63

nazi

преди 15 години

Браво !Докарайте един отряд от убийци на педковци и у нас.

62

Косев

преди 15 години

Защо ще убивате ***, по-добре ги изчукайте. Аз съм чукал травестит и е много готино. Правете любов, а не война!

61

Spiro

преди 15 години

Аха, Тедито е доста неадекватна.

60

до 39

преди 15 години

Напротив, точно право на избор е да избереш дали да си нормално (хетеро) или ненормално (хомо) ориентиран. Това, което си написал само потвърждава, това което е казал НЕ-гей, а именно че скоро, както е казал и поетът "Свестните у нас ще считат за луди", макар и да го е казал не точно по темата на дискусията. Хомосексуалистите набират скорост в световен мащаб и скоро нормалните (хетеросексуалните) хора ще трябва да се крият и да се срамуват, вместо да е точно обратното.

59

$

преди 15 години

До: ТеодораТвърд хетеросексуалист съм, но вземи се спри само с изгонването от къщи. Не пожелавай смърт на никого, гейовете са достатъчно убити. А според мен Азис го прокламират не толкова гейовете, колкото "широко скроени" жени. Но то си е същото май

58

xx

преди 15 години

Това ако не е Тединка е па на! Познах те по неадекватния коментар, който си написала. Жалка ***.

57

Tina

преди 15 години

Колкото и противници да има хомосексуализма - това не е човешко! Знам, че християнството също заклеймява тези връзки, но как ли ще отсъди за такива жестоки убийства с лепило и разхлабителни?...

56

asd

преди 15 години

По-голямата част от *** е по рождение. Иначе как щеше да има животни-гейове? Но има и придобита *** - в затворите например като няма жени и човек търси най-възможния друг начин за задоволяване. След като излязат от затвора обаче се оправят. Но съм съгласен, че напоследък се прекалява с хомосексуалната пропаганда. Това действително може да доведе до придобит хомосексуализъм особено ако с това се промиват мозъците на малки деца. Както правят някакви организации в БГ...

55

........

преди 15 години

Аз съм толерантен,но най-много мразя педралите и ***

54

Анонимен

преди 15 години

Разгеле - една нормална държава да има в този свят!

53

Вихрогон

преди 15 години

То в България не се приемат гейските изпълнения,където се води демократична страна,а какво да кажем за поклонниците на Мохамед.Хитлер ги е гонил още едно време.Ама кажете ми-кой те бие по главата да си гей?И недейте ми излиза с фрази от рода: "Това е по-силно от мен"! Не стига че си *** ами си тръгнал и да го афишираш за да те видят и другите,че си по-различен?!Кому е нужно?Паради чак правят-и кой родител иска детето му да е обратен?За мен *** ли си-имаш отклонение!

52

Теодора

преди 15 години

Аве мръхльовци ако сина мие гей, няма да го убия, защото ще ме съдят, но ще го изгоня от къщи и ще го прокълна бял ден да не види, влак 100 метра червата му да влачи, гарван очите му да избоде. Никой неможе да ме убеди че *** е по рождение. Да не би Адам и *** да са били такива? Културата прокламирана от Азис и тем подобни води до подобни извращения и трябва да се наказват

51

........

преди 15 години

А у нас кога ще започнат да ги трепат педралите!?!

50

П

преди 15 години

Статията е поръчкова и не отразява истината за Ирак. В Ирак почти няма ***. В желанието си да представят Ирак в отрицателна светлина медиите малко са попрекалили. Вярно е че болестите на поквареното западно общество трябва да се изкоренят из основи, но тези неща описани в репортажа НЕ се случват в Ирак..

49

Анонимен

преди 15 години

Аз го знам по-добре дъщеря ***,отколкото син ефрейтор :D

48

Spiro

преди 15 години

Щото по тези земи се среща една много важна суровина. Никой няма интерес да изравни всичко със земята. САЩ поставиха техни хора на необходимите постове и по този начин се надяват да контролират достъпа до нефта. Не съм много сигурен, че ще им мине номера обаче. Доколкото разбрах местните диваци убиват високопоставени служители в правителството. На тази държава хаоса не и мърда поне още 10-тина години.

47

Уьо

преди 15 години

ЕВАЛА , ИРАК - ГОРЕЩИ ПОЗДРАВИ ! ТОВА Е ПРАВИЛНОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТАЗИ НАГЛА *** *** ! ЕВАЛА !!!!!

46

Ванчо

преди 15 години

Милите австралопитеци от средновековието искаха да се освободят от америкаския агресор!? Ок, ето ви свободата, но тя не лъжица за всеки....камоли за арабите, които не са мръднали и на крачка от пещерния манталитет! *** са най-малкият им проблем....тепърва ги чакат такива касапници, че американците ще им се сторят като ангели небесни или стари хипари оплетени в пацифизъм :))))

45

Кръстоносец

преди 15 години

Що се *** християнската цивилизация с тия чалмалии?! В САЩ и ЕС нямат кинти за неколко полета и 100-а мегатона водородни бомби ли?!

44

Илиян

преди 15 години

Само така, подкрепям изтребването на гейове, много са ми противни