138

Джей Ар

преди 8 месеца

Цялостно, ситуацията много ми прилича на обяздване на див кон!

137

Малко за политика

преди 8 месеца

За мир в САЩ и ЕС никой не говори. Някой от Вашингтон или Брюксел да е казал "Време е да се преговаря за мир"? Няма такъв. Има все пак някаква промяна. Доскоро дядо Байден казваше: "Ще помагаме на Украйна колкото трябва", а сега вече казва "Ще помагаме на Украйна колкото можем". Рано е за мир. На евроатлантиците им трябва поне още една година война за да втасат.

136

Анонимен

преди 8 месеца

Джо Байдън дали разбира, че загуби войната или между честата смяна на памперси не му остава време да осъзнае унизителното си и безпомощно положение.

135

3254362

преди 8 месеца

До Ъф!При положение, че градове от по 30 000 живетели ги предават и превзимат пак за по 10 месеца си представям колко ще им трябва за Харков.

134

Майор от запаса

преди 8 месеца

Западът започва да признава поражението на Украйна с половин уста, за да няма изненадани, когато киевските наркомани капитулират.

133

...

преди 8 месеца

Тази хохла-супермен има A.C.A.B на главата. Безценно.

132

Анонимен

преди 8 месеца

Бг-статия от х-АМЕРИКА : Очаква се , Запада като цяло да е в РЕЦЕСИЯ , не само Германия до сега! /американско списание/ !

131

Анонимен

преди 8 месеца

Филип Киркоров вдъхновява руската армия с поредното парти без *** в Москва!

130

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам Путин защо зацикли в Украйна, а не тръгва към Берлин? Така през 1944 докато се мотаеха из България, можеше да стигнат до Париж и Рим!

129

Анонимен

преди 8 месеца

КАК ВЪРВИ Е ТРИДНЕВНАТА СПЕЦОБОСРАЦИЯ НА ПУТИН? МИЯТ ЛИ ВЕЧЕ КРАКАТА В ЛАМАНША?

128

Анонимен

преди 8 месеца

Контраофанзето много ми прилича , а ''победата'' на СДС на 10 . 11 1989г. . Защо не си празнуват празника атлантиците в Бг , а се крият на 10 . 11 . .... А ??

127

Анонимен

преди 8 месеца

ЗАЩО НЯМА СТАТИЯ ЗА СЪДБАТА НА СРЪБСКИТЕ НАЕМНИЦИ В РУСКОФАШИСТКАТА АРМИЯ? КАК ПО БРАТСКИ СА ИМ ПУКНАЛИ ГЛАВИТЕ ОТ БОЙ И СА ГИ ПРАТИЛИ ПОСЛЕ ЗА ЖЕНИ НА КАДИРОВЦИТЕ? ЦЕЛИЯТ ИНТЕРНЕТ Е ЗАЛЯТ СЪС КЛИПОВЕ ОТ ВОЯ НА БИТИТЕ И ЕНЕСЕЧЕТЕ СЪРБИ???

126

Анонимен

преди 8 месеца

А защо местните власти в България са винаги на страната на фашистите?

125

Анонимен

преди 8 месеца

Никой западноевропеец и американец няма да гладува и страда икономически заради някой чужденец източноевропеец. Наруши ли им се стандарта на живот, ще спрат всякакви помощи и да пращат оръжие с техните пари. Републиканците оставят Украйна на Европейския съюз и Германия, Германия и ЕС я оставят на САЩ. Запада е лъжлив, покварен, циничен, самолюбив.

124

Ъф!

преди 8 месеца

Статийката не казва нищо ново. 3-ти месец върви този як пердах по укрите, не е от вчера. Успеят ли руснаците да си отворят плацдарм за атака на Харков, смятайте войната за приключена, и единствения шанс на украинците ще е да преговарят. Въпросът е, дали тогава Путин ще иска преговори! Другото са сълзливи пасквили за повдигане на духа "европейски!

123

Напред, на нож

преди 8 месеца

В Украйна започнаха да се мобилизират цели футболни отбори, твърдят украински журналисти. Съобщава се, че групова призовка в териториалния наборен център (военна служба) е изпратена на 25 футболисти на киевския клуб Оболон, играещ в украинската Висша лига. Украинските медии уточняват, че груповата покана е дошла в момент, когато играчите на Оболон са били на почивка в ски курорта Буковел в Карпатите.

122

Абе

преди 8 месеца

От къде киевските фашисти ще намерят още 500 хиляди смъртника не е ясно. - вече е ясно откъде, Зеленски подписа закон за мобилизация на младежите от 25 до 27 години, обаче нямат даже тениски, блузки, чорапи и гaщи да ги облекат, да не говорим за зимни униформи, шапки и зимни обувки за 500 000 човека. За оръжие да не говорим, че нямат, а е 100 пъти по-скъпо от дрехите. И време за обучение нямат. На всички им е ясно, че Зеленски загуби и никой не дава пари, затова вият в медиите от Киев.

121

3254362

преди 8 месеца

"братята руси" аахахаха ама какви братя са тия хахаха дори за момент да си представим някакво ново възраждане на СИВ и Варшавски договор същите тиквеници, които сега се правят на русофили тогава ще се подиграват за нещо на "братята" си. Зевзеци :D

120

Анонимен

преди 8 месеца

Уж, щеше да има контранастъпление,а тя каква стана.

119

Анонимен

преди 8 месеца

До велика ***.......Престани да лъжеш бе. Вчера моя колежка се върна от Беларус и ми каза, че 1 кг. прясна риба/не замразена/ внос от Русия е само 3,25 лв. за килограм. А ние тук в супермаркетите купуваме замразена разкапана риба за по 10-12 лв. за килограм. То бива да си ми...зернк, ама чак толкова-не.