74

Картофчо

преди 2 години

Колежката онзи ден си правила тест, за да ходи на сбирка с приятелки и са и казали че е болна и я карантинирали. Аз знам че преди година го изкара като кихавица този вирус и питам тези които са били по близо до нея какво и е? Викат "сега въобще нищо и няма - здрава, права и се чуди какво да прави от скука затворена вкъщи". Ето така се достигат до рекорди по заразяване! :)))) Явно са поети ангажименти за нови рестрикции пред някого!

73

Анонимен

преди 2 години

До тъй де"Трябваше да закръглите брйкЪтЪ на 10000, поне да се изпълни мечтата на Витанката." ......... Ако бях на негово място, щях да си изям модела - смъртните случаи не намаляват.

72

Леша

преди 2 години

До 83 От тези маски и експериментални инжекции си останал без мозък.

71

Анонимен

преди 2 години

Омикрона е много по заразен аз в момента го карам и съм на антиботик а безмозъщните българи и неграмотните роми докато не им дойде ковида на главата няма да разберат в дебилската празна кратуна ще коронавируса е много опасна болест и жалко ще заради *** терористи престъпници отизраждане опс Възраждане и терористите от протеста които ги подкрепят страдаме ние нормалните интелигентни българи.

70

Анонимен

преди 2 години

100% от тия заразени са ваксинирани, защото един човек, който няма да се ваксинира очевидно няма да си прави тестове

69

Анонимен

преди 2 години

74 проблема не е настинката, а колабирането на държавата. Ковид се кара различно от различните хора, но проблема е верижното затваряне и масовото заразяване. Давам пример с 1 дете и неговото семейство. 1 болно дете, заразява родителите си. Целия клас и учителите, които са му преподавали 2 дена назад излизат в карантина. Родителите се разболяват, излизат в карантина. Но и техните колеги са контактни, 2 работни места с всички в тях са в карантина. От 1 дете, 20 възрастни и 25 деца. А ако ги е зара

68

Анонимен

преди 2 години

Преди винаги съм имал някакво съмнение за доста които познавам, че са много глупави, че нямат никаква трезва мисъл... турците имат една поговорка " Глава има, разсъдък няма".. Сега с тази пандемия всичко лъсна, тия които не мислят нормално са против всички мерки, ваксини, в главите им тотални умопомрачителни конспирация.... Ами да не спазват да не се ваксинират, да не вярват, ДА ***, да отърват Света от простотията си, казано "Бог да си прибере версиите...."

67

Анонимен

преди 2 години

Обичам кръгли числа. Антиваксите треаше да се напънат ощи малко! Още 4 теста до 10 хиляди!

66

Старшинката

преди 2 години

Виждам, че местния Ковид и Вакса *** с нетрадиционна ориентация се е развихрил, ден година храни , както се казва ;)

65

Анонимен

преди 2 години

защо не качите информация за това колко са пръднали през изминалото денонощие?

64

Анонимен

преди 2 години

Събрали се пет антиваксаджии и започнали да крякат. Крякали, крякали и се наакали.

63

Анонимен

преди 2 години

До 5g"Откакто си нося алуминиевата шапка ковид незнам кво е" ........ Под "алуминиева шапка" тенджера ли имаш предвид? Или си се омотал с фолио?

62

Анонимен

преди 2 години

Питам се ще издържи ли държавата на това? Плащане на болнични, карантина на цели отдели, блокажи на цели производства. Родители в болнични заради децата си, училища пълни с деца, но без учители и безпреподаване на материала. Остана и лекарите да изпокапят и ще е върхът на сладоледа. Но пък легла има, ако трябва и Арена Армеец ще направим на полева болница. Уникум

61

Анонимен

преди 2 години

Не смятам да се психясвам заради такива настинки като грип. Който иска да си съсипва живота от това нещо не е наред в главата. Оня канцерогенен хирург Мутафчийски трябва да бъде наказан за психозата която започна.

60

Анонимен

преди 2 години

И аз съм болен повторно

59

Много починали

преди 2 години

Очевадно е че има значение ваксинацията - 82% от хоспитализираните не са ваксинирани и 94% от починалите не са ваксинирани ясно е какво трябва да направим. Данните съвпадат с ефикасността на ваксините.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен===== ПРиравнете го към обикновен грип и истерията ще спре.====Не можем, защото много от хората не са ваксинирани. Ако бяха ваксинирани, щяхме да го приравним, може би.

57

Анонимен

преди 2 години

Радев е позор за България, те с Путин извършиха геноцид

56

Анонимен

преди 2 години

Чувалите свършиха

55

Анонимен

преди 2 години

До Пешо а ковчези има ли, хората умират на улицата