109

Аз

преди 2 години

Да ама в Испания нямате свобода, а сте с номерче като чипираните животни и с него влизате навсякъде, нали? Тук вълната дойде по-късно и лятото пак ще е като в Испания ама без номерчета.

108

До Анонимен

преди 2 години

И кое е непотвърденото в тези числа, бе отворения? Това е реална статистика от системата на болниците.

107

Анонимен

преди 2 години

Защо не роптахте, когато лятото пътувахте къде ли не по почивки и моренца извън България, и ви бъркаха пак къде ли не за да излезнете от нея

106

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Много мангъровчета тука бе...

105

Анонимен

преди 2 години

От парти ли се прибираш бе испански ***,та си станало в три сутринта да пишеш колко си добре и предпазено от всичко,набодено с еликсир на безсмъртието.

104

Анонимен

преди 2 години

Адски просто племе сме. Не е въпроса ваксина или не, пазете се от контакти.Под мен антиваксърите не Ви разбирам 240 загинали са малко? Ако са 2-*** и са децата или родителите Ви, друго ще се пее. Ако сте безсмъртни към вируса добре, но ако през това време Ви стане нещо друго и няма кой да Ви помогне добре ли е? Може без кафе навън и без бар, може и с маска над носа в рейса, може и по далечко на опашката в магазина, ама не те другите се разболяват там някви непознати, на нас няма се случи....

103

бла,бла

преди 2 години

Така е, номер 107, всичко е непотвърдено. Заблуждават хората, ковид няма. На приятел баща му умря, на друг едва не умря, но аз считам, че те са сухи съчки, така чее съвсем нормално. Никой не трябва да вярва в измамата ковид. Няма как да не е така, все пак ние сме най-умният народ, втори след евреите.

102

Анонимен

преди 2 години

Не на зимните гуми!1! Никой няма право да ми казва какво да сложа на колелата си! Измама е - буксуват в преспите!

101

Анонимен

преди 2 години

Българите са мега жалки създания....вижте си коментарите бе, животни безчувствени

100

от Испания

преди 2 години

Испания, 50 милиона жители - 80% напълно ваксинирани, 85% частично ваксинирани, за вчера 20 починали от ковид, 1600 нови случая. По-малко от стандартният грип. Тук вече забравихме за Пандемията. Дори по-новините не пишат за КОВИД вече.

99

Анонимен

преди 2 години

От както свят светува, щастието на едни,се гради върху нещастието на други. Гробарския бизнес е в разцвета си. Едно погребение е близо хилядарка,а с този брой починали в икономиката се вливат нови милиони лева месечно. Лошото е че двигателят на такъв вид икономика, няма как да разбере как е допринесъл за общото благо.

98

Анонимен

преди 2 години

До кога ще пишете непотвърдена информация? Някой, който има интерес ви казал едни числа и вие юруш....дай да пишем. Това е подсъдно! Въвеждате хората в заблуда.

97

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Обиждате ме!Рекорда не е черен,а червен!Дължа го на червената дрогарка Нинова и на червения КГБеец Решетков!И това го направих за Вас,поради Вас и изключително от грижа за ВАС,както обича да казва Баджо в шоуто си!Добър завършък ша кажа за първите 5 годинки!Очаквам на 14 да *** подкрепити сичките 85%ви,крадци на ДДС,трафиканти на цигари , алкохол и най вечи щот трябва да довърша делуту да подменя модела,да изчегъртам Каскетя и Поженкаря,щот *** коланят за централния!

96

Радев 2021 ДА!!!

преди 2 години

Не е кой знае какво не всявайте паника. Вината е на Герб и Борисов който провалиха държавата! Гласувай за Радев бъди българин!!!

95

Нормален човек

преди 2 години

Процента е паднал до 11? Браво, трябва да се мисли за облекчаване на мерките!

94

доцент Мангъров

преди 2 години

243 българи развиха естествен имунитет към настинката Ковид19 и днес! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Това е безобидна болест, като хремата. Всеки трябва да я изкара. Много е полезна и модерна. И в никакъв случай не се ваксинирайте. Извънземнитте ще ви чипират и следят. Даже за по-сигурно си сложете шапки от алуминиево фолио с антена за да се предпазите.

93

3

преди 2 години

Протестърите разнесоха заразата!Проклети да са!

92

Анонимен

преди 2 години

Тука някой даде хубава идея: Дайте да видим от грип колко умират на ден?

91

да знаете

преди 2 години

След две-три годинки, ваксърете ще кълнат деня в който се боцнаха.

90

Анонимен

преди 2 години

51 хиляди теста??? Накараха стадото да се тества масово и бройката скочила, о чудо невиждано. Пък гледам процентът паднал, колкото до умрелите - събират бройката от уикенда - вчера бяха 40 днеска "рекордните" 240 - те горките избрали да умрат в понеделник, а не в неделя - ама средно за двата дни ако ги сложиш стават 140 - някак си не е демократично и соросоидно, гьобелс може да ви завиди ***