105

Анонимен

преди 2 години

Това се очакваше. Има вероятност да ги денацифицират.

104

Анонимен

преди 2 години

По времето на 3-тия райх е било даже невинно, в сравение с украинския фашизъм. То и Бандера е бил особено жесток. Те даже не се срамуват, а се фоткат и се показват по телеграмканалите. И в ютуб ги има. Ако това ви харесва, значи сте психопати. Да не влизат у нас. Спирайте ги на границата и да отиват към италия по море на надуваеми лодки.

103

Анонимен

преди 2 години

Оставете ги фашистите да ви превземат корабите, кметствата, общините, курортите. Навсякъде сложете жълтия флаг на омразата и се поробете, както винаги, и направо си закрийте държавата.

102

Анонимен

преди 2 години

Ще отричат до последно, защото са се н-ли! Жените на моряците потвърждават, че корабът е пленен!

101

Анонимен

преди 2 години

Затова ли го държаха толкова време там? Да има с какво да се изтеглят "съюзниците" ни? Нищо чудно това да е било.

100

Анонимен

преди 2 години

МВнР не е в час. Жените на моряците нямат връзка с тях. Петков сам каза, че бил говорил с капитана, който казал, че сега не му било времето да ги извеждат от кораба, след което казал че трябва да слиза при моряците и прекъснал връзката. То естествено, че единствения, който евентуалните окупатори на кораба ще допуснат до връзка е капитана, за да не се размирише работата. Под дулата на оръжията, човекът се е опитал все пак нещо да каже.

99

А стига бе..

преди 2 години

Не може да бъде. В Украйна няма нацисти. Поне до сега така ни убеждаваха от Юесей, Долно Зеле и наведените на Козяк медии...Той Путин си бил измислял !

98

Анонимен

преди 2 години

Айде Путин да ги закончва и да укропитеците да си вдигат чукалата и да изчезват от България, че осмърдяха орталъка.

97

Анонимен

преди 2 години

#Украина ке падне

96

????

преди 2 години

Украинските националист са 100 % фашисти..............кога ще го кажете в прав текст???

95

Анонимен

преди 2 години

Следвайте примера на варненци,кадето видите украинска кола сваляйте им регистрационните номера,нека разберат , че не са желани тук,да си се прибират в бандеровската ко чи на

94

Фактите

преди 2 години

Русия праща 13-километров конвой в ДонбасНови сателитни снимки, разпространявани от частната американска компания за сателитно наблюдение Maxar Technologies показват 13-километров военен конвой, който се движи на юг към Източна Украйна през градчето Великий Бурлук в Източна Украйна.Градчето е близо до границата с Русия. Според украинската армия Харков, вторият по големина украински град, остава частично блокиран, а обстрелът продължава.За колоната говори и генералният щаб на украинската армия, според който руснаците се опитват да пробият украинската защита край Изюм, в Харковска об

93

Анонимен

преди 2 години

Натовският самолетоносач Цапевна няма никакъв шанс срещу силата на руското оръжие.

92

сиромах

преди 2 години

Това е лъжа!Укрофашистите такива работи не правят!Това е сигурна руска дезинформация,акато потопят корабите за да ликвидират бандеровците пак ще упрекваме руснаците,че избиват мирно стрелящите украинци!

91

Лейди Аугуста

преди 2 години

"В морското пристанище Мариупол украинските националистически части превзеха два чуждестранни кораба - "Царевна" и "Лейди Аугуста". Държейки екипажите на тези кораби за заложници, националистите от "Азов" стрелят от палубите", се казва в изявлението на ДНР.

90

#

преди 2 години

България няма министър на външните работа...........има една 30 годишна пик.ла, която е инсталирана там на поста...........от НАТО й дърпат конците!!Къде е сега тая овца да каже какво прави за българските моряци??

89

Анонимен

преди 2 години

Дано укронацистите да не са ги скопили.

88

анонимен келеш

преди 2 години

А лошите империалисти от САЩ държат в плен сина на Корнелия Нинова и не го пускат да се върне в България или да отиде в Русия където майка му смята,че му е мястото:):):)А?:):)

87

Петров

преди 2 години

серийния номер на ракетата Точка У която удари гарата в Краматорск по американски съвет ясно показва, че тя е на онези диваци от украинския башибозук.

86

Анонимен

преди 2 години

Руски нацисти са превзели Кремъл и заповядали на Путин да нападне Украина.