37

Пепи

преди 13 години

Ей сливналия, много си *** бе. Той докато го извозят ще умре. Аман от *** парчета да пишат тука.

36

военен

преди 13 години

kato gledax kadrite po bnt kudeto se 4uvaxa iztrelite napravo si be6e tova 4ist kal6nikov taka 4e se sumniavam da e niakoi narkon

35

Анонимен

преди 13 години

Представете си какъв сценарий на филм може да се направи от тази случка днес.Чове иска пари,наркотици и един хеликоптер,а може и лек автомобил,с който да се движи по магистраналата направена от Б.Б.

34

Анонимен

преди 13 години

чакат да светнат ламбите било им тъмно

33

Даниел

преди 13 години

Да влизат вътре и да го трепат.

32

uha

преди 13 години

доброволци скате ли от полициятаааааааааааа???***....МУ БАНДИТСКА

31

сливналия

преди 13 години

Защо Бойко не прати хеликоптер за ранения охранител за да го оперират в София?Сега се сетих - той е никой, получава 240 лв заплата, я да беше Йоско.....

30

ицо

преди 13 години

САМО ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ,ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е НАРКОМАН ? ТЯХНИЯТ МОЗЪК СТИГА ДО ТОЛКОВА КОЛКОТО ДА ДА СТРОШАТ НЯКОЕ АВТОСТЪКЛО ЗА НЯКОЕ АУДИО, И ДО ТАМ.АКО БЯХ ВЪТРЕ ДОСЕГА ДА Е ЗАЛОВЕН.

29

vvvv

преди 13 години

Нагледахме се на показни арести на безопасни хора.. би било виновни или пък не. Но в такива ситуации, когато трябва подход и реално действие се вижда, че хората с маски не са такива каквито изглеждат в клиповете си с арести. А позволяват да се стреля и незнаят какво да правят докато има заложници. Говорят по медиите, че се страхуват да дадът информация понеже можело похитителите да гледат, а същевременно ги наричат "луди" без да се притесняват как биха реагирали ако са такива и го чуят!

28

Анонимен

преди 13 години

Нали има снайперисти,какво чакат още?

27

Анонимен

преди 13 години

Вие на Цв Цв вярвате, че е наркоман?! На нито една дума не трябва да му се вярва на този до приключване на случая.

26

Анести

преди 13 години

66 годишен папардак се бъзика с държавата ,и ония му седят прави и му се молят ,абееееееееееее алоооооооооооооооо мурука умрял си прав мършоооооооо

25

Анонимен

преди 13 години

очакваше се такова нещо в такава държава !!! най-вероятно ще има и още такива случки,но поне да са в парламента.....

24

357mag

преди 13 години

Един от охранителите, 42-годишният Станчо Станев, е тежко ранен.Няма информация дали преговорите с похитителят, или похитителите, все още са в ход.Пълна тъмнина цари в похитения клон на Инвестбанк в Сливен. Това съобщи кореспондентът на bTV преди минути. Загасено е осветлението, виждат се само работещи монитори. По информация на кореспондендът на bTV в Сливен Йонита Иванова една от служителките на банката се е качила на стол и вероятно е изключила охранителните камери.В пряк телефонен разговор за bTV областният управтел на Сливен Марин Кавръков заяви, че служителите на областната администрация са добре и са евакуирани на втория етаж на сградата, която се намира на метри от клона на Инвестбанк. Според него похитителите вероятно са двама, а не един, каквато бе информацията до момента.Драмата започна около 15:30, когато въоръжен с пистолет мъж влиза в банката и прави опит за обир. По първоначална информация обирджията е 66-годишен от Суворово, Варненско. В момента на обира в банката не е имало клиенти, а само служители. При заплахата на въоръжения охраната реагира и се опитва да го спре. Тогава един от охранителите е прострелян. Междувременно е задействан паник бутонът. Един от свидетелите разказва, че веднага е пристигнал екип на СОТ. Простреляният е настанен в сливенската болница в тежко състояние, с опасност за живота. 42-годишният мъж е ранен в областта на лявата раменна става и куршумът най-вероятно е заседнал в тялото му. Има данни за голямо количество кръв в белия му дроб. Не е ясно дали е възможно транспортиране в друго лечебно заведение.На няколко пъти в следващите часове от банката се чуваха изстрели. В банката работи и бременна служителка, но днес тя не е била на работа.

23

uha

преди 13 години

хамериканците досега щяха да го опушкат този,а Спецназът вече щеше да бъде пиян.какво го чакат тоз престъпник??

22

uha

преди 13 години

разбра се,че Рамбо е взел самолета за БГ,а Траволта си зареждал пушкалото гледайки събитието по тв.Суперменът ни наш пък емигрирал треперейки в Либия при Кадафито

21

Анонимен

преди 13 години

Сега медийте да се извинят на всички пеенсионери в България,на жителите на Суворово,на Варна и на турската общност!Небили компютри,а компоти :-))))))))))

20

Оле!

преди 13 години

Да се оттеглят полицаите за да излезе и щом излезе - снайперистите: Бум! Американците наскоро така гръмнаха един банков обирджия, нищо, че беше непълнолетен.

19

Анонимен

преди 13 години

Явно е сменил дилъра...

18

Дрогич

преди 13 години

Дайте му дозата и парите на човека и го пуснете да си ходи по живо по здраво!