71

Анонимен

преди 11 години

Абе и ние искаме да не крадете и убивате старите хора, ама го правите нали. С още 10-20 смъртни случая на нагли *** нещата може поне малко да си дойдат на мястото. Във всяко село Петко Ленков за охрана, във всеки завод по двама!

70

Анонимен

преди 11 години

Moga da si predstavia ako *** ohranitel beshe ubil bg dete ! Male Male 3000 komentara i priziv za voina ! Naistina ste malko smeshni .

69

joro

преди 11 години

ami mnogo prosto za6to gi ubivat.koito krade kvo drugo zaslujava???za tsiganite tova e kodirano v tqh da kradat....tqhnata prikazka e.za hlqba be bate,nqma kvo da qdut tsigan4etata.ami nqma rabota.a tursite li?

68

Анонимен

преди 11 години

Какво сте тръгнали да защитавате един убиец?

67

Анонимен

преди 11 години

а те защо крадат? да би мирно седяло не би чудо видяло

66

Анонимен

преди 11 години

До Като кучетаBylgarite ne kradat nali ? Koi krade koli ? Koi vliza po domovete ? Koi sa oligarsite ? Koi sa narkoplasiorite ? *** sa napast i golqm problem no sys grumki izkazvania ''na sapun'' niama da stane znaete go dobre .

65

Анонимен

преди 11 години

Ако *** охранител беше застрелял българско дете крадец, какво щеше да викате?Смърт за ***, нали така?В България всичко е опаки.Независимо кой какъв е, трябва законите да се прилагат безпристрастно.А кога ще вкарат другите в затвора като Костов, Станишев, Козела и Сидеров?

64

Анонимен

преди 11 години

В такива случаи се сещам с умиление за бай тошовото време, въпреки другите лоши неща. Сещате ли се как *** си стояха в гетото и се обръщаха с благоговение към хората с "бате" Сега се обръщат на "***" и ходята да бият нормални хора, за това, че нормалните хора са попречили на поредното им престъпление.

63

Анонимен

преди 11 години

Чух по новините разказът на един от ***, без да се усети сам се издаде, първо се оплака, че и друг път било използвано насилие срещу тях от охраната (което повдига въпроса защо тогава отново и отново *** ходят там) и второто беше, че охранителя стрелял два пъти- първо във въздуха и след това в неговия човек. Стрелбата във въздуха се води предупреждение, че следващия път ще се стреля на месо, но *** явно са игнорирали това.

62

узи

преди 11 години

ами... стрелят защото краднат...бомбони ли да им дават?...не са малки ...само як бой ще ги вкара в пъртя..

61

Анонимен

преди 11 години

Защото са "КАРДЛИВИ" както казвате вие!ЗА промяна в конституцията "Всеки гражданин да има право с оръжие да защитава семейството дома и работното си място"!

60

Анонимен

преди 11 години

а вие защо крадете?кога ще осъзнаете че това е нещо незаконно ?както е незаконно да ви стрелят с пушки така е незаконно и да се краде

59

Анонимен

преди 11 години

До van BuurenЗа съжаление има много христобисеровци и йорданцоневци. Някой такъв ще да е.

58

Анонимен

преди 11 години

Защото крадат затова.

57

Анонимен

преди 11 години

До SezginА който си позволява да краде, изнасилва, да лъже държавата като не си плаща данъците, да живее на гърба на всички честни българи, ЗА ТАЯ *** КАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ СЕ ПОЛАГА? И ТИ СИ ЧАСТ ОТ ТИЯ ***.

56

Чиновник

преди 11 години

Ей сега,както са се наредили пред Съдебната палата, са идеални за интегриране с няколко откоса. Нали искат справедливост. Разума и справедливостта казват,че *** трябва да се ликвидират.

55

Анонимен

преди 11 години

*** е, че сега ще тикнат горкия човечец в затвора, защото както чух сутринта по телевизията, че трябвало да се докаже, че е имало неизбежна самоотбрана и затова стрелял, а нали се сещате, че неизбежна самоотбрана за бг съда е най-малко *** преди това да ти е сцепил главата. Както случая, когато осъдиха един човек, който застреля *** посреднощ в къщата си, когато го видял да идва с едно огромно дърво към него. Не било самоотбрана, защото *** можел да не го нападне, не го бил уда

54

Анонимен

преди 11 години

САМО в Бг !"ФЪФ'' Бг ,*** ИМАТ ПРАВА И СА ЗАЩИТЕН ВИД ,.....А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ИМАТ САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ ,....ЗАЩО И ДО КОГА ?---Необходимо е да се забрани да гласуват ---НЕГРАМОТНИТЕ ,А НА ЗДРАВИТЕ *** ДА СЕ ОТНЕМАТ ,----ИНВАЛИДНИТЕ ПЕНСИИ!Д а се изградят ---ГЕТА ,както е в демократична ---АМЕРИКА !

53

Анонимен

преди 11 години

Охранителя със сигурност са го заплашили с убийство и за това ги е разстрелял.

52

ф-1

преди 11 години

Не може така братя българи!Вие накърнявате основното право на *** -ДА КРАДЕ.