48

Анонимен

преди 11 години

Ей, тия имат страшни гвардейски униформи сигурно са им останали от времето на Ал Македонски.

47

Анонимен

преди 11 години

Аха. Значи в рамките на византийската и османската империя сме били заедно, но пък в рамките на българската държава не сме били заедно. Явно историята за хората в Македония е избирателна. Което им изнася го помнят и занят, а което не им изнася го изтриват все едно не е съществувало. Но и всички други народи на света нещо са объркали историята, щом като не признават вашата версия.

46

Георгий

преди 11 години

До Анонимен Ние имаме териториални претенции!

45

Анонимен

преди 11 години

в България има повече македонци отколкото в самата Македония, крайно време е тази съшита с бели конци "държава" да се разформирова на 4 и проблема ще се реши.

44

dimitar

преди 11 години

ne makedoncite pravyat tezi gluposti a albancite.v makedoniya ima mekereta na zaplata(ot politicite) na albanskata mafiya.vsichki politici sa bokluci.s obiknovenite makedonci nyama kakvo da delime.tryabva da se obedinim i da si pochistim kashtata ot bokluka(segashnite politici).

43

RCI

преди 11 години

Тези започват да ме дразнят.Какви `територии`им се привиждат.Да приемем че са наследници на Ал.Македонски.Е?Някакъв бил "велик".И какво е останало след"великите"му завоевания.Минал отнякъде и след това като държава изстляло ,умряло и нищо не останало.Просто в продължение на хилядолетия НЯМА държава Македония."Великият завоевател"1кв.метър не е оставил в историята!Сега след толкова време се появяват някакви и като кръпка се пришиват към Балканите и Европа.Да си стоят кръпка-филтър на границата!

42

гном

преди 11 години

Тез съвсем изпляскаха.Очаквам скоро да се обявят за висша раса...

41

Анонимен

преди 11 години

Това измислено недоразумение македония,НЯМА да види ЕС -НИКОГА!!!

40

Анонимен

преди 11 години

Смешни... и НЕ драги съседи. Вие СИТЕ сте едно голЕмо НИЩО! Нито имате език, нито култура, нито ИСТОРИЯ... жалки сте и само се "пъчите" Всъшност, вие сте вид entertainment за балканите!!! Даже не само за балканите, вие сте световна издънка! С вас нациите се забавляват... ФИРОМ (НЕЩАСТНИЦИ)

39

Батман

преди 11 години

Историята на Македония е като приказка на Андерсен - интересна, но измислена

38

До 28

преди 11 години

До германски посланикАбе вие ,македонски юнаци ,що не сте си спасили евреите , ами на всичкото отгоре и някой друг ви е виновен?И въобще ,много гадничко са намесени тука евреите.

37

Офф

преди 11 години

Квартал "Македония"...

36

anonimen

преди 11 години

България трябва да се извини на република Скопие, че е дала 36 000 убити войници, за освобождаването на Македония през Балканската война.

35

Анонимен

преди 11 години

Добре де да ви питам вас в Македония кога осъзнахте че сте отделен народ с отделен език и отделна история? На колко годинки сте били? Имате ли живи дядовци и баби и питали ли сте ги тях кои са? Питали ли сте ги дали помнят балканската война, втората световна война и времената на комунизъм? Как така вешата версия на исорията на света се различава от исорията на всички други народи по света?

34

Анонимен

преди 11 години

Тои е жалък *** (ившият македонски външен министър Слободан Чашуле). Ще му стане напечено под дупето, когато албанските екстремисти тръгнат да късат част от Македония, както направиха с Косово. Не ние, албанците ще го направят и тогава ще стане ясно кой е бил с териториалните претенции.

33

Славен

преди 11 години

"Българската"военна част, разстреляла комунистите във Ваташа е ръководена от полк.Апостолов-родом от Крива паланка. А военната част е била всъщност Велешкия полк от БА- изцяло сформиран от македонци. След като твърдят,че не са българи то тогава какво търсят от нас??! По това време дори Началникът на Генералният щаб на Българската армия е "македонец"-генерал Янчулев е родом от Прилеп.

32

до 24

преди 11 години

По време на война винаги има извращения. Това че е имало някакви престъпници във войската не определя цялостната политика. Подобни истории има и със съветските войници у нас по същото време. Това че не са направени публично достояние не означава че хората не ги помнят и разказват. Важна е цялостната политика.

31

Анонимен

преди 11 години

Слободан Чашуле e забележете БИВШ ВЪНШЕН МИНИСТЪР.Нормално е сега, когато вече не е във властта умишлено да подстрекава и уронва престижа на днешните им управляващи. Да ги оставим макетата, те сами ще попаднат в собствения си капан.

30

Анонимен

преди 11 години

Slobodan 4ashule e vnuk na Nikola Kepev direktor na balgarskata gimnazia v Prilep pres 1918 g.Diado mu ve4e se e obarnal v groba si.42371

29

Анонимен

преди 11 години

ФИРОМЦИТЕ СА МНОГО МНОГО КОМПЛЕКСИРАНИ И *** ПАРЧЕТА,НЕ ВЛИЗАЙТЕ В СПОР СЪС *** БРАТЯ БЪЛГАРИ,МАЧКАЙТЕ ГИ