89

Перхан

преди 13 години

..........за сичкото роми да запалим кЪчак...........

88

Анонимен

преди 13 години

Второ :полицията може да вземе много различни мерки:от арести до сълзотворен газ..........с две думи:полиция няма!!!

87

Кирил

преди 13 години

Паразитизъм....

86

oho

преди 13 години

И как се е обърнал точно пред Филиповци?

85

Анонимен

преди 13 години

Сутринта сте закопчали "при рутинна проверка" Захари Бахаров с една цигара марихуана, очевидно за лична употреба /па и къде ви хрумна да го джобите куки прости/, а сега кво прайте бе прасета смотани, кво прайте. Не ми трябвате - уволнени сте всичките, щом не искате да си свършите работата!

84

Анонимен

преди 13 години

Първо:В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК НЯМА ТАКЪВ ГЛАГОЛ ,,ОПОСКА''.пРОСТАЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ,НЕУКИ.......

83

до 74

преди 13 години

И аз се убедих вече , че по-тъпо, упорито и смахнато животно от гербериста няма след тази тема.

82

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е да ни изхвърлят от ЕС. С тази смрадлива ***, която страшно бързо се множи нищо добро не ни чака. за нищо не ставаме

81

Анонимен

преди 13 години

снимка 2 е тоя *** с стоп палка и го спират, тои като е пеша защо да спира. скапа ни ни държавата и полицията и *** дето ни пият като кърлежи

80

Цецко

преди 13 години

Скъпи братя и сестри ! Тези помощи с дини и праскови са за вас от мое име и да не забравите есента за кого да гласувате !

79

Калин

преди 13 години

електората .. на правешката мафия - отряд за бързо реагиране :)

78

Анонимен

преди 13 години

Снимка 6 - тази ще си плати... в натура! :)

77

смяхххххххххххх

преди 13 години

на полицаите според статистиката погледите са или изумени/тогава когато разфасоваха фабриката или безпомощни като сега/ така е когат вместо здрави и интелигентни момчета се назначават разни селянчета рода на полицайски селе..урчета.. оставка на цецо и цялата ненужна история.. май само деца и хора българи с белезници можете да биете..сраммммм...

76

Анонимен

преди 13 години

Ха ха ха тия верно имат късмет, оня ден дини днес праскови хахаха. да видим следващия път тира с какво ще е натоварен.

75

Илиев

преди 13 години

Наскоро питах възрастен *** : "И преди години бяхте много, ама не крадяхте така много, какво се промени ?" Той ми отвърна : "Преди много биеха, бате ! Милиционерите много биеха". ..... Къде бил ключа за палатката !

74

Анонимен

преди 13 години

Тука вилнеят някакви изключително *** гербери. При основателно възмущение срещу явното безсилие и бездействие от страна на хората, назначени именно за действие слещу такива прояви, те тъпо и упорито праскат минуси само и единствено от голяма и безнадеждна любов към Цвъцко...

73

Анонимен

преди 13 години

Полицая на снимката прави забележка-забележете. Няма да се учудя, ако някой *** посегне да му свали гащите и го оноди отзад, а ченгела да се моли да не му прави такива работи. И т'ва ли ви е полицията бе, смотани герберисти? Защитавайте още оня мошеник Цецито и шайката му безхаберници в униформи.

72

Анонимен

преди 13 години

И сега вече ако Цветанов не си подаде оставката ... наглост, некадърност!

71

Анонимен

преди 13 години

Как да не се отврати човек! Как да не намрази и държавата си,и системата й,и ***,за които ЕС толкова много трепери!Гнус ме е ,повръща ми се!

70

Олеее

преди 13 години

На вас ви изглежда смешно всичко това, но хората са пропищели от тия! Крадат всичко което им попадне, секат гори, влизат в къщите на хората по села и вили, грабят от полята, телефонни измами, наркотици, джебчийство, проституция, нелегално прозивоство, какво ли още не... Но замислете се като свърши дали няма да посегнат и на вас? Замислете се, че тия хора (тарторите им по-точно) трупат доста пари! Замислете се, че след като имат пари ще поискат и да управляват! Може би ви е смешно или нереално?