39

ъ

преди 7 месеца

И какво стана сега - "демократична" София гласува за червените и за розовите. Всъщност, това е нормално - "демокретичните" софиянци през целия преход живяха в късния социализъм, а доста от тях и в комунизма. Назначени за успешни бизнесмени и за големи началници. Затова докато цяла БГ намаля с 1/3, София се увеличи двойно. Как няма да гласуват за розовите и за червените.

38

#Деца и Внуци на ДС

преди 7 месеца

върнахме си Държавата! вече няма нужда да се крием - милионите са изпрани!!

37

Д-р Лектър

преди 7 месеца

Тиквата днес изпържи десните, сега залага тигана за левите. Примамва ги в леглото да правят любов, но всъщност в прегръдките му те ще получат само една тежка телесна повреда. След изборите ще ги натири на Бузлуджа да *** където има разпорено.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Дон Буци е завърши там откъдето започна - от БКП! Комунист си беше и такъв си остана. А тези дето му повярваха, че е за европейско развитие на България ще им кажа - За 12 г. управление Борисов направи България най-корумпираната и затова най-бедна държава в ЕС. И с право се питаме - Кога ще ги стигнем .... румънците? Кога?

35

Анонимен

преди 7 месеца

ПП-ДБ за терзиев нямат нужда от вашата подкрепа, а и вашите ще подкрепят червеното

34

Тик Вун

преди 7 месеца

Бута Глобката!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Познавам един човек, доста си е платил от предишния строй. Чак по лагери не е бил, горянин също. Но заради това че баща му се е дърпал до последно на ТКЗС, вуйчо му свещеник - службата трудовак, висше така и не са му разрешили. Но и той вика - " Който си е комунист, признавам му го, пък и между тях имаше свестни хора. Ама пребоядисани *** не дишам". И прайдаджии не понася. Та и без Боковите указания знам кой ще подкрепи

32

Анонимен

преди 7 месеца

Голямата грешка на Борисов е сглобката. Изгуби доста подкрепа по тая причина. Ако, обаче, се яви на избори самостоятелно и обещае, че сглобки с простоватогрозниятжълтопаветник няма да прави, пак ще си върне подкрепата.

31

Нормално

преди 7 месеца

Путин възкръсна и бият Евреите из Русия!И шефа на Газпром утрепаха заради Нефтохима.

30

Хаха Хекимян честен

преди 7 месеца

Всички едни честни в Гроб, да не повярваш

29

отигра ги

преди 7 месеца

Буцито си е " висш пилотаж " на селски белот , отиграванията му са забележителни . Все пак за признание си е и идиотията на ония от ПП-ДБ.

28

Софиянец

преди 7 месеца

С мутри не общуваме, особено пък с дърти, лоясали и психясали сикаджийски мутри!

27

баба мара

преди 7 месеца

борисов не беше ли лежал в затвор в чехия за кражба на коли и аз не го подкрепямама тои стана премиер на българия такава прос=то-тия само по тези геог ширини

26

Анонимен

преди 7 месеца

Каква Ваня, бре? Той просто няма да гласува.

25

Public enemies

преди 7 месеца

И все пак :))) Честита победа г-н Терзиев, новият кмет :)))

24

Анонимен

преди 7 месеца

Хубаво ги приказва Боце, ама в НС подкрепя другата част от сглобката. То затова и резултатите му са такива. ППДБ са крадлив планктон, не им дреме за идеология, нито какво са им говорили "лидерите" преди 2 седмици /те гласуваха за Радев, например/. Затова ППДБ не понесоха електорални загуби от съюза с ГЕРБ. Докато електоратът на ГЕРБ се отдръпна, там все още има и нормални хора, не е като при розовите. И така.

23

ACDC

преди 7 месеца

Честито на Ваня!

22

Анонимен

преди 7 месеца

Утре всеки може да обжалва заповеди, уволнения , разпореждания подписани от заместници , въпреки че началника им е делегирал права!Хора възползвайте се, с това решение ВАС създаде прецедент който ще доведе до голяма каша. Но щом е такава съдебната практика на ВАС, всеки административен съд трябва да отменя всички заповеди подписани от заместници за всичко. Аз не знам в закон да пише че подписите са на заместниците. ТОВА СЪТВОРИХА ГЕРБ-ДПС

21

Анонимен

преди 7 месеца

Влезе в капана . Сега с това изказване , може би ще разглобят сглобката . Партньорите само това чакат за да го ......... .При едни предсрочни избори изобщо не е гарантирано че Герб няма да загуби , като гледам настроениета . По дипломатичния начин беше да каже да се гласува по съвест . Не можа да преглътне София , защото знае , че който вземе София после взема и страната и затова , като не я взема той , няма да я даде и на другите .Буквално наклони към Григорова

20

Анонимен

преди 7 месеца

Борисов изгуби София! А София е България! ГЕРБ вече са бита карта и отиват на политическото бунище!