97

Анонимен

преди 12 години

shom sa imali dva djipa TOYOTA sa imali vazmojnost da si kupiat aorajie a sega pak izlezte bez orajie

96

ДОКОГА!?

преди 12 години

ТОВА НИКЪДЕ ГО НЯМА!ВСЕКИ ДЕН ПРЕБИТИ И ОСАКАТЕНИ ОТ ***!А ПРАВИТЕЛСТВОТО И МВР МЪЛЧАТ.МОЖЕ БИ ЩЕ ВЗЕМАТ ОТНОШЕНИЕ, АКО *** ПРЕБИЯТ НЯКОЙ ЕВРЕИН, АМА *** ЗНАЕ КОЙ Е БЕЗЗАЩИТЕН И, НЕГО ПРЕБИВА.

95

аз

преди 12 години

Къде е супермен ББ?Когато се случва нещо подобно се мълчи,но ако *** ленти е друго!***/извинявайте роми/пребиват,ограбват,бият полицаи,не плащат,живеят в чужди имоти,ходят на училище и им се плаща/4лв./ за това...Г-н Борисов,това ли е законна държава?Може би и на Вас трябва да Ви платим,за да се ограмотите!!!

94

до 111

преди 12 години

Хахахаха, кефиш брат. Ами да ги научим да бият и политици :)

93

Анонимен

преди 12 години

а едно време не беше така

92

до 110

преди 12 години

Абе приятелче, що лъжеш като див ***. Нали и аз до миналата година живях в Атина. К'ви албанци в Атина са проблем бе? Цели фамилии от тях заради кризата които живееха години наред там се изнесоха някъде. *** са проблема в Атина защото са пласьори на наркотици. За тях няма криза ....

91

до 112

преди 12 години

Глупости, полицаите дето ги биха миналата седмица да не мислиш, че са пратени по сигнал с водни пистолетчета. Просто те са животни.

90

депутат в атака

преди 12 години

в връзка с интегрирането на ромите трябва да се въведе нов учебен предмет:"как да крадем безопасно и производително " или маркетинг и мениджмънт по тарашене на чуждо имушество

89

Анонимен

преди 12 години

С ГЕРБ СМЕ ПО СИЛНИ.............................

88

Аспарух

преди 12 години

Всички българи да се снабдят със огнестрелно оръжие! Иначе не става! *** разбира чак тогава когато му напълниш *** с олово! Ако тия двамата бяха въоръжени, никой нямаше да пострада и получовеците щяха да намалеят с 20 бройки!

87

Анонимен

преди 12 години

стават и грешки! по принцип *** бият само полицаи и охранители!

86

до 104

преди 12 години

И Гърците го имат проблема, но с албанците и шиптърите и той е много по - сериозен отколкото с нашият с ***. Аз живея в Атина.

85

jagyuerh

преди 12 години

Ако имах 7,62 мм. автоматично оръжие, например картечница от система "Калашников" тези "роми" бих ги взел за ***.

84

Бойко-Главоча

преди 12 години

Обаче у нас престъпност няма. Повтарям, НЯМА! Да не си помисли някой, че родната полЮция не ни пази, а откак ни управлява ГРОБ няма спад на престъпността? Че ако стане така, току-виж спрели паричките по европроектите. И после как ще строи магистрали Тиквата и ще присвоява по ? 3 000 000 на километър?

83

Samo minavam

преди 12 години

Да се отворят пещите на Кремиковци и да спрат да говорят за човешки права,разни политици,***.асти,педо.или и вся осталная ***.Ние Българите също имаме права и положението трябва да се вземе в ръце.В противен случаи,загиваме.

82

Анонимен

преди 12 години

Къде са мършите от Хелзинкския да обяснят на двамата пострадали, че са нарушили изконни човешки права на бандата ***, като са имали неблагоразумието да се появят на грешното място в погрешно време. Желая напълно възстановяване на пострадалите и бубонна чума на нападателите и сифилис на хелзинкските служители, получен след бурен секс с нещастен и онеправдан ром от затвора

81

Атакискт

преди 12 години

Смятам, че по голямата част от тези *** трябва чрез политика въведена от едно следващо Правителство, лесно да загубват българското си гражданство, и да си ходят там от където са дошли, след- като не искат и не могат да станат хора. Аз лично съм съгласен да плащам социална помощ на *** които напуснат България и се върнат по родните си места Пакистан и северна Индия - в продължение на 5г. само- и само да ми се махнат от Държавата и живота !

80

помакос

преди 12 години

за 90Абе кратунчо, кой не плаща данъци бе?Ходи си пий хапчетата, ако не помага вземи се гръмни!Нещо бъркаш *** с българските мюсюлмани!

79

bamz3

преди 12 години

евала евала нека грозните анонимни комунисти да пишат като анонимни да не се налага да ги рогаем по улиците .. само пенсионери и *** ще гласуват за вас ..

78

до 96

преди 12 години

Грък ли си или се чувстваш грък, не знам, но за едно нещо казвам БРАВО на гърците: *** и Турци не си развяват коня в Гърция. Браво!