144

Анонимен

преди 2 години

Как се разбира, че някой е болен от ковид?

143

Шекспир

преди 2 години

До Драган А тези, които се ваксинират са промити мозъци с нулева интелигентност! Свикнали друг да мисли вместо тях!

142

House M.D.

преди 2 години

"А задължителна имунизация трябва да има за персонала на..." Не е имунизация, а ваксинация. Тепърва предстои да разберем дали ще развият имунитет. Неуважаеми другарю Шиваров, какъв хонорар взе, за да рекламираш експерименталните отрови? А и аз никога не съм твърдял, че съм част от евр(оп)ейското общество.

141

Анонимен

преди 2 години

До: Шекспир (номер 148) "To vaccinate, or not to vaccinate? This is now the new question!"

140

Майка

преди 2 години

Като проплачат десетина майки, че са изгубили децата си....тогава ще разберем какво е К19.Разбира се, аз не желая това ,но...такива като Радев и кликата му не познават ситуацията.Да сте чули , или видели президентът нещо смислено да е направил против пандемията? Няма и да чуете. Този си живее в държавата, сякаш сме 1985г.Обича си Путин и това е.А ,последният манипулатор по-голям и от Брежнев.

139

Анонимен

преди 2 години

Опитват да ни настройват един срещу друг ;)

138

Анонимен

преди 2 години

Аман бе!!! новинарските ви сайтове вече не стават за четене!Оставете хората на мира! Пишете например за опасността от падане на астероид на Земята или нашествия на извънземни! По-забавно ще бъде!

137

Анонимен

преди 2 години

Айде, още едно плашило на бостана!С интерес следя колко ще се съберат - за пари готови на всичко.

136

Шекспир

преди 2 години

Ваксъри срещу антиваксъри-обръщат ни един срещу друг бееее!!!!

135

Ром

преди 2 години

Пич, знаеш ли кое най-много ме нервира. Че заради вас ще затворят пак цялата държава. На есен пак ще пламне всечко. Писна ми. Заради вас този цикъл ще се повтаря отново и отново. Искам да попитам и друго къде са виновниците за избухването на ковид защо не са в затвора.

134

АнонимеН

преди 2 години

ДОСТА ВАКСЪРИ СИ ОТИДОХА И ЩЕ СИ ОТИДАТ И ТОВА ИМ Е ГАРАНТИРАНО И ОТ АСТРАТА И ОТ ДЖОНСЪНА

133

Анонимен

преди 2 години

с тия ваксини, какво правим ако след 3-5-10 години развием автоимунни заболявания? Как какво, инвестираме и копуваме акции в фармацефтичните компании, заедно с това да взимаме техните лекарства!

132

Анонимен

преди 2 години

Гледам богатите страни се ваксинират масово,чакат с месеци записан ред или се редят на опашки от по няколко хиляди души.Следователно има смисъл от ваксинирането щом те го правят.За бедните държави изобщо няма ваксини и добре,че България е в Веропа,та и на нас дадоха.Засега лекарство няма и ваксината остава единствен начин.Всеки си решава сам!

131

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 128/ ТОВА ЗАВИСИ ОТ ВЪЗРАСТТА И ОТ ВАКСИНАТА НО ПРИ ПФРИЗЕР АКО СИ НА 98 ГОДИНИ ИМАШ 2 МЕСЕЦА ЖИВОТ! АКО СИ НА 90 ГОДИНИ ИМАШ СИГУРНО 10 МЕСЕЦА ЖИВОТ ! ВСИЧКО Е ИЗЧИСЛЕНО ОТ ГЛАВНИЯ СПОНСОР НА БИОНГЕЙНС

130

Анонимен

преди 2 години

Доста антиваксъри ще си отидат, което жалко, колкото и да са простовати, все пак са хора.

129

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме ,че Хитлер също е бил европейско достижение ,пускането на атомната бомба над Хирошима също е достижение на демокрацията .Не ви искаме достиженията.

128

Шекспир

преди 2 години

Добрите неща не се налагат с насилие! Това, което правят с нас е сатанизъм!

127

Анонимен

преди 2 години

Според официалните цифри до юни общият брой на смъртните случаи от ваксини в САЩ, ЕС и Великобритания достигна 22 797. Очевидно официално регистрираната цифра е само върхът на айсберга. Джоузеф Меркола припомня, че през 2009 г. в САЩ са организирани ваксинации срещу "свински грип". Започват да се разкриват отрицателните последици от ваксините под формата на синдрома на Гюлен-Бар. В крайна сметка тези ваксини бяха забранени. Но случаите на проява на синдрома на Гюлен-Бар се измерват в стотици, а не в хиляди.

126

IT-спец

преди 2 години

този май не следи новините, например тук в Исландия сме 85%+ напълно ваксинираните а случаите растат всеки ден от 2 седмици насам с предимно ваксинирани, миналата седмица 4-*** със сериозни усложнения от тях 3-мата са напълно ваксинирани с файзер и астра... аз ше изчакам с ваксините поне година да видя страничните ефекти и това не ме прави антиваксър...

125

Анонимен

преди 2 години

Според мен трябва да умре поне 10% от населението. Така ще се подобрят гените на следващите поколения, а и ще се по-прочисти малко света. Слушах една бабичка антиваксърка и си мисля,че държавата ще живне малко ако не плаща повече пенсии. И без това само навалица правят.