125

Анонимен

преди 1 година

Русия е най-богагатата страна в света, с най-много територия, владее цял континент. Освен това е най-богата на енергии, полезни изкопаеми, плодородни земи, вода, гори. Русия няма намерение да отхапва никакви парчета от жалка и мизерна България, но ако България стана заплаха за сигурността на Русия като разполага американски бази и оръжия, просто може да изчезне. Зеленски се е объркал, Русия никога няма да провежда СВО с България, просто България ще изчезне.

124

Анонимен

преди 1 година

Народе, не помните ли кога Решетников го назначи за лакей !

123

Анонимен

преди 1 година

Радев съвсем скоро ще бъде обявен за персона нан-грата в целия ЕС и НАТО, няма място а за разлика от Сърбия и Унгария тук нищо няма с което да рекетира ЕС, пълен ***!

122

Анонимен

преди 1 година

до 108 След 3,5 години му изтича мандата на Радев, а ти дотогава пикай ГАЗ когато го видиш по медиите, кравар маааалоумен скаааапан!

121

дедо ви

преди 1 година

много е удобно да се криеш зад думите : защитавам народа и държавата . радев си мисли че е зад завесата но не разбира че е пред нея , и се вижда че той не е човека който може да управлява държава . чудя се как стигна до този пост и то два пъти .

120

ПРЕЗИДЕНТЕ

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ та направи за смях....късно е да се оправдаваш....

119

Мълчанов

преди 1 година

Зеленски не трябваше да се унижава така и да се среща с този руски 5околонник. Денков дори не трябваше да предлага таква среща и да губи времето на Зельо.

118

Космонавт

преди 1 година

Защо да се съгласува? За да го предадеш в Кремъл, а? ха-ха

117

леля Пена

преди 1 година

НЕ ЗАБРАВЯЙ ДРУГАРЮ КРЕМЪЛСКИ,ЧЕ ВЕЧЕ СИ САМО ПРЕЗИДЕНТ,ЩЕ ТЕ ПИТАТ САМО КОГАТО Е НЪЖНО.

116

ДО 125

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ попита....ако русия откъсне парче земя от БГ, как ще реагира......Радев мълчаливо са сконфузи.....

115

Борисов:

преди 1 година

Кирил и Асен са най-изгодни за РусияСтранно как първата международна среща с Петков и Василев е била с Лукойл, така твърдят нашите източници. Ще докажем, че най-изгодното за Русия правителство е това на Кирил и Асен", каза Борисов, като добави, че като нищо можело да се окаже, че от началото на войната в Украйна е скочил стокообменът ни с Русия

114

:):)

преди 1 година

Руски Агент е този.

113

Анонимен

преди 1 година

Радев, те ако могат ще те закопаят жив, не виждаш ли? Целта им беше да те унижат. Понеже Киро и Асен през цялото време работят за Русия като двойни агенти, сега отклоняват вниманието.

112

РАДЕВ

преди 1 година

Май и Денков та отсвири......

111

АЗ

преди 1 година

Въобще не се е изложил президентът Радев, както се опитват да внушат някои платени драскачи тук! Ако допусна грешка в нещо Радев, то това е че въобще се срещна с просяк номер едно на планетата!

110

Хмм

преди 1 година

Срам ме е когато до тоя хартпун има камера... Международен срам изпитах и по време на срещата :(((

109

Кек

преди 1 година

Кой го интересува какво мисли Радев. Кремълска ***.

108

Антифашист

преди 1 година

Резидента ли говори за протоколи, който обръща гръб на химна на Република България!?!?!?!?!

107

РАБОТЕЩ

преди 1 година

Хей,знаем как защитаваш българските интереси-като скачаш като махнаха твоя човек на Булгаргаз,като енергийния ти министър чакаше на телефона да му се обадят от Газпром.

106

факт

преди 1 година

радев стриктно изпълнява нарежданията на едно посолство , не е на САЩ !