203

Анонимен

преди 2 години

До 252 ти ако си роб аз имам самостоятелно мислене и ако че не си разбрал символиката че кръщаване нещо за Украйна е жалко за теб това е израз на подкрепа и солидарност за хората който се борят за свободата си в тази кървава война защото те не искат да са крепосници на русия

202

Анонимен

преди 2 години

До До 252 Кои "вие" сте преценили бе? Ти кво се писа сега все едно си некой от общинските съветници? Заповядаха им, платиха им и изпълнха. Нищо никой не е преценил, освен, че е хубаво да му влизат пачки в джоба! Това е цялата идеология!

201

Анонимен

преди 2 години

До свидетел това са украинските завоеватели. Ти си дурак.

200

Анонимен

преди 2 години

А Украинско знаме се вее над Столична община в момента. Че от кога България е капитулирала пред Украйна ... СРАМ !!

199

Хектор

преди 2 години

Ама ние верно ли се д.ървиме на Русия бе ??/ Тея нормални ли са, Руснака е отмъстителен и жесток. Да не би да си вярват че западналия свят ще победи??? *** ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ бе еднокнижници.........

198

Нане

преди 2 години

Нова национализация се задава в България... Предшествана от нов Народен съд за 32 годишни краварски грантаджии... Тоя път до девето колено идеоти... Комунистите ви пожалиха и сбъркаха...)) =))

197

Веско

преди 2 години

Тя ви каза всичко каза ви, че сте ро.би на запада и че БГ е колония на америка..

196

Анонимен

преди 2 години

Така е.Украинците не пускат българските моряци.Изгориха Иван Милев жив,а вие украински знамена развявате.Не сте добре.

195

Анонимен

преди 2 години

Я да кажат американските *** , колко Българи бяха убити в Украйна. Колко Български знамена бяха изгорени... После аз съм бил агресор ш фашист. Та вие сте от най-долните американски предатели

194

Анонимен

преди 2 години

До Свидетел Да, повече от 50 хиляди въшки имаха тия стотина души. Срамни. Аз ги броих.

193

До 252

преди 2 години

Така сме преценили, така сме ги кръстили. Това беше символичен акт, основно насочен СРЕЩУ руската политика. Когато ви предлагаха имена на велики българи, които са били против Русия, вие пай бяхте недоволни.

192

Умрех от смех

преди 2 години

Вчера на протеста на Копейкин, видях трима "мургаши". Сигурно са "членове" на Възраждане:-)) Но не съм сигурен дали знаеха къде се намира Украйна.Може би около Николаево или Гурково?

191

София

преди 2 години

Героите на Украйна държат 2 български кораба за заложници вече втори месец.

190

П

преди 2 години

Какво да кажат поляците за улица носеща името на ген.Гурко в София. Не са казали нищо хората.

189

Анонимен

преди 2 години

До колегата по от долу. Тече украинизация. Целта е скрита американизация.Нацистите са в ролята на глобалистите в цифровия концлагер Европа.

188

Анонимен

преди 2 години

Преди малко се прибрах от протеста за Украйна шествието беше многохилядно от Българи ние не сме неутрални точно и ясно това е гражданска позиция

187

Анонимен

преди 2 години

До 241 "Коя е тая, та да ни казва как да си кръщаваме улиците" А кои пък са украинците да ни казват как да си кръщаваме улиците? Или казваш, че сам ще си избираш на кого да слугуваш, а, робе?

186

Апел

преди 2 години

Ако някой от управляващите чете коментарите, обикновените българи ви молим да защитите националното ни достойнство като помолите посланик Митрофанова да напусне България. За пореден път тя си позволява оскърбителен и унизителен език по адрес на България и българския народ. Нейното поведение е недопустимо!

185

Свидетел

преди 2 години

Даже повече от 50 хиляди !!!Море от хора, съпричастни с Украйна !!!

184

Анонимен

преди 2 години

До 230 "имаше по-малко от 50 хиляди души" Ъъ, даа, със сигурност бяха по-малко от 50 хил. Така е. Защото бяха около стотина души общо.