62

vanko

преди 14 години

АЗ СЪМ ЗА БОЙКО БОРИСОВ!КЪДЕ СА СЕГА ЦАРЯ,ДОГАН ?КАКВО НАПРАВИ ОРЕШАРСКИ ПРЕДИ?КАКВО НАПРАВИ ПЪРВАНОВ ЗА 8 ГОДИНИ?ЗНАЕЛИ СА ЧЕ ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И СА ЗАЛОЖИЛИ СКРИТИ БОМБИЗА МИЛИАРДИ.ТАКА ЧЕ НАСОЧЕТЕ ГНЕВА КЪМ СТАРИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ.КОЙ ЩЕ ПОИСКА 800 МЛН. ОТ ГЬОЛА В БЕЛЕНЕ?КОЙ ЩЕ ПОИСКА ГОРИТЕ НА СИМЕОН И САРАИТЕ НА ДОГАН?

61

Анонимен

преди 14 години

До фалита на държавата не остава година, всъщност обратното броене започна 9, 8, 7, 6, 5.......БУМ!

60

Анонимен

преди 14 години

ТУК ПИШАТ МНОГО КОМУНИСТИ И КОМСОМОЛЦИ И ТЪГУВАЩИ ЗА СЕР ГЕЙ

59

лол

преди 14 години

Хахахахахаха сигурно имаш девствен мустак нали? Такива като теб ги ям за закуска! Хахахахахах А ТИ знаеш ли от къде произлиза национал-социализма хахахахахах ***!

58

временен мораториум

преди 14 години

Константин Пенчев даде страхотно предложение. Да наложат временен мораториум за следващите 6месеца или до края на годината и след това пак държавата да плаща осигуровките на полицаи военни и чиновници! ЕДно такова разумно предложение и решение би се приело от всички!

57

1

преди 14 години

давай Бойко напред само

56

Анонимен

преди 14 години

Това ми прилича на 800-те дни... Животът ни мина в чакане... Нещо радикално трябва, от рода на Хитлер или Пиночет, ама нямаме такъв...

55

Смех

преди 14 години

Бойко, единственото нещо което требва да напраиш освен да вкараш крадците в затвора е да накараш губещите си по цял ден времето с форуми и други такива да почнат да работят. Щото гледам по цял ден как реват че нямат хляб, че работят за по 400 лв. И това ви е много - работа не се върши с писане по форумите. Когато си толко скапан от работа през деня че и като се прибереш от работа немаш сили да пишеш - тогава искай 2000 лв за плата. Дотогава - пари през крив макарон.

54

Национален Социалист

преди 14 години

Година, после две, после още един мандат ще иска... Бойко изложи се и ти, всичките еврейски *** се излагате...

53

лошия човешки матери

преди 14 години

ББ към лошия човешки материал: -"Дайте ми година време, за да отложа изпълнението на смъртната Ви присъда!"

52

избирател

преди 14 години

БОЙКО БОРИСОВ ОТ НДСВ ЛИ БЕШЕ..........НА ОБЕЩОНИЯ ГО ДОКАРВА КАТО ДЯДО МОНИ.....

51

Анонимен

преди 14 години

Те държавата вече я фалираха ГЕРБаджиите.Партия ГРОБ да се маха барабар с Боко Цоко и Симо и цялата ***

50

Анонимен

преди 14 години

Не е достатъчно да са в затвора виновниците за ограбването. Трябва ограбеното да се върне!!!

49

Анонимен

преди 14 години

20 години чакам, ще изчакам и една още... Странно е, но му вярвам на този човек.

48

.

преди 14 години

mislq si,4e Borisov trqbva6e da izbqgva izkazvaniq v stil "Carq" , vervaite mi ili daite mi .... dni :) kofti se polu4ava,kak da mu povqrva6.istinata oba4e e ,4e ni6to ne moje da se svur6i za 2 dena.Spored men,kolkoto i bedna durjava da sme,preborim li se s korupciqta i prestupnostta,da nqma ot kude da izti4at pari, sredstva 6te ima za vsi4ko.samo 6te trqbva da se polzvat celesuobrazno.ei togava 6te jiveem kato beli hora :)

47

Ед

преди 14 години

Удовлетворението на хората няма да бъде когато виновниците са по затворите, а тогава когато хората живеят по-добре.Народа не е е съставен само от хейтри като Борисов !

46

Ед

преди 14 години

Утовлетворението на хората няма да бъде когато виновниците са по затворите, а тогава когато хората живеят по-добре. Народа не е е съставен само от хейтри като Борисов !

45

лили

преди 14 години

Г-н Борисов,намерете си най-напред финансов министър,който да разбира нещо от финанси. Този сегашния най-вероятно България ще е последният му пристан.Едва ли някоя друга страна щеси сложи5 таралеж в гащите

44

А КОЙ?!?!?!?

преди 14 години

@Ед и недоволенОк и кой ще изберем? КОЙ?! Не кажете ми, защото от такива като вас ми се повръща вече!!! КОЙ?! Все недоволни, все криви ама после и по тротоари паркирате, и на червено пресичате, и на доктора торбичка с кола и бонбони носите ... аман от комплексари дето само викат по форуми и коментари а реално сте пълни мишки! Не съм сляп доста грешки направиха, подхода е доста популистки но някой трябва да започне от някъде и без капка доверие от нас (аз не гласувах за ГЕРБ) няма да стане ...

43

borokaro

преди 14 години

Аз лично му давам доверие до понеделник ...и в понеделник да вади тескерето от джоба,да се покаже по БНТ и да каже - Мили хора - аз не ставам,правителството не става,извинявам се за некадърноста си,не мога да се справя-отивам си-и всичко това със сълзи на очи - след което пътя към Банкя ...