94

Бежанец да си

преди 2 години

в днешно време. Ама цаката е да си бял и русоляв и да бягаш от тия дето са им раздали лошите роли във филмовата продукция която всички гледаме откакто се помним. Ако бягаш от Фашиста Трюдо например току виж те закопчаят и пратят в заведение за душевно болни. За Сноудън и Асандж хотелчета на морето няма.

93

Анонимен

преди 2 години

Защо не се прибират, около Киев няма война? Май ни ги натресоха за винаги и паспорти ще им дадат да стане малцинство. Мож еи партия да си направят и след време майданче!

92

Анонимен

преди 2 години

Бугаре има едни хора които изповядватедна философия,която е само негартивна и черна като буря,че сме много бедниче сме нещастни,че няма какво да се яде,че вдигат тока,вдигат водата,смътността е висока,вдигат данъци,ще има бури орагани торпеда,глобални затопляния ще идва края на света,ако видите хора с такива симптоми пазете се.

91

КАКТО И

преди 2 години

Писах преди. С тях трудно се говори не разбират от дума. За тях всичко хубаво е тяхно. Трудно го делят с другите. Да дойдат на село. Празни къщи бол. Тъкмо собствениците ще изкарат нещо. Не само КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ И ХОТЕЛИТЕ ДА ЛАПАТ.

90

Да копат землянки

преди 2 години

и да се изнасят там да живеят. По близко до чернозема, и до зарзаватите. Айде по една мотика и да се захващат.

89

Тате носи мама меси

преди 2 години

Само дето в случая ние и носим и месим, а Кирчето получи потупване по рамото. И с това ще си останем.

88

Анонимен

преди 2 години

Да капризничат в Украйна.

87

Анонимен

преди 2 години

Техните депутати и министри насаждат омраза и конфронтация и двоен стандарт на говорене по радиото и телевизията. Кандардисват българските депутати и министри укрите да останат на морето но го правят нахално нагло и дръзко. Урсула е виновна за това. Тя ги домъкна. Не ни е нужна благодарност а уважение и възпитание. Да си вървят и да сърбат каквото са си надробили съвсем сами.Не са навикнали на добро уважително държане.

86

Анонимен

преди 2 години

Има фургони и зглобяеми къщи,кемпери,палатки,пластмасови къщи халета,има и работа за желаещите да се развиват и да останат тука.

85

Херо Мустафа

преди 2 години

Стига се услушва ами запрятай ръкавите и почвай да месиш хлебец за на бежанците нуждите. Вие от ФАЩ създадохте тая ситуация. Виктория Нуланд 1014 година на Майдана раздаваше бизквити. Време е и ти да тръгнеш по стъпките и.

84

Искам и аз

преди 2 години

Къде мога да се запиша за All Inclusive на морето, за сметка държавата? За разлика от украинците, ще работя @hotelOffice, и ще плащам данъци.

83

Сирене НЯМА

преди 2 години

за без пари. Тая максима е стара като света. Алтруистите от ФАЩ тия помощи (в кавички) дето ги раздават всичките са оръжия и всичките са заеми. Само ние баламите даваме за без пари. Американското посолство да почва да меси поничките и баничките и да почват да си ги издържат бежанците.

82

Анонимен

преди 2 години

Болшенството от българите не могат да си позволят да отидат на море, а да не говорим за хотел с много звезди, а тези не искат да се махнат. Еми така ще е, като имена на улици се сменят в тяхна чест, техни знамена се веят навсякъде, скоро и децата си ще кръщаваме на тях, а вие искате да ги преместите на по лоши условия.

81

Ако искат да работят

преди 2 години

Работа има. И неквалифициран труд и квалифициран. Украйна има добри АйТи специалисти както и специалисти в други области. Дори нека се преместят тук за постонно и да допринасят за икономиката ни. Но не и да грабят помощи и да живеят на ол инклузив на морето на гърба на данъкоплатците.

80

85858

преди 2 години

Хотелиерите от алчност сами се насадиха на пачи яйца. Г-жата казва - предлага им се, не искат да работят. Че кой туристи иска да работи, алоуууу. Кво ги галите с перце - хотелите са си ваши, да си събират партакешите и по базите, а по-добре а палаткови лагенри в Полша.

79

Анонимен

преди 2 години

92 неверни твърдения. Щом били живяли добре значи имат добри професии. Да почват работа тогава и тука. Работа има. Но те са живяли добре на гърба на Русия, както и целия ЕС. Добрия живот свърши.

78

Един хляб 10 лева

преди 2 години

като стане заради на тия мечтиците за 4ти Райх, ние какво ще правим? За нас ол инклузив има ли. Българските деца гладуват. Родителите за почивка пари нямат. Обаче бежанците по хотелите са се залостили и нямат мърдане.

77

до Тео

преди 2 години

Във всички дружи държави, приютили украйнски бежанци, те са настанени в бежански лагери, не в морски или планински курорти!!!!! Съответно, у нас също бива да бъдат настанени в бежански лагери. Такива за София, знам че има във Военна Рампа и в Овча Купел, до НБУ. Не знам да има бежански лагери в Несебър, Св. Влас, Св. Св. Константин и Елена, Банско, Пампорово и т.н. Тъй, че айде малко по-сериозно. Това, че са бежанци не ги прави богопомазани или над правилата и всички останали.

76

Анонимен

преди 2 години

Ето как хората като свикнат с хубавия живот и условия, не искат да ги напуснат! Но защо на едни хора, и то чужденци, правата да живеят при човешки условия се зачитат, а бедните и болни хора в тази страна се третират по безобразен начин! Кой у нас до сега е предоставял на бедстващи българи настаняване в 5 звездни хотели по чероморието?!А на бежанците от Сирия, изолирани в лагери зад телени мрежи в забутаните села.....? Къде е ООН, какво се случва с човешките права??

75

Анонимен

преди 2 години

Украинците ще се заселят за постоянно в България, а русофилите ще изгоним в русия!