19

Анонимен

преди 9 месеца

До Кашаваров - Aa ... демек да държим 3/4 от населението бедни и гладни, че да имало повече емста лятото на плажа ...

18

Зозо

преди 9 месеца

Всеки яде, пие, пуши и си купува глезотийки. Аз да не съм кьорав? По улиците само гъзари се навъдиха и наточени момиченца.

17

До 15

преди 9 месеца

Абсолютно не е вярно това за САЩ, явно не си стъпвал там. Почти всеки американец има savings акаунт който попълва всеки месец.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Ще става и по-зле. В БГ-то за да си докарваш някакви прилични пари трябва да работиш на две три места.

15

Анонимен

преди 9 месеца

До 6.Навремето си помислихме че едва ли не ще копираме американския модел, западен капитализъм и свободен пазар.//Първо ние имаме западен капитализъм и свободен пазар .Второ ако не си разбрал 70% от хората в САЩ живеят от заплата до заплата и нямат спестявания.Така че Аре малко влез в час

14

Анонимен

преди 9 месеца

А моловете пълни! Навсякъде пълно!

13

Потапенков

преди 9 месеца

Не съм виждал недохранени и опърпани хора по улиците, освен тези които сами са си избрали да живеят така. Добре платена работа има бол, но няма желаещи да я работят. Всеки иска да седи на стол и да взема големите пари за да си клати краката.

12

РАН-ЪТ

преди 9 месеца

Може и още и още и ощеее...глад и едри вьшkи !

11

Анонимен

преди 9 месеца

вижте сега: живеем в бедна държава. Тук ако искаш да живееш добре трябва да можеш нещо ... доста добре. В развитите може да си без умения и да имаш що-годе нормален живот, тук - не. Разберете най-после....

10

Анонимен

преди 9 месеца

От малък град в провинцията съм.Съседа работи в пътното взема 1500 лв плюс още 600 лв пенсия .Жена му учителка и тя още 1800 лв взема,дава и частни уроци .Имат доход 4500-5000 месечно .Не могат да изхарчат парите постоянно по круизи и по екскурзии .

9

Анонимен

преди 9 месеца

До ЗозоСлед поредната кръчма не мога да вържа месеца, права е жената !

8

Плиткажев

преди 9 месеца

Тази фурнаджийска лопата миналта година каза че бенза ще стане 5лв.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Ако тези цифри са истина, то потреблението силно ще намалее.Това от своя страна ще затрудни бизнеса.

6

Кашаваров

преди 9 месеца

Значи курортите, ресторанти, заведения и хотели се пълнят от останалите 25%. Представяте ли си и тези 75% ако започнат да получават повече пари какъв ад ще настъпи в местата за отдих и забавления? Китайците и индийците ряпа да ядят.

5

Това нашето е лудост

преди 9 месеца

Имаме пълен провал на системата! Ето това е самата истина. Тоя експеримент които продължава вече 33г ако не го прекратим ще ни унищожи! Навремето си помислихме че едва ли не ще копираме американския модел, западен капитализъм и свободен пазар. Кажете ми сега колко години ни трябват на нас за да разберем че това нещо не работи в България? (Тука няма печатница!) Още 33г. ли трябва да чакаме? До 3 милиона ли трябва да се свие населението за да ни светне по шапките че тотално сме се объркали?

4

Анонимен

преди 9 месеца

Жалко че на такива същества се дава думата да говорят по медиите.Дай идей .Говори за реформи.Говори за реформа в здравеопазването или образованието което ще увеличи доходите .Излязла и хленчи по медиите.Разкарайте това същество Аман от мрaНКa4и .

3

Анонимен

преди 9 месеца

До 2 - Имаш едни 20%, дето са добре. Те основно пълнят кръчмите. Ако всички бяха като тях, щеше да е чудо навсякъде.

2

Зозо

преди 9 месеца

Мдааа, то за това няма къде да паркираш и кръчмите пълни. Тая да си гледа памперса!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Глупости. Баба Мика се е събудила в зимата на 1990-та. Или 97-***.