106

Анонимен

преди 11 години

На снимката, вляво - типичен *** с мутро-тиквенски белези.

105

Дани

преди 11 години

Аз пък не виждам какво лошо има в това, че трябва да поддържаме приятелски взаимоотношения със съседите си? Турция е държават в ЕВропа, която благодарение на Ердоган бележи 10 годишен икономически ръст с около 6-8% годишно. От както Ердоган е начело икономиката в Турция се е увеличила с 200%. Това обаче форумските умници няма как да го знаят, не се преподава на лекциите на БСП-то. Турската икономика скоро ще стане най-голямата в ЕС.

104

Анонимен

преди 11 години

Герберите реват, че ДПС-то било с "другарите", а пък то самата Турция е зад ГЕРБ хахахха каква ирония само.

103

ДО ПОБЕДА

преди 11 години

.НЕ ВДЯВАЛИ ТЪПИЯ ТИ МОЗЪК ЧЕ ТИКВАТА И *** СА ВРЕДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ.ЧЕ ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ИЗЧИСТИМ ГЕРБ

102

Анонимен

преди 11 години

Тази снимка ако не е поръчана от Сергей и СИЕ-ДПС,аз ще се прекръстя на Хасан,те виждат че загубата е неизбежна и какво ли не правят да не го изберем,вижда се че телевизии,съдии и прокурори работят за БСП и ДПС,но народа този път не е сляп и ще подкрепи БОРИСОВ В НЕГО НИ Е НАДЕЖДАТА,ПИТАМ АЗ КЪДЕ БЕШЕ СЪДА ПРЕЗ ТЕЗИ 20Г.,защо няма нито един осъден-но ние ще ги осъдим на 12.05 гласувайте

101

Анонимен

преди 11 години

а другаря Путин пожелал ли му е успех :))))Щото след разразилите се скандали, само такива псевдодемократи вече ще разговарят с него

100

Анонимен

преди 11 години

Почти всяка събота ходя до Одрин-хубав град,развива се с бързи темпове,нови квартали и т.н.По мои наблюдения само аскера от военното поделение в центъра на града ще ни превземе за 2 часа и половина.

99

ВИНЕТУ

преди 11 години

Привържениците на Боко или феновете поне аз така ги наричам са некомпетентни и необразовани хора получили облаги от партията му или от него самия.Или по просто казано хора които не знаят къде се намират.

98

ПОБЕДА

преди 11 години

Докато от тройната коалиция плюят и злобеят, Бойко работи и отново доказва че ГЕРБ няма алтернатива!

97

Анонимен

преди 11 години

БКП (бсп+дпс+атака+много други ЕООД-та) са озверели провокатори, расисти и престъпници!

96

Имаме запис!

преди 11 години

Еввала, аферим кьополар,сен сан чок вагабонтин Бокоолу ефенди! Гиди баш пезевенк, сен сан анлъш ортак, чок мискинлък тайфа герберджилък! Кьор фишек , будали чок ***, синджир раяБол шашкъни , Будала ефенди машаллах! Келепир , аванта бол бабаит Боко, гювеч!

95

евлоги

преди 11 години

ердоган няма право да се меси вполитическия живот на суверена България .като му харесва боко пикльото да си го вземе втурция и да си го плющи без вазелин.безтова боко иска да е ***.

94

Az

преди 11 години

А Боко пуснал ли му е?

93

БКП

преди 11 години

Провокатори винаги ще има, въпросът е;- дали има *** глави които им се хващат на простотията? Стига вече с тази омраза! Разберете го парите движат света! Някой има огромна изгода от това да разделя народа! Докато им позволяваме да ни разделят, ще тънем в мизерия и гнус! Помнете, че по-голям от обединения народ няма!

92

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 103Хайде ти погледни колко е БВП на човек в България, хойде погледни и къде се намира по реален БВП!

91

Анонимен

преди 11 години

Как може на Великден да ни занимавате с тези ***?

90

Котарак

преди 11 години

стига си лъгал бе банкенски селянин,Ердоган дали знае за това което се бълва по българските медий..ле ле..инсониаций..пак популизам..така ще си заминеш.лъжи..лъжи..и популизъм..бил се чул той с филанкишията..иска ти се ....мали лъжец язък че гласувахме за тебе и ни правиш на маймуни 4 години...

89

112

преди 11 години

Вие Калинките без Боко сте загубени, но България без Боко ще е райска градина !

88

Анонимен

преди 11 години

Do 92 Такива *** като теб и платени писачи които по цял ден Сер ГЕЙ плаща да драскат само глупости пишат против,незнам колко ти плаща този червен комунист,но и теб парите са те обзели и не знаеш и не искаш да видиш истината,по големи *** от БСП И ДПС НЯМА ПО СВЕТА,на 12.05 само за бат БОРИСОВ,ТОЙ Е НАШИЯТ СПАСИТЕЛ.

87

WTF?????

преди 11 години

Боко да пита Ердоган за цените на АЕЦ в наши дни. Турция ще строи АЕЦ за 22 милиарда, а ние се отказваме от такава за 6 !!! ЗАЩО ?!?!?!?!?!?!?!?! Може би за да купуваме скъп турски ток в бъдеще?Да го пита и за картата на "Нова Турция", която излезе във вестниците на фесовете!