71

анонимен

преди 1 година

Всеки вижда и си прави изводите. Народът не избира главния прокурор. Гешев е главен прокурор благодарение на един човек, когото народът избра цели три пъти. Затова народът носи отговорност. Сега става враг на Борисов. Картината се повтаря с Костов и Филчев. Народът се доверява на престъпници и те си избират главни прокурори.

70

Анонимен

преди 1 година

Буци сигурно е изпуснал филията с мас като е гледал тоя цирк.

69

българин

преди 1 година

Гешев ще спечели - "България търси талант" - такова театрално майсторство скоро не бях гледал...лицето Методиев Борисов ...хахаха

68

Анонимен

преди 1 година

В други държави като стане мафиотска война конфликта е между престъпници и главорези. В България конфликта е между политици, прокурори и съдии. Не че наричам политиците престъпници, но нека се вгледаме по-внимателно.

67

До 64

преди 1 година

Като се затегне примката и Буци ,и Гешев ще се надпреварват кой пръв да запее.Защито и двамата са страхливци.

66

Фен на Ники Джъстис

преди 1 година

Гешефт-българският Фалконе...Смях!!!

65

Трактора се обади

преди 1 година

Алексей Петров преди седмица се обади по медиите и предложи Каскета да се оттегли и да му намерят подходяща държавна работа. А Алексей Петров и Боко са много близки - значи предложението идва от Боко. Някои даже твърдят че Боко и Алексей Петров-Трактора са били любовници - Боко е известен с това ,че от време на време му писва от жени и се отдава на мъжка любов. Лошото за Боко е ,че Каскета има и той за какво да подхване Боко.

64

Анонимен

преди 1 година

Хубаво де,айде вземи да спреш да сега периш и вземи повдигни обвинения на гербавата и депесарска върхушка тогава?

63

Гешев,

преди 1 година

Слагай белезниците на Севда.И пет часа на улицата,като при Иванчева

62

Въпрос

преди 1 година

и какво правите през ден през два в сащ всички?

61

Анонимен

преди 1 година

Каскета и мазния ром от банкя май вече не играят в един отбор. Става все по-весело.

60

Анонимен

преди 1 година

Второ действие на пиесата на мафията " Гешев уж ще бъде сменен с втори Гешев". Вчера проф.Пенев, министър на правосъдието от тоталитарно време и участник в изработването на конституцията през 1991 г.каза ясно, че е надделяло искането прокуратурата да бъде по съветски модел - едноличен всевластен и неконтролируем гл.прокурор и структура на прокуратурата, която зависи изцяло от него и така еднолично управление на правосъдната система от гл.прокурор. 33 години наблюдаваме този произвол и умишлено безнаказаност за властващите преди и сега.

59

Анонимен

преди 1 година

Преди дни питах, но никой не ми отговори. Нека пак да попитам. Като се затегне примката около шията, кой първи ще зачурулика, Гешев или Буци Тиквето?! Някой ако знае да каже.

58

единствената опция

преди 1 година

За Гешев едиснтвената опция остава да арестува крадеца Боко. Обаче и крадеца Боко има компромати за Гешака - това за сирена Жоси е дреболия. Слуховете са че Гешака е замесен в убийство и за това Боко го е направил прокурор - щото има с какво да го държи.

57

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Лицето Борисов явно е в основата на...комплота срещу Гешев,за сплашване. Преди месец,директно му е предлагал посланически пост. Извода какъв е -гущера си къса...опашката,по...мафиотски

56

Анонимен

преди 1 година

Чакам разкрития от Гешев, давай оргиите и пиците с кристали в МС като за начало, после може и малко за президента както и за въртеливата банкянска футбалерка, нека стане ясно що за *** са всички политици половината продали се на САЩ останалите на Русия.

55

Зозо

преди 1 година

Трепери му гласецът на Гешев. Усети жегата вече яко. Кво излезе сега, че Боко го натискал? Ами който те назначи, той ще те уволни бре Гешка. Ай сикам!!!

54

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

От Вашингтон подписаха политическата смърт на Борисов ! Палач - Иван Гешев !

53

Котка

преди 1 година

Ето един истински мъж! И няколко kacтрата, църкащи в коментарите, хаха!

52

гешев е пътник

преди 1 година

и е ***.