30

Анонимен

преди 2 години

Ако ще се самоизолираме от ***.д.ерастката, корупционната, мафиотската, фармацевтичната пропаганда на ЕС, нека да бъде!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 "България и без това е изолирана от света - всичко живо ни заобикаля, за запад ни възприемат за по-нисши от хлебарkите." Ами, не е точно така. На Запад те възприемат както се покажеш, защото на Запад така е за всички. Разбира се, когато от България като държава като цяло идват такива послания, общото виждане е, че в България нещата се ръководят от глупост.

28

ваксините са измама

преди 2 години

Тези химикали не са ваксини! В Израел 100% ваксинирани и същия брой новозаразени както в България, а вчера бяха два пъти повече от България. Тези препарати не са никакви ваксини, абсолютна измама!

27

Сата НАТО

преди 2 години

Потвърждението на конспиративните теории се съдържа още в първото изречение на г-на. Той не казва "ваксината ще ви предпази", а "ваксината ще нормализира живота ви" (който те ни разнормализираха). Тоест - ние сме ви стиснали за гушата и искаме да се ваксинирате, за да ви отпуснем глътка въздух.

26

до 27

преди 2 години

ей фа шист я изчезвай

25

Анонимен

преди 2 години

Пpocтият бъларин отдавна са го изолирали от света и никой не иска и да чуе за него. В момента просто подпечатва всичко това. Разбира се, това не важи за каймака на обществото, който одавна е ваксиниран. Останалите берачи на малини и слугинаж никой не го вълнуват, само за смях ще станат.

24

Доктор Сън

преди 2 години

Нема проблеми бе....важното е Гешев да си пусне оставката ! аххахахаха

23

Анонимен

преди 2 години

България и без това е изолирана от света - всичко живо ни заобикаля, за запад ни възприемат за по-нисши от хлебарkите.

22

Ти джипито ми --

преди 2 години

знаеш ли го ? И колко разбира от бустерни и мустерни дози ? Този си говори колкото да не заспи ....Абе бягаи се скрии бе !

21

Анонимен

преди 2 години

"Хората трябва да разберат, че ваксината на този етап е единственото нещо, което може да нормализира живота ни" - - Прав е, на запад вече направиха третият бустер, вече се готвят за четвърти бустер - това е новата нормалност, всеки месец - ваксина. Милиарди печалби за фармакомапниите и тлъсти комисионни за фашистите в Еврокомисията.

20

До Елемаг

преди 2 години

Да, наистина за някои изказавания трябва да се носи наказателна отговорност. Например за тези, които подтикват българите към самоубийство чрез отказ от ваксиниране, спазване на мерки за физическа дистанция и т.н. Жертвите вече надхвърлиха 40000 и продължават да растат. Отиваме към геноцид, а за това давност няма. Рано или късно ще ви се потърси сметка.

19

Мутафчийски тук ли е

преди 2 години

"Третата доза вече се препоръчва 28 дни след втората доза за групи хора с компрометирана имунна система трансплантирани, хора на имуносупресивна терапия, хора, прекарали тежко заболяване, хора, за които има условия да се счита, че имунната им система не работи добре."

18

Анонимен

преди 2 години

Той щото света е дръгнал много на добре...

17

1

преди 2 години

До Анонимен 5 "Дреме им на антиваксърите, те и без това никъде не ходят и си стоят по селата." Може да не са села. Може да е "квартала", "маалата", "улицата", "блока". Важното е, че тия *** живеят, все едно са в каменната ера, независимо от това какво ги заобикаля. Тва развитие, цел в живота и т.н. са непознати думи за това племе. Българския народ в огромната си част се доказа като най-глупавия народ в СВЕТА.

16

НИЕ: ВИЕ: ТЕ:

преди 2 години

Който има ЗОР, да пътува някъде да се боцка, и 10 вакси ако искат..... И да си правят тестове за граница,, магазини, и т,.н .... Оставете ни вече.. Стига сте ни плашили, и изнудвали.

15

Анонимен

преди 2 години

"...невярата в съвременната наука у нас" - Науката не е религия да вярваме в нея. Вярва се в доказани неща, а не в "разрешително под условие" заради недостатъчни данни.

14

аз

преди 2 години

Само като прочете човек титлата и разбира, че следва яростна защита на ваксините, от които му идва заплатата и бонусите."проф. Илко Гетов - представител на България в Европейската агенция по лекарствата"

13

А бе

преди 2 години

Много се загрижихте за нас , затова качихте цените на всичко без доходите ! Но решително искате да се набодеме ! Явно Ви приличаме на канарчета ?

12

Киро Хикса

преди 2 години

Да се самоизолираме и да си върнем границите - с бодлива тел, минирани полета, немски овчарки и граничари! На нас ГМО индивиди, напълнени с експериментален мутагенен разтвор не ни трябват. И без това вече поне 50% от българите са прекарали Ковида. Аз съм за! Нека се отделим от побуркания сеят на игли, инжекции, маски, локдауни, институционален терор и заключващия по домовете.

11

Евтин манипулатор

преди 2 години

Влизаме в червен списък заради многото позитивни тестове, а не заради малкото ваксани. Има държави с почти напълно ваксинирано население и много по-лоши показатели от заразени и починали, като например Сърбия и Израел, които също са в червени списъци.