189

Анонимен

преди 12 години

Само като видя лицата на тези от снимката и вече знам, че гледам ***! несвързани бъртвежи без логически замисъл се чуват само от тях!

188

Анонимен

преди 12 години

"До arharКакво общо има тук Румен Петков ?"Щото в САЩ още си бият ***.

187

173

преди 12 години

че не и кой да е тоя, дето твърди че има подкуп, хем шеф на предизорния щаб, дето уж трябва да защитава и лансира реномето на кандидата си, хем от рдуга страна мкнистър на полициятада беше махленската леля Сийка, как да е...

186

нееее

преди 12 години

Е не мога да си представя,че е възможно тиквата да ни взема за толкоз прости.Сами си оцапаха гащите,а сега пак друг им виновен.Ей по-нагло добиче от тоя не съм виждал.

185

С.М.

преди 12 години

Полицаи са хора, или поне би трябвало да са хора, които се борят срещу неправдата и защитават народните интереси.Хора, които крадат милиарди от една и без това проскубана държава, и развиват престъпна дейност под покровителството на МВР, според мен се наричат МУТРИ, а не полицаи. Независимо дали мутрите имат униформа, пагони, дали са премиери, президенти, депутати или каквото и да е.

184

Анонимен

преди 12 години

До arharКакво общо има тук Румен Петков ?

183

Голямо мрънкало

преди 12 години

Какво са му виновни другите партии на другаря ББ ? Да пита Цецо защо изпорти Плевнята. Естествено е, че когато сам си правиш такъв мащабен скандал, политическите опоненти няма да те пощадят. Боко какво очаква? Да похвалят Плевнята и Цветанов, че не са съобщили за престъпление?????

182

Анонимен

преди 12 години

Много лъжат тези бре!!! А как крадат само! Дори люлин на 10-я ден започнаха да я ремонтират! Факт!

181

До arhar

преди 12 години

Аха ,сега ми стана ясно как Плевнелиев е станал МИЛИОНЕР и собственик на доста имоти.

180

arhar

преди 12 години

А какво беше казал Румен Петков за прословутата среща на басейна ' Спартак ' ?Не беше ли си признал в прав текст, че се опитвал да помири двете враждуващи групировки, сиреч вместо да ги арестува и изправи пред съда, той ги помирявал ? Това не е ли прикриване на престъпление от страна на Румен Петков ?

179

до козел

преди 12 години

"Това, което всички разбираме, е, че Плевнелиев НЕ е взел подкуп ."Това което разбираме, че е искано подкуп, че Плевенлиев се оплаква (в интервюто от 2007) че без подкупи не може да се работи в България, и че е строител на няколко огромни обекта в същата тая София дето се искат много подкупи.А ти какво си разбрал, не ме интересува - все пак не сме всички с равни възможности.

178

Blake

преди 12 години

Доживотна каторга за всички червени ***! Дано поне така да могат да свършат някаква истинска работа в полза на родината си!!!

177

plovdiv

преди 12 години

"на него това не можело да му се случи" - абе дай да питаме защо са чествали официално първия му милиард... Може да е и от заплати

176

NIE OT BSP

преди 12 години

TOA POJARNIKAR KVO 6TE NI PRAVI S MARKU4A A DRUGARI

175

до 157

преди 12 години

Явно имаш предвид последните 2 години, откакто тази "гнусна пасмина от крадци, патологични лъжци, некадърници,мързеливци,завистници и злобари" дойде отново на власт и започна да плюе по всичко и по всички, същевременно опръсквайки и себе си :) Справка - случая със СРС-тата през зимата и сегашния случай с подкупа. Но какво да искаме от едни номенклатурчици - слуги на БКП функционерите, какво друго умеят да правят, освен да плюят и крадат?!

174

Анонимен

преди 12 години

еми скарай се на Цветанов, бе Бойко, той се заформи като топ-клюкарче на държавата

173

Анонимен

преди 12 години

Егати треторазрядната постановка си направиха гербери! Единият твърди, че има подкуп и дори определя мизата от 500 хилки, а другият твърди обратното:)) койли лъже - Цвъцко или Роско педерунгела!

172

Анонимен

преди 12 години

До arhar Правилно ! Плевнелиен НЕ Е ВЗЕЛ ПОДУП ! Той е ДАВАЛ САМО !

171

Д-р Хаусов

преди 12 години

"Довиждане лятна ваканция" = "Сбогом избори" = "Сбогом Г Е Р Б" !!!!Плевнелиев рапортува: "Подкуп даден - подкуп приет" :-)))))))))))))

170

Анонимен

преди 12 години

а кога ще увеличат заплатите и пенсиите