31

БРАВО м.ТРАЙКОВ....

преди 13 години

НИЕ ОТ СИНЯТА КОАЛИЦИЯ СМЕ С ТЕБ!НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ПИПНЕ , ЗАЩОТО ВЕДНАГА СВАЛЯМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО!ЕДИН ИСТИНСКИ МЪЖ И КАДЪРЕН СПЕЦИАЛИСТ, ДОСТОЕН ЗА БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ....И ТИЯ, ОТ ГЕРБ- ДА ГО УВОЛНЯВАТ!СТИГА РУСКИ ЧЕРВЕН, ГЕНОЦИД НАД "МОЗЪЦИТЕ " НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛАТА НАЦИЯ!

30

????????????????????

преди 13 години

Дянков е довел Трайчо. Как за рачичка ли? А кой е примиера Дянков или Борисов? а нещо за Младенов няма ли да има, нали той преди няколко часа алармираше за пробив в националната сигурност? Има ли министри и по- министри? Кой води хорото?

29

Р.ОВЧ.

преди 13 години

ЦЦЦЦЦЦЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИРРРРРРРРРРРРРККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККК,ХА-ХА-ХА-ХА-

28

antiES

преди 13 години

в това правителство има един който си разбира от работата и те ще му намажат ските

27

Концесионера

преди 13 години

Цялата дъндания е за да не се говори за поредната тъмна сделка - КОНЦЕСИЯ на летище София. Ще се подарява на поредния "национално отговорен частен бизнес" дето освен от концесии наготово и държави поръчки срещу комисионни не може нищо друго. Обърнете внимание - заплатите не могат да се увеличат защото е ниска производителността на труда?!? работниците ли са виновни за това или некадърния бизнес дето инвестира само в яхти и бентли? Не ни трябва такъв бизнес за такива високи данъци и фалит.

26

Анонимен

преди 13 години

Дръж се Трайчо народа е с теб остави го Бойко той е пътник

25

до 12

преди 13 години

Това за телевизиите е така тия от бтв постояно му лижат...чак не ми се гледат.

24

Анонимен

преди 13 години

Каква част от българския "матриял" иска да даде червен картон на цялото правителство ?!?! Струва ми се, че на изборите тази есен ще стане ясно !

23

шофьор

преди 13 години

И КАКВА СТАНА ТЯ СЕГА КАТО В ОНАЗИ КОМФУЗНА СИТУАЦИЯ ЗА *** МУЗИКАНТ,КОЙТО ОТИШЪЛ ДА ПУСНЕ ЕДНА ВОДА А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДРУГИТЕ МУЗИКАНТИ-*** ГИ СПУКАЛИ ОТ БОЙ,КОГАТО ДОШЪЛ *** И ГИ ВИДЯЛ ПРЕБИТИ НЕМАЛ ЩО ДА КАЖЕ И ГИ ПИТАЛ,КАКВО СТАНА ТА НЕ ВЕЧЕРАХМЕ?

22

Анонимен

преди 13 години

Аз съм избрал Дянков за вицепремиер, а той ми доведе г-н Трайков за министър на икономиката, считайки че той може да изпълнява тази задача, каза още Борисов. А ТЕ БЯХА ПРЕДЛОЖЕНИ от Цветелина Бориславова!КОЙ все пак управлява България?

21

Анонимен

преди 13 години

ДОВИЖДАНЕ!!!

20

главен експерт

преди 13 години

бати боко картофа силно напомня английски футболен съдия греъм пол, който на световното извади три жълти картона на един играч пред да го изгони.след гафа пол сам се отказа от съдийската си кариера...

19

do 4

преди 13 години

oт известно време и мен ме изкушава тая мисъл

18

край

преди 13 години

Аз съм избрал Дянков за вицепремиер, а той ми доведе г-н Трайков за министър на икономиката, считайки че той може да изпълнява тази задача, каза още Борисов. Поне ни си го зел на стоп от някой разклон...Тия не знаят кой кво прави,тва е организиран хаос,аз вече спирам да коментирам,вече не разбирам кво става в ***

17

c0ldblooded

преди 13 години

тиквата се блещи на един от малкото си свестни министри...кво друго да очакваш от такъв ***...

16

ДАЙ ВАР

преди 13 години

ДО терористНа едно македонче в детската градина за коледа му се паднала награда крива пушка.Започнало то да реве ,а майка му го успокоява.Стига си ревал бе.Ке пуцаш от кьоше....Та и твоята работа е такава.

15

Край

преди 13 години

Трайчо нали ти казах. Не си траеш ама ще патиш. Скачаш на лукой - не знаеш ли че ВЗлатев е началник на началника ти. Сега пак се обаждаш не в тон. Ще те гонят брат. Ако съм на тебе сам си отивам.

14

Анонимен

преди 13 години

Бойко е нагъл и безсрамен хвалипръцко.

13

Анонимен

преди 13 години

"Дянков напоително му обясни" Баси обяснението кръчмарско

12

Дядо Мраз

преди 13 години

А той трайков нямаше ли последно предупреждение преди 2-3 седмици, относно скандала с Валентин Златев и Лукойл? Баси, и този скандал ще потушат с услужливете вестници и телевизии, както направиха с тези със записите и с горивата! Кучето си лае, керванът си върви!