65

ДО КОЛЕВ

преди 11 години

СТИГА МАНИПУЛАЦИИ

64

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 90ПРОВОКАЦИИ ДО КРАЙ!!!

63

hristina

преди 11 години

Крехките плещи на Плевнелиев едва ли ще издържат на това напрежение, по-скоро едва чака да се състави ново правителство, в което очевидно искат да набутат провалилия се финансов министър Дянков, който също като Плевнелиев преди да бъде уволнен от Борисов ходи на визита отвъд океана, нищо чудно и някой там да дърпа конците.

62

тъпчо

преди 11 години

Гледам снимките на "честните граждани" събрани в Сливен . Мале, какъв интелект струи!:)) Все корифеи на икономиката събрани!:))) И Европа със затаен дъх следи как ще "оправят" България, че да копират "модела":)))

61

stomin

преди 11 години

До Анонимен А ти от къде мислиш се пълни бюджета на коя да е държава

60

Анонимен

преди 11 години

Струва ми се ,че тези протестиращи са хора без работа и без внимание от другите.

59

terlick

преди 11 години

С такъв като Росен Плевнелиев България няма нужда от президент, спокойно ще минем без него.

58

Анонимен

преди 11 години

Ало протестиращите не само вие сте народа,има и такива които не ви одобряват и те също са народ,не провокирайте гражданска война.Щото колко и да сме търпеливи и културни почва да ни писва алкохолизирани лу*пени и русофили да ни определят бъдещето.През1944 го направихте сега обаче няма да ви позволим,верваите ни ,не сме малко и знаем как да го направим.Ако искате и по разбираем за вас начин с трактори и винкели.

57

Платени медии

преди 11 години

Да видим днес как тв 7 ще отрази протеста:)

56

емо

преди 11 години

Мишо,точно вчера гледах Зелените на Цветелина и сие,как седят на кръглата маса на протеста-как да се квалифицира това!!??

55

киргиз

преди 11 години

Плевнелиев не може да им помогне по никакъв начин. Това е институцията и човека с най-ограничени правомощия в държавата. Но въпреки това ще се опита да вкара свои хора в служебното правителство, които ще бъдат част от енергийната мафия.

54

Тони

преди 11 години

ПРЕЗ 1327 ГОДИНА ВЕЛИКИЯ ХАН АСПАРУХ КАЗА- ТУК Е БЪЛГАРИЯ>

53

бсп шутец

преди 11 години

Росен да внимава какви хора ще назначи в служебното правителство, защото ако е вярно, че иска да вкара хора на Прокопиев, нищо чудно хората да започнат да искат неговата оставка след това.

52

vivi

преди 11 години

Въобще не му вярвам на Плевнелиев при все че веднъж беше разобличен, че не е декларирал реалното си финансово състояние, само може да си представи човек колко по-богат ще излезе от цялата работа накрая. Иначе защо иначе се отказа от проспериращия си бизнес, за да служи на разни бизнесмени със съмнителна репутация.

51

Varna

преди 11 години

Защо трябва да ходи Плевнелиев при протестиращите? Иска да се включи в протеста, който е срещу високите цени на тока? Ами да вземе с него и Иво Прокопиев, дето продава варовик на тецовете, нали са приятели, да оняснят заедно на протестиращите защо плащаме толкова скъпи цени на ел енергия?

50

Ivana

преди 11 години

Сигурна съм, че и Росен е много виновен за настоящето положение с цените на тока!! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ Е ВИНОВЕН! Щом е позволил това да се случи, щом самият ни Президент е участвал в схемите за увеличението цената на тока значи той самия носи пряка отговорност за всички случващо се по улиците в момента!!

49

лумпен

преди 11 години

На 06.12.2012 ЦКБ (банката на ***) придобива миноритарен дял акции на ЧЕЗ.....явно *** се мъчат да земат нова ниша, лакоми МУТРИ ей...

48

оптимист

преди 11 години

Ей сега е време ББ да каже които ме обича да се прибира в къщи.Да не вземе да помисли че са негови симпатизанти,молещи го да остане.Нека се порадва на всенародната любов.И да им обясни какви успехи достигна страната по време на неговото управление,да преброи отрязаните лентички.Да покаже прог.на ГЕРБ за управление 2014-2020г ЕИ да имаш цялата власт и да върнеш БГ в 1997г.Талант се иска и експерт от Америка.И с Станишев не може да се сравнява.А с Виденов само.

47

Анонимен

преди 11 години

ПРОЧЕТЕТЕ ИСКАНИЯТА НА КОЛЕВ И СИ ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ ! ЗА ТОВА ЛИ СИ ДРАХМЕ ГЪРЛАТА ?

46

Анонимен

преди 11 години

В тези приказни искания не чух никой да каже:искаме оздравителни програми за БГ предприятия,някой да помисли за БГ икономика-липсваща ,за селското ст-во-то е в колапс,а зеленчукопроизводството-мъртво-някой по-надолу писа-а с какво ще се пълни хазната?Жалко е ,че чакаме да се пълни само от ДДС и данъци!