33

Ру

преди 12 години

Ало , има ли редактори в това nes.bg ? Омръзна ми да ви сигнализирам за писане на латиница . Знам , че можете да направите , така , че коментарите на латиница да се премахват автоматично . Нали , не искаме да сме простаци . Направете го .

32

бате Генчо

преди 12 години

"Иван Йорданов Костов 1 !""Не е безгрешен,но е най-добрият Български държавник!"- ТЪПООООО,сини *** !!! червени бабички вече е = на сини бабички, щото тия дето още верват на синята идея и "партийния секретар от БКП д-р Костов също одъртяха,следват сляпо вожда ТЪМЕН :) :)"Костов е комунист- партиен секретар от БКП Долу Костов"

31

Спонги

преди 12 години

Хайдееее, ДС пусна лайномета срещу Костов.

30

мен

преди 12 години

Костов може да не е най-добрият ни политик, но определено заслужава голямо уважение! Както и сегашното управление. И без това малко читави политици имаме в Бг, нека не плюем от скука.

29

Фен

преди 12 години

Костов продаде Нефтохима на Лукойл , сега плюе по Лукойл , значи си плюе в лицето , що така бе другарю Костов ?

28

Хари

преди 12 години

тоя на снимката е много противна личност, върти се като ветропоказател, а Малтинчо подскача като пале около него

27

аватар

преди 12 години

Срамно е на този човек да му се дава трибуна.Изтъркана плоча която е спряла за винаги да свири.Народе за такъв човек трябва само наказателен вот,не го ли разбрахма !

26

gotin

преди 12 години

Черният е прав!

25

Спонги до #4

преди 12 години

Правителството на Костов продаде рафинерията и задържа златната аксия. Имаше държавно участие. мадридския лъжец и Станишев продадоха "златната акция" и държавното участие на Лукойл. Някой друг обслужва руските интереси. Русия ненавижда Костов, защото не допусна руските самолети да минат на път за Косово над България. САЩ мразят Костов, защото не пусна шиптърите и така спаси България от гражданска война. ДС мразят Костов, защото изгони всички агенти от правителството и ДСБ.

24

Анонимен

преди 12 години

"Кризата в България ще се задълбочи, не ме интересува световната криза толкова, колкото какво ще се случи в страната. Всички знаци, свидетелства за това, че тя ще се задълбочи, са много по-големи от това, че ще ни се размине"++++Колко интересно. С.Ханке ни казва, че кризата ни е отминала и перспективите за България са отлични. МВФ ни казва, че тази година ще имаме 3% растеж. Всички ни казват, че банковата система е много стабилна. Само Костов ни казва обратното. На кого да вярвам?

23

Анонимен

преди 12 години

К'во е т'ва на мое дясно на бузата на Мавъра. Г-н Костов това цирей ли е?Да не се изприщихте?Ама те и Сергея и Боко същите.

22

iliqn

преди 12 години

Ivane idi na lekar vednaga,nali to4no ti prodade Lukoil na 4erveniq fa6is Zlatev,kvo se prai6 na umrqla riba sega.

21

Анонимен

преди 12 години

Прав е, въпреки че него дишам въобще, но е мнооого прав.

20

Анонимен

преди 12 години

Я! Костов бил още жив?! Защо?

19

Анонимен

преди 12 години

Костов ти си от най безкруполните *** нали ти бе *** продаде невтохим . НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ СИ КОСТОВ.ИМЕТО ТИ В ИСТОРИЯТА ЩЕ СТОИ ДО ПОП КРЪСТЮ

18

Гагарин

преди 12 години

Доскоро уважавах Костича и гласувах за него, но след изцепката му с вота на недоверие, много "странни" негови постъпки си дойдоха на мястото и пъзелът се подреди!"Странното" му поведение 1990 г., когато си предлагаше услугите наляво и надясно като платен експерт /вкл. и на БКП/! "Стряанното" неунищожаване на ДС , когато 4 г. държеше цялата власт и т.н.!Ами чисто и просто човекът си е бил купен още от самото начало!

17

щ5а

преди 12 години

БЕНЗИНА-1ЕВРО-ВСИЧКО ДРУГО Е ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ

16

Пора

преди 12 години

Ех Костов, Костов как хубаво говориш и как мислиш за бедните като си в опозиция !Ако беше такъв и като управляваше и до днес щеше да си на власт жалки крадецо.

15

Vesso

преди 12 години

Костов,а кой е създаде съдебната система в сегашния и вид със сегашните й кадри?А?

14

Анонимен

преди 12 години

Не е прав Костов богатите не се спасяват те ЗАБОГАТЯВАТ