости никога-фашизмът трябва да се унищожава в зародиш...Къде сме ние? През втората световна война бяхме на страната на фашистите-сега също...

26

ужасно но и тъпо

преди 10 години

в статията се казва за четерима а само изгорелите от хунтата са 38 сред тях са жени, а загинали има и още с неустановен брой. В Одеса се е случило нещо за което света трябва да изригне и да каже НЕЕЕ НА ФАШИЗМА/ако е останал такъв/

25

Анонимен

преди 10 години

фашистите на путин викат - дръжте фашиста !!!

24

Игор

преди 10 години

Имаш си ти на хабер от стратегически ходове и геополитика.

23

Анонимен

преди 10 години

чист фашизъмтолкова жертви, в името на някаква еврогейска демокрация!в Славянск загиват жителите на града, какви терористи са те?в Одесса сега е ад, 40 загинали!

22

до нфб

преди 10 години

В Украйна НЯМА 17милиона руснаци (поне докато не нахлуят), броя на хората ,които се определят като такива е много по малко , още повече че има много смесени семейства и фамилий от векове. Има една държава обаче и всички я познават като Украйна , така както има България , както има Русия , Германия и още десетки държави по света. И нарушавайки националната сигурност в която и да е държава се получава гражданска война и брат брата избива ,за кило домбаски въглища , които няма да има кои да ползва

21

Анонимен

преди 10 години

Каква работа имат 17 милиона руснака в Украйна.

20

Анонимен

преди 10 години

Руснаците да си ходят в Русия. Вън от Украйна.Каква работа имат в Украйна.