27

Анонимен

преди 10 години

Наистина започнаха да плачат като ученичка !...след еуфорията от анексията на Крим.

26

Анонимен

преди 10 години

До Потресен ГЕРБертемата е друга. Омешал си се.Не ме интересува ни Спинишко, нито ББ, ЦЦ &...Ходи си в твоята статия.Тук още един копира безспиро някаква тъпотия... Хайде не спамете де

25

1

преди 10 години

А, да, и това: Ако редакцията наистина държи на подобна снимка като тази в началота на статията, но наистина руска, ето една подходяща такава: politikus.ru/articles/17266-specnaz-rossii-ukrainskomu-generalu-sbu-alfa-krutovu-otvet.html

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 18Посмали ***,98 % са изстреляни ,ама къде са паднали е друг въпрос..Мислиш че пишеш на дечурлига ли ?

23

Анонимен

преди 10 години

Това вярно ли е за американските кораби в Черно море? Затова ли ги облитат руснаците?

22

Анонимен

преди 10 години

""Имаме войски в различни области""..................................................................е така де ... то освен войски друго имате ли ?

21

Анонимен

преди 10 години

Путинова Русия е "привлекателна" и за българскитте путинофили, ама те предпочитат да си стоят в България и плюят ЕС.

20

Потресен ГЕРБер

преди 10 години

От Бургас съм и бях потресен днес че моите съграждани и предимно младите хора посрещнаха Станишко като месия в града и като освободител от нашето ГЕРБерско робство-Тениска с отпечатан 1 - за победа на евроизборите на 25 май, подариха бургазлии на соцлидера и президента на ПЕС Сергей Станишев.Пред пълната със студенти и преподаватели аула той говори на тема Европейските перспективи за България, напомняйки как, за да стане страната ни член на ЕС, преди 1 януари 2007 г. само в рамките на 365 дни са приети 140 закона.

19

Анонимен

преди 10 години

Първо - пряк сблъсък (в смисъл спажение) между американска и съветска авиация не е имало след 1945г От друга страна обаче е имало сблъсък между съветски ПВО системи и американска авиация във Виетнам. Американците загубиха за няколко години над 1000 самолета над Северен Виетнам. Особено тежки са били две седмици през октомври 1972 година когато благодарение на съветски ПВО ракети са били свалени около 80 самолета Б-52 - една трета от цялата стратегическа авиация на 7-и американски флот! След това САЩ тръгнаха да преговарят с Виетнам и се изтеглиха оттам напълно през 1975г.

18

Анонимен

преди 10 години

Документален филм за събитията на киевския площад Независимост ще бъде показан извън конкурсната програма и в рамките на програмата Специални прожекции на кинофестивала в Кан. Дано дойде и у нас по БНТ след това,ама едва ли...

17

1

преди 10 години

Санкции могат да бъдат налагани на слаби държави, а Русия въобще не е такава. А ако става на въпрос за някои други, то на тях времето им свършва и по им приляга да се загрижат за самите себе си.

16

Анонимен

преди 10 години

До ХмПримитивен си ти!! Защото не разбираш че тези пазпри някой ги създава

15

Анонимен

преди 10 години

Американците само могат да мечтаят за ЗРК като ТОПОЛ-М. Проценът ефективност е 98.7%, регистриран на базата на 1000 изстреляни ракети. Такова чудо все още няма никъде по света. Затова на янките им треперят гащите. Тези жалки 2-3 корабчета в Черно море са си жива мишена и няма къде да бягат. Не случайно на морячетата им е направена застраховка живот на стойност по 1 млн. долара на калпак.

14

Анонимен

преди 10 години

Я проверете защо се хъснаха хамериканците от Сирия??? Защо се изтеглиха??? Ами защото руснаците от кораб свалиха двата томахоука, пуснати срещу Дамаск. След това Путин се обади на Обамата и му каза, че следващите ракети ще са срещу хамериканските кораби. Обамата оттегли корабите. Само 20 дена преди това, с неизвестна ракета някой свали един Раптор, базиран в Йордания и литнал на мисия към Сирия. И така, за да не се излага, Обамата прие условията на Москва. Като между другото му беше предложен вариант да запази лицето си(хим оръжие). Но злопаметния чичо Сам пробва да засегне Русия, като наля

13

Анонимен

преди 10 години

Ако американският кораб остане в Черно море, където няма право да пребива по никакав повод повече от 14 дни, Русия има право да го унищожи без да дава обяснения за действията си и без това да се приема като военна интервенция. Именно затова 28 храбри морячета са се напикали от страх и са поискали да бъдат върнати в САЩ. Повод е ниските прелитания на два самолета СУ-37 над кораба им.

12

Анонимен

преди 10 години

НЯМА ДА МИНЕ МНОГО ВРЕМЕ И ЦЯЛА УКРЙНА ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ РУСИЯ. НЯКОИ ОТ ТУК ЧУКАЩИТЕ ЩЕ МИ ПРОТИВОРЕЧЪТ ЗАЩОТО СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА ПАЛЦИТЕ И СА РАЗТВОРИЛИ БУЗКИТЕ КЪМ ХАМЕРИКАНЕТАТА НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА. И ТАКА УКРАИНСКИЯТ НАРОД Е СЪСТАВЕН ПРЕДИМНО ОТ РУСКО ГОВОРЯЩИ ТАКА ЧЕ ТУРЧИНОВ КАКВОТО И ДА ПРАВИ ВИНАГИ ЩЕ ЗАГУБИ. ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В УКРАЙНА Е СЦЕНАРИИ НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ И ХАМЕРИКАНЕТАТА ТОВА НЕ Е НАРОДА НА УКРАЙНА ТОВА СА ДОБРЕ ПЛАТЕНИ ПРОВОКАТОРИ КАТО ТЕЗИ НА НАШАТА БАНКЯНСКА ТИКВА.

11

Анонимен

преди 10 години

Срещнали се двама украинци от майдана след 20 години и си приказват.. Украина била вече 10 години в ЕС и Нато... *Как си бе приятелю?* пита единия *Абе мани,мани* му отговаря втория.. *Що бе?* *кво е станало?* *Абе нищо.Аз съм без работа,жената бере домати във испания,дъщерята стои на пиацата в Хамбург а синът се омъжи за един англичанин!* *Ахххх,техната ***...а тея руснаци!-отговаря втория.*Знаеха те тогава много добре какъв *** ни очаква в EU и нарочно ни оставиха да влезем!*

10

Анонимен

преди 10 години

Американците подготвяха "арабска пролет" в Киев , но тя се получи "руска пролет" . Вместо Украйна да стане "васал" на САЩ , тя ще стане част на Русия .

9

Анонимен

преди 10 години

""Имаме войски в различни области""..................................................................е така де ... то освен войски друго имате ли ?

8

Анонимен

преди 10 години

До ДаниелАбе,Даниеле,това не бяха ли руски дестинации ?