56

Калеко Алеко

преди 1 година

Кремълската хибридна кохорта пак е окупирала форума, нужна е профилактика, дезинфекция и проветряване, че миризмата на руска газ е остра, задушлива и натрапчива ... !!!

55

Анонимен

преди 1 година

Значи напразно платихме 5 милиарда на САЩ за самолети?

54

До 53

преди 1 година

Явно не вдяваш, че за ф16 са нужни месеци за обучение, докато украинците и до момента си летят на Мигове и са достатъчно обучени за това.

53

Олимпий Панов

преди 1 година

Не се спряха с тия самолети-скоро ще ни казват пилотките.По добре трактори да ни пратят от хубавите.Така или иначе не им трябват

52

Анонимен

преди 1 година

Правителството на Нидерландия обмисля да прехвърли някои от излишните си F-16" >> А нас накой пита ли ни??? Или е заповед от САЩ?

51

Анонимен

преди 1 година

Може, ама няма да се случи.

50

Анонимен

преди 1 година

Кон за кокошка

49

До 38

преди 1 година

По-добре стар Мерцедес, отколкото нов Москвич.

48

Анонимен

преди 1 година

И ся кой че земе комисионната - Тиквата с тлъстия търбух или Зеленочорапко със щръкналите уши?

47

Анонимен

преди 1 година

Не искат ли старите миМръсниГащи за Украйна? Може са ми дасат нови в замяна?

46

Анонимен

преди 1 година

Значи да обобщим евроатлантическата опорка: Нашето въоръжение е старо и за нищо не става, но трябва да го дарим на Украйна защото само с него тя ще победи руската армия.

45

Анонимен

преди 1 година

Искат да ни измамят.Щели да дадат докато дойдат Ф-16,т.е. после ще си ги приберат.Наистина си трябва четене с разбиране...А ако помните преди месеци някои страни не дадоха самолети точно,защото се опасяваха да няма последствия и ги пратиха на части.Нас обаче искат да набутат между шамарите.

44

Анонимен

преди 1 година

Искат да ни измамят.Щели да дадат докато дойдат Ф-16,т.е. после ще си ги приберат.Наистина си трябва четене с разбиране...А ако помните преди месеци някоинстрани не дадоха самолети рочно,защото се опасяваха да няма последствия и ги пратиха на части.Нас обаче искат да набутат между шамарите.

43

Анонимен

преди 1 година

Абе дайте си всичко, до последния МиГ и *** на Украйна! Няма да промени хода на войната, но поне вие ще кте гори!!

42

СъвеЦки самальот

преди 1 година

Видяхме ги съветските самальоти колко струват в реална бойна обстановка - във войната Иран-Ирак, Пустинна буря, Либия и т.н. Пълна скръб и скрап, като паравоз Кузя с двете пожарни на борда, ламповата електроника и "заводския кумин", с който опърдяха океана.

41

Анонимен

преди 1 година

"Споко ве русофили, изтрезнейте вече. Ако Русия посегне на България или която и да е натовска държава това ще е последната грешка на кремълското човече."-------------Тоест, убеждаваш хората да се съгласят да набутат България във война с уверението, че ще тя ще прерастне в Трета Световна ако си изпатим заради това. Ти нормален ли си бе?

40

до 33 пешо

преди 1 година

Давай Пешо, можеш да бъдеш и още по-невеж относно самолети и още повече глупости да изпишеш, как не можахте ко'му'ндурите поне да се поизучите за обща култура да "произвеждате" по- малко глупости ?

39

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме купили Грипен, нямаше въобще да водим такива полемики и щяхме да имаме самолетите до 1-2 години. Да не говорим, че са много по-евтини за поддръжка. Но ние сме явно много богата държава, че купуваме изтребители 4-то поколение на цената на 5-то!!!

38

селянин

преди 1 година

в цяла русия се подготвят бомбоубежища и подземни болници не ке да е за добро

37

Анонимен

преди 1 година

Помощ-да! Генератори, одеяла, храна, свещи, ако щете. Оръжия-не! Лошото е, че и хуманитарната помощ разграбват олигарсите им и я пускат по магазините на тройни цени. На вас ви е бедна фантазията колко корумпирано и порочно е ръководството на Украйна. Там е точно мястото, което се управлява изцяло от олигархата. Всеки ден си общувам с украинци и всичките казват едно и също.