95

Анонимен

преди 11 години

Това дето го говори г-н президента аз съм го направил през последните 10 години. Жилището ми е санирано с фибран 8 см, електрическите ми уреди са от клас А и А+, дори и осветлението ми е изцяло с LED крушки.Повече и да искам не мога да направя!Имам си и акъл и пари!Г-н президента да му мисли как ще се оправя с първо с олигарсите и партокрацията, а после и с матриало, защото първи крадат като изоглавени, а вторият е налапал отново популистката въдица - де ГЕРБ, де Атака, де БСП, едно и също

94

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 118хахахахахах

93

vals'odar

преди 11 години

В санирането ще е слеващото голямо ограбване на населението.Държавата ще ти даде едни 50% ( които реално не са нейни а на Европа), но тя ще ти избере кой и на каква цена да ти направи санирането, а там е ясно какво се случва и каква работа на каква цена ще се свърши! В крайна сметка спокойно може да се окаже, че тези които не са кандидатствали за държавна помощ ще си санират далеч по-безпроблемно и на по-ниска крайна цена.

92

Анонимен

преди 11 години

модернизацията и европеизацията на България нямат алтернатива.в една демокрация винаги има алтернативи, иначе не е демокрация, а народа да реши кое е по добре за него

91

bolka

преди 11 години

Това за санирането и палатките като заплаха ли да го разбираме? Защото тонът е прекалено ултимативен.Да попитам президента - жилищата в панелните блокове частни ли са?И след като хората в панелките нямат средства да заплатят елементарните нужди за живеене, как биха могли да изплащат кредит? Или това ще бъде начина, за да се простим със собствените си жилища, защото това е трън в очите на Европа?Високите сметки за тока ще ни се видят най-малкото зло, поне не застрашават жилищата ни.Ужас!

90

Анонимен

преди 11 години

Ей Росенчо,хайде да си ходиш вече при жена си.Ама ти много взе да знаеш напоследък.Да не си се помислил наистина за президент?

89

Анонимен

преди 11 години

Колкото по-малко ток се потребява, толкова цената ще е по-висока заради задължителното изкупуване на ток. И понеже не може да се произвежда повече от колкото се потребява, ако сме супер икономични ще трябва да си внесем 2 супер мощни прожектора да осветяваме космоса с излишния ток за задължително изкупуване

88

Анонимен

преди 11 години

Защо са такива драми? Всички малко или много лека полека си ги изолират.Масово си смениат хората дограмите.Лепят се стиропорени тапети на вътрешните стени и тавани.На външните подобна изолация само,че по-дебела.Малко по-малко блоковете и кооперацийките се "обличат".Всеки който живее в град може да го потвърди.Или господин президентът не му е правило впечатление.Ема то така е- от именията и резиденциите и тонираните стъкла на скъпите коли не се вижда много :)

87

Анонимен

преди 11 години

Роско иска да изгони българите и да настани ***!

86

Анонимен

преди 11 години

Икономии в рамките на 25-30%. И то в добрия случай.

85

Анонимен

преди 11 години

Осигурете работа, бе профани! Че скоро Европата ще затръшне окончателно вратата за емигрантите и ще стане още по-страшно за вас политиците в България! Толкова ли не можете да разберете, че народа ще се вдигне на бунт! Осигурете му работа пък тогава ще дойде и санирането! Аман от тиквени изпълнения!

84

Анонимен

преди 11 години

"Средствата вложени в саниране не се възвръщат от икономии на енергия.Истината е,че има едни европейски пари,които трябва да се усвоят,респективно откраднат и от друга страна банки,които "услужливо"предоставят кредити"Точно!

83

истината

преди 11 години

За страна като България санирането ще доведе до минимални резултати.Средствата вложени в саниране не се възвръщат от икономии на енергия.Истината е,че има едни европейски пари,които трябва да се усвоят,респективно откраднат и от друга страна банки,които "услужливо"предоставят кредити и загробват и без това задлъжнялия жител на панелка.Много им се иска на господата управляващи да присвоят усвоявайки тия европари и също така на банкерчетата да ни го набутат още по навътре със заеми.Айде нема нужда

82

До 90

преди 11 години

И кой ще санира,тук като в бившето ГДР?Там знаем на какво му викат саниране.И кой ще плаща за подобно саниране,защото на Лиляна Павлова схемата с тегленето на кредити от хората да си я завре в дебелия дирник.

81

Анонимен

преди 11 години

Да бе вярно, ако не ми вземат подизпълнителската бригада да санира, план "Б" е да отворя един цех за шиене на палатки, там вече ще падат пари.

80

Анонимен

преди 11 години

Падат панелките,падат и комунистите!!!

79

Анонимен

преди 11 години

Защо на палатки - и във вашите палати апашунгери нагли строени с крадени пари може да се настаним

78

Анонимен

преди 11 години

Колко ли години корозира арамтура затворена в бетон във вътрешен носещ панел????Понеже къртача е играл на старите номенклатури- русенски тип!40 и нагоре лазарника - справката - 0 ерозия!Много му здраве на тоя ,ако трябва да има нещо де е наистина задължително то това е хидроизолацията ,другото е далавера ,а за термо- спестяване ,е при 10 см фибр.. и 15 см газобетон на една немска марка -350 лв!По спецификация дават 30 см изолация + 25 куха тухла или 45 см газобетон за наистина пасивна сград

77

valya.doncheva

преди 11 години

До 666, който счита, че хората, които не разбират от саниране на панелки имат ниско IQЗащо изобщо ми е да разбирам от саниране на панелни сгради? Нито живея в такава, нито се занимавам със строителна дейност.

76

Анонимен

преди 11 години

Не е ли грехота в тази плодородна земя да се забиват перки и фотоволтаици. Да бяхте спрели това безумие и да се наблегне на земеделието и производството на български стоки.