95

Ivan

преди 13 години

Ako iskat da mahnem stenata trqbva da se otkajat ot izmisleniq im bog, da butnat vsi4ki djamii i da postroqt cyrkvi. Vsi4ki Korani da bydat hvyrleni v punktove za reciklirane i da se nape4atat Biblii. Kogato tiq varvari stanat hristiqni po syrce i dusha, chak togava mojem da govorim za syvmestni raboti s tqh

94

Анонимен

преди 13 години

Аз предлагам някои промени в НК и ЗДП.За всички прегрешения да има наказание обществено полезен труд, а не както до сега - глоби, условни присъди и само за наркотици и по-тежки - затвор.*** като открадне жица, да не го регистрират само в полицията,, но да ги пращат на турската граница да копае и да зида стената.Който му е далече, да копае тунел под Шипка.

93

ариец

преди 13 години

Може да се опъне оградата по линията ЕНОС-МИДИЯ така ще бъде и исторически справедливо .

92

Оги

преди 13 години

Нямат НИКАКВО право да ни се бъркат във вътрешните работи и да изказват мнение, как да си охраняваме гранцата!!!

91

Анонимен

преди 13 години

Като в приказката "Гузен негонен бяга". Че и турците сега - вместо да намерят начин да спрат нелегалните си емигранти и шапа по границите си започнали да реват, че другите държави вземат мерки вместо тях. Ама нали е по-лесно да се оплачиш, че те дисриминират на религиозна основа, отколкото да покажеш някаква инициатива. Ако така смятат да се държат и при евентуалното им приемане в ЕС-по добре да си стоят извън него. Иначе при всеки удобен повод ще вадят религията си като причина за проблемите си

90

Анонимен

преди 13 години

"Европейският съюз прокарва линия по турската граница, линия между християнството и исляма." Ми няма нищо лошо, нека. Иначе ставаме като Франция - *** скоро ще станат повече от белите. Не знаят езика, не им се работи, идват само заради помощите, крими контингент отвсякъде. Айде без тях, имаме си достатъчно проблеми. А Турция като почне да ги приема обратно, може пак да се махне кльона.

89

Анонимен

преди 13 години

до 89-ти правиш ли разлика между кльон и ограда-номер 83 ти е обяснил разликата

88

одобрявам

преди 13 години

Даже много закъсняваме с тая стена! Грябва да е колкото се може по-дълга и висока!

87

Анонимен

преди 13 години

Абе хорае, вие били ли сте в Турция за да видите за какво става въпрос? В някои отношения са 100г. пред нас. Аз пътувах миналата година през М. Търново с автобус и се изумих, когато минахме през границата. Строят пътища, като ненормални, една дупка не можах да видя. Докато при нас в ЕС пътуваш до границата по второклсни пътища, които приличат по - скоро на френско сирене. Не харесвам много неща в TR, но за две неща са номер 1 - пътища и обслужване.

86

РПГ-7

преди 13 години

Нашенската простотия край няма- преди време на границата имаше изграден кльон и КСП /контролно следова полоса/, дойде демокрацията и на някой *** му дойде на ум да ги разруши! Сега отново ще ги строят, отново милиони ще отидат за тези съоръжения и кой плаща - обикновения българин, затова няма пари за пенсии, заплати, защото се пилеят без да се мисли! А кльона е необходим за да спира животните, пренасящи различни заболявания. САЩ са построили стена, не кльон на границата с Мексико ...

85

Анонимен

преди 13 години

до 86-той ще ти отговори, но за сведение след 1975г гърците връщаха бегълците обратно у нас, ако са военни, и присъдата тук беше смърт. Ето затова вероятно не е избягал

84

Mango

преди 13 години

Берлинската стена да уточня, разделяше един народ от бели,интелигентни хора!Затова няма никаква съпоставка със сегашните цели за изграждане на стената!

83

защо

преди 13 години

до 72-ти си бил тогава ГРЪНЧАР бе братле а неГРАНИЧАР--защо тогава не си избягал в Гърция-имал си възможност

82

кольо мисирката

преди 13 години

супер си е идеята. даже ако може да обезопосят границата с минни полета. турците имат право на мир и благоденствие, но нямат място в европа..

81

вотан

преди 13 години

България обръща ГРЪб /*** си/ към Турция като се обгражда с ограда заради ЕС.Но утре като се разпадне ЕС както се очаква да не се окаже,че зад България е застанал турчина прегазил оградата.

80

Анонимен

преди 13 години

абе човеко-прави разлика между ограда и кльон-кльонът беше насочен срещу българите-като репресия, да не бягат на запад! Кльонът беше обърнат към България, и кльонът е построен на 2 км от граничната бразда-така няколко хиляди кв километри българска земя се губеха за българите-беше недостъпна за нас! Затова -да има ограда, а не кльон-оградата да е на самата бразда, а не във вътрешността-както при кльона-повтарявм-кльонът е на цели 2 км навътре. Не на кльона,да на оградата по браздата против шапа!

79

Анонимен

преди 13 години

''60% от българите не знаят какво е това Шенген и не се интересуват '' - резултат от анкета наскоро

78

Анонимен

преди 13 години

Това не е ограда ,а сигнална система.Бодливата тел никога не е служила да спира някой,тя дава сигнал че има нарушения.

77

КОМШИИ

преди 13 години

Че и нахални, на всичкото отгоре! Да бяха си прибрали говедата и спрели нелегалните емигранти, вместо да се оплакват сега! Така трябва, като не разбират от дума. Колко пъти се обръщаха към турските власти хората от Резово, с молба да не пускат животните на наша територия? Отсреща гледаха сеир. Крайно време е за защита на НАШИТЕ интереси! А Гърция винаги е гледала своите, да не й берем грижата!

76

CA

преди 13 години

ОК и не разбрах само какво лошо има в това Европейския Съюз да маркира и огради границите си - все едно да се сърдят на обитателите на жилищен блок,че са решили да заключват входната врата за да не влизат разни да им опикават входа