95

Анонимен

преди 13 години

"Хайде на Цветанов ще кажем той ченге, той не знае."Хахахха, как го нахрани мощно :)))

94

Президент на РъБъ

преди 13 години

И оставям за малко главните герои настрана...Чудя се обаче колко ли дебилен, инфантилен, шизофренясал, лоботомиран *** без никакво чувство за морал и капка човещина трябва да си, за да застанеш на страната на лекарите-убийци при положение, че и те самите знаят какво всъщност са направили ?!

93

Анонимен

преди 13 години

Цветанов е болест за обществото ни .представете си какъв президент ще имаме.олелелелееееееееееее.

92

доколянов

преди 13 години

а миланов е ***.

91

Анонимен

преди 13 години

bravo ceco mai si go nastapil po mazola tozi podpyxnal milanov

90

ТЯ

преди 13 години

Абе, ГЕРБ колко плаща да се пишат оди и възхвали за правителството по форумите? Като чета двама *** се напинят като *** да защитават смешния Цветанов.

89

Президент на РъБъ

преди 13 години

Още по-лично мнение.Като му гледам етиката на Миланов - залагам си главата, че е "спасил стотици, ако не хиляди животи", само защото са му ПЛАТИЛИ!

88

офффф

преди 13 години

Вижте жалки гробаджии колкото и да пишете народа не ви харесва и ще ви отсвирка.

87

Анонимен

преди 13 години

"Толкоз жизнено, иска да живее ли."Миланов само виж цинизма и докъде сте стигнали! Правите се на Господ:) Как така ще иска бебето да живее!? Веднага във фризера! *** и там оцеляло! Мам.. ви *** изедническа!

86

ДО

преди 13 години

ДО НАБЕДЕНИЯ ДОКТОР МИЛАНОВ,ТАКА ГО НАРИЧАМ ,ЗАЩОТО ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ В СПОСОБНОСТИТЕР МУ НА ЛЕКАР,ТОЗИ ЛИОХМАН КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ.ОБИЧАМ И ПОДДЪРЖАМ ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ ДОРИ И САМО ЗА ФАКТА ЧЕ СПРЯ ОТВЛИЧАНИЯТА В Р. БЪЛГАРИЯ.МОЛЯ МИЛАНОВ ДА МИ ОДГОВОРИ КАКВО ПОЛЕЗНО НЕЩО Е НАПРАВИЛИ ЗА КАКВО Е ПОВИШЕН В ПРОФЕСОР И КОГА;ДАТА И ГОДИНА.ОЧАКВАМ ОДГОВОР.

85

Пантелей

преди 13 години

Ми Манов трудно ще ти каже щото не го познаваме,но виж Миланов може и ако го поканите на някоя партийна сбирка на ГЕРБ и дойде може и да го питате.

84

Иван

преди 13 години

Миланов Миланов наистина имаш нужда от помощ.Кой стои в болницата 20-30 часа.Много филми гледаш.Май искаше да кажеш 6-8 часа.Шапка свалям на свестните и почтенни лекари които са се посветили на професията.Но не може един мъртво роден плод да породи такива дискусии , телефонни разговори въпроси без отговори.Защо в продължение на 17 часа толкова притеснения .Толкова мъртви раждания се случват - винаги ли така се водят дискусии часове наред ? Има нещо гнило но лекар на лекар мръсно не прави.

83

k

преди 13 години

do vsi4ki pedali koito smqtat lekarite za nevinni. Neka pro4etat pak srs-tata ima gi publikuvani tuk v komentarite i ako pak smqtate lekarite za nevinni zna4i bi trqbvalo da ste nevmenqemi tupaci.

82

Анонимен

преди 13 години

Тази етична комисия не каза и дума когато огласиха сересетата и се чу какво са си говорили лекарите.Защо чак сега се разприказва?Гарван гарвану.....

81

God

преди 13 години

Този проф. Миланов не е ли т.нар. "Цар Милан" в Пирогов? Ако е той значи имаме класическа ситуация "Крадецът вика дръжте крадецът!" Това, че е професор не го прави по-малко корумпиран. В Пирогов се краде много. Доста СРС-та трябват там, за да ги навържат всички.

80

д-р Ох боли

преди 13 години

Когато пациентът има желание да живее и медицината е безсилна.За да повярваш на експертизата и на гнусния Миланов, след като си чул и прочел подслушваните разговори, трябва да си или ***, или лекар или ***. Жална ни майка, ако ни лекуват такива хора. Чудо е, как изобщо излизат живи хора от болниците.

79

СВ. НИКОЛА

преди 13 години

Манов да излезе и каже колко лекари е наказала тази етична комисия. !!!!-- НИТО ЕДИН ,ТА ЗА ТОВАЕ КОМИСИЯ!!!!

78

лично мнение

преди 13 години

За разлика от Цуцьо,проф.Миланов не е завършил ВИФ,а е спасил стотици или хиляди човешки животи.За тва предлагам на хората спечелили от държавна заплата и консултации 360 бона за 4 години и закупили апартаменти на половината от пазарната им стойност да замлъкнат,щото вече не са и смешни,жалки са.

77

Той

преди 13 години

БРАВО НА МИЛАНОВ! Цветанов е просто физкултурник.При това от най тъпите! Само знаменцето в ръка му липсва.

76

БОЛЕН

преди 13 години

ЛЕКАРИТЕ ОТДАВНА СА С КАМЕННИ СЪРЦА!!!!!