49

P.djuf

преди 13 години

Ами нали обезщетенията за съда в Страсбург не ги плащат Цецко и Цецка-какво им пука?

48

Пешо Фрезиста

преди 13 години

27 000 лева си докарва на месец сладураната,нормално е да се не отърве от ухажори.....

47

Намали филмите

преди 13 години

В щатите, ако полицай те спре да се прибереш в хотела си, само защото така му е скимнало, ще рови по кофите до края на живота си.Точно нашите мунчовци ли намери да сравняваш с щатски полицай ....

46

Анонимен

преди 13 години

Абе, глупости, полицаите банално лъжат. Българските полицаи са нещастници, които нямат мозък да решават нещата без ексцесии. Това е от мои лични наблюдения.

45

Вето

преди 13 години

Какво говорите, бе хора... Не знам дали знаете, но в много български посолства НЕ СЕ ДОПУСКАТ български граждани, когато посланикът е вътре!! Това е малоумно... но и нормално за една *** държава. В нормалния свят има степени на застрашеност на даден политик и спрямо това се определят мерките за сигурност. Цецето Цачева едва ли попада в тази скала, но тъй като в България повечето хора в сферата на охраната са комплексари, явно са решили да отцепят целия хотел.

44

Срам ме е ...

преди 13 години

Абсолютно сигурно е, че международния панаир е готов. Този път, вместо да пребият българи и случая да се потули, ушеви са попаднали на неслучайни хора.Ясно ми е, че сега министър Цвъ.Цвъ. ще донесе от девет кладенеца вода - като нищо ще ги изкара сводници и какви ли не ... този филм ние вече го гледахме.

43

sdf

преди 13 години

taz groznata s golqma ohrana hodi, ot kogo e strah basi nepriqtnite politici deto imame:))

42

Аз

преди 13 години

Посягане на полицай !!! Не хулиганска проява, а ПОСЯГАНЕ НА ПОЛИЦАЙ!!! За това неща в Щатите ще си изгниеш в затвора.. а тука, май май ще ги изпратят по живо, по здраво .. ама ...така е то в България.

41

нервна

преди 13 години

От текста се разбира,че щом Нейно Сиятелство-Председателство е отседнала в хотел,то никакви други граждани нямат право да стъпват в него,да не и нарушават спокойствието?!Това да не е феодално имение? Боже,пази боже сляпо да прогледа....

40

Анонимен

преди 13 години

Хайде кажете ми в кой закон пише, че гости на хотел не могат да посещават хотела си, ако там има политик? Правата и задълженията на всички са еднакви, и гост на хотел не може да бъде спиран да посещава хотела си, за който си плаща-. Охраната на политиците ако искат да не допускат гостите на хотел-единственото решение е-да бяха наели целия хотел.

39

Анонимен

преди 13 години

ами то в БЪлгария е така само *** могат да посегнат на полицията .

38

P.djuf

преди 13 години

Бе за по лесно следващия път направо слагайте танкове пред хотела на Цецка.И който наближи да стрелят на месо.

37

Четящ

преди 13 години

Абсолютно ясно е какво е станало. Румънците са си платили и се прибират в хотела си, но междувременно някаква торба с фуражка е застанала на входа и им се святка на неразбираем за тях език. Знаем езиковите способности на полицаите ни. И защото не са българи, чужденците настояват да се приберат в стаите си ЗА КОИТО СА ПЛАТИЛИ !!! За тях е абсурдно да се затваря хотел, само защото някаква велможа е настанила телесата си там. Въобще, тази в тази *** българия, само идиотщини се случват.

36

мирише ми

преди 13 години

Тази работа намирисва.... На петрол....и петролни интереси...Иначе няма смисъл, освен ако Цецка Цачева не е яла боб със зеле на вечеря и се е размирисало на друго...

35

Анонимен

преди 13 години

Ми в Плевен съм я виждал Цецка с един пич уш охрана ,ама и беше на половина и на височина ,и на широчина:):):) ..,но може и да е нинджа,и силата му да е в ума

34

Анонимен

преди 13 години

алоооо въпросното нсо няма право да спира гости на хотел. Това е хотел, общодостъпно място, не е частна вила, или частния апартаментл НСО могат да застанат пред съответния апартамент и да пазят там, но нямат право да спират гости на хотел! Я да попитам, когат някой политик реши да си напазарува в кварталния хипермаркет- и там ли нсо няма да пуска да влизат хората. Абсолютно сигурно-задържания не е случаен човек, и се молете да не стане голям международен скандал

33

ха

преди 13 години

абе да ти кажа имам познати от НСО, едва ли се е налагало да им помага който и да е ;-). Там не влизат просто ей така.. Викнали са патрул, за да е всичко законно. Иначе е вярно, че в полицията работят много *** които нямат място там. Но има и много съвестни хора. Да си полицай не е лесна работа.

32

Анонимен

преди 13 години

Нямаше ли снайперисти по покривите да ги ощуткат тия бе?

31

Златко

преди 13 години

България няма нужда нито от туристи, нито от инвеститори.България има нужда само от безценното Цеце и от полицаи.Скоро в България само те ще останат, да си развяват байряка спокойно.

30

Аматьор

преди 13 години

Очевидно и НСО-то ни е като полицаите. Двама румънци са ги разхвърляли, та се наложило `великото НСО` да вика подкрепления :-))) Няма такъв смях :-)))