34

тоя

преди 2 години

кво съ прай на луд...Не е ли чувал за кръга капитал и прокопиев с ментор костов. Ръстю е куче на прокопиев който ще се опитва всячески да инсталира свои хора за министри. Костинбродската и другите от *** за момчета и момичета на повикване т.с свързани са с олихархията. Комунистите са ясни и кой остана доган-пеевски и герб. Да решава кое е най малкото зло... или да си гледа шоуто щото тоя батак скоро няма да се оправи.

33

Анонимен

преди 2 години

Този нали чакаше рака? Така баце тайно подсказа тежката му диагноза която крие от обществото зад паравана на Фейсбук и сектата ИТН

32

До 21

преди 2 години

На третите предсрочни избори ГЕРБ ще бъдат изчегъртани докрай,независимо от кого.Никога повече мафията на власт!

31

Мда

преди 2 години

Знаем, и двамата сте ДПС! И на децата им стана ясно! Цирка за пред хората също е ясен! Целта е да няма редовно правителство, но да изглежда, че правите всичко възможно!

30

1280

преди 2 години

Чалга, нали нямаше да работите с партиите от статуквото ГЕРБ, ДПС и БСП? Какво стана сега, че БСП е в играта? Чалга, яко се окендзахте брат

29

Анонимен

преди 2 години

Чак па скочил...

28

Анонимен

преди 2 години

ФАКТ: дали ще изиграеш театрото и няма да поканеш на преговори някъде за нещо ДПС, НИКАК ама НИКАК не означава, че не си се надупил на ДНС! СЛАВУНЕЕЕЕЕЕ!!! Гледаме ти сеираааа!

27

Анонимен

преди 2 години

И да скача, и да не скача, вече на всички е ясно, че е пионка на Доган. Да си стискат ръцете и плюс Баце спокойно ще си продължат грабенето. Жалко за младежите, които повярваха на този измамник, но той господ си знае работата...

26

Totenkopf

преди 2 години

Какво стана астронавтите бачи наркоман, това кажи кога ще излитате, другите щели да бъдат виновни ахаххаха еми щом казваш царю чалгар така ще да е, кукла на конци доганя ти ги дърпа

25

Ж

преди 2 години

Този мрънкалник ще излезе ли някога пред хората да говори? Много беше остат когато не беше в политиката, но влизайки в нея се покри в миша дупка. Ако не бяха заклетите му фенове на чалгата, нямаше да го помним изобщо кой е.

24

Стига лъжи

преди 2 години

До Един гражданинАз твоя вожд не съм го виждал в парламента, дори и на парламентарен контрол.

23

Анонимен

преди 2 години

Ако се чудите от какво е болен славчо, от ЗЛОБА!Стана богат по време на ГЕРБ и после иска да ги чагърта, противвен и глуппавввв!!!

22

АнонимеН

преди 2 години

ПРАВ Е СЛАВИ: СЛАВИ КАЗА, ЧЕ ТУРЦИТЕ СА БИЛИ ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА ПО ВРЕМЕТО НА БОТЕВ!

21

Анонимен

преди 2 години

Спрете се,бе!Не виждате ли,че правите услуга на ГЕРБ?Седнете и се разберете.И стига с тая анонимност.Щом искате подкрепа,извадете министрите си и ги представете на тези,от които очаквате подкрепа.Другото е непрофесионално и ще ви събори,преди да сте се докоснали до властта.

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя е по-страхлив и от Т.иквата. Не смее да се появи на пресконференция. Даже и монолози пред избрани мис.ирки не може да направи.

19

Анонимен

преди 2 години

ТИ СЛЯФЧУ, НИКОГА не си се опирал на факти!!! Сигурно си се опирал на факти и когато твърдеше, че няма КОРОНА? И канеше куцо и сакато в подкрепа на твоята ТЕЗА! ТИ, точно ти покани и онзи доктор, който твърдеше, че лекува с огромни количества витамин Ц и ОЗОНОТЕРАПИЯ..Още седи предаването с ЛЪЖАТА ТИ, че сте имали необходимия брой гласове на референдума, за да е задължителен!!!! Там едни изчисления и една СЛЯФЧУВА математика да видиш, 2+2=6....ХАХАХА, ФАКТИ СЛЯФЧУУУ, ТИ НЕ ЗНАЕШ КАКВО СА ТОВА!

18

Анонимен

преди 2 години

На третите предсрочни избори ще се гласува за ГЕРБ и тоя *** плешундер ще си получи заслуженото място редом до РЗС НДСВ ВМРО

17

Анонимен

преди 2 години

Оставете служебните министри още три месеца и нови избори. До тогава няма да има вече герб

16

Славчу

преди 2 години

Мачкайте, след разкритията за Асен-Очите от днес, вече имате и моя глас на следващите избори!

15

негласуващ

преди 2 години

Мучащия "певец" какъв изобщо го раздава?Какъв е?Депутат ли е..какъв е?Само питам щото наистина не знам..знам само че чат-пат пише нещо из фейсбоклука !?