124

О2

преди 11 години

ЗАМ ЗАМАФАМ ФАРОШ,ЗАМ ЗАМАФАМ ФАРОШ,ВУЯЗИНД ВАН ТАКЛ,ВУЯЗИНД ВАН ТАКЛ.ЗАМ ЗАМАФАМ ФАРОШ.

123

Анонимен

преди 11 години

Като чуя за Станишев и се сещам за времео когато Живков беше жив.Бащата на тоя зъбльо от снимката беше един от " правоимащите", после беше в преваратаджиите, сега сина му иска да продължи да живее на гърба на народа. Незнам какви сте тук пишещите и колко познавате близката история на БЪЛГАРИЯ, но този Станишев не е човека който мисли доброто на всички нас.

122

Коко

преди 11 години

Анонимната герберка заплашва!? Нека излезе от анонимност пък тогава ако не и стиска да заплашва.

121

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ОХЛЮВИ, В СИРИЯ ПРИ БАШАР АСАД. ТОЙ ГИ ЧАКА !

120

Серж

преди 11 години

Другари форумници: Ние дружно затъмняваме Офшорлийкс. Нека дружно поискаме увеличение от 500% върху ставката за пост и клик. Залогът е голям. Ще клекнат!

119

Анонимен

преди 11 години

*** внимавайте с т.нар. протести, че ако станат истински такива и Сибир няма да ви скрие!

118

Цуро

преди 11 години

Символ на управлението на столетницата са лагерите в Белене, Ловеч и още дваисетина знаини и незнаини, 40 000 избити българи без съд и присъда, 2 опита за закриване на България и правенето и 16-та република на СССР, 3 държавни фалита, ограбването на спестяванията на българите през 97-***, изнасянето на държавния резерв и пенсионния фонд.....да продължавам ли? Маи бяхме трета нация по интелигентност след Израел и Англия, незнам но знам едно със сигурност-ние сме наи-късопаметната нация!

117

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ не са цветя за мирисане но нека никой не забравя в каква криза им се наложи да управляват. И нека не забравяме кой ни помогна да се натикаме в кризата още повече!Цените на тока бяха изкуствено задържани поне 2 години от последното правителство а накрая ги свалиха заради високи цени. А кой плаща за Цанков Камък или за Белене а кой подписа договорите с "Мариците" и други такива сделки?? Нека преди да плюете по хората да погледнете във вашата си кошница господа от всички партии, ЗА ДА ВИ ИМА!

116

Def

преди 11 години

Профилът не един ГЕРБер : Ниско образован фанатик. *** ГЪРБави партиите не са футболни отбори, за които трябва да си на всяка цена!!!

115

Варналия

преди 11 години

Цяла Варна излезе срещу Герб и високите сметки. Ама то Герб и високи сметки е едно цяло.

114

до 145

преди 11 години

Няма смисъл.Те няма да те разберат.Герберите са толкова зомбирани и с промити мозъци че..Нека си прочетат предизборната платформа на Герб отпреди 4 години и да се замислят.Просто така непредубедено

113

Анонимен

преди 11 години

спечели ли герб призовавам народа на масови безредици

112

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 152: ЗА СЕРГЮН ЛИ ДУМАШ МОМЧЕ ?

111

Бобо

преди 11 години

До Шошо Тия твои хора, случайно да не са от кварталният пенсионерски кръжок - "Млад дезинформатор".

110

БСП-клоака

преди 11 години

Предизборната кампания на БСП и ДПС е тази година рекордно лъжлива и зловонна! Така е като настъпиш скункса вони! И те не отричат дори, а и знаят,че нямат други аргументи!

109

Анонимен

преди 11 години

АКО СПЕЧЕЛИ ГЕРБ ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

108

Коко

преди 11 години

Анонимно герберко, Виждам, че си достойна последователка на герберската риторика - другите са виновни, ние не сме! Защо се обиждаш, че коментарите на другите са само плюене? Нима твоите коментари са нещо друго? Мирогледа на ГЕРБ е - за другите не може, за нас може!?Не гласувайте за лъжливите гербери!

107

Анонимен

преди 11 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ *** МУТРА НА ВЛАСТ НИКОГА!!!!!!!!!!!

106

Анонимен

преди 11 години

САМО ГЕРБ !!!!!!!

105

АНТИ МУТРИТЕ

преди 11 години

ВИС -1, ВИС - 2, СИК,***, ИПОН, ГЕРБ-1