120

izh

преди 2 години

Сега до края на годината няма да могат много да крадат. Все пак бюджета е разписан. е, чака се актуализация / демек заем /, ама тя няма да стане по рано от септември . В рамките на актуализацията /2 млрд заявени /ще трябва да се плати на революционерите и на помощния персонал. Развихренето ще стане другата година, после още една актуализация и държавата с бързи темпове ще потегли надолу. После тия дето лъжат най много ще се оттеглят от публичното внимание /като Царя/ Абе, отработена технология

119

Отговор

преди 2 години

До 119 Ами СатЕн-чо, то и в сайтовете рядко пишат за него , но това не пречи някои да цвъкат като хлеб***арки из форумите! Много голямо "внимание"! Борисов пак ще върже на някои надницата!

118

Паисий

преди 2 години

О неразумни юроде що гласува за турски чалгари.

117

НИКОЙ

преди 2 години

До анализатор 114 Спокойно бе,анализаторе.Сега начело на държавата ще имаш един чалгар с долнопробните му сценаристи(кой ще им дърпа конците е друг въпрос,защото те потенциал нямат хич,ама хич).Така че си седнал от трън та на глог.Абе радвай се щом акъла ти е толкова.

116

Анонимен

преди 2 години

Минималната заплата в България е по-ниска от тази в Сърбия и забележете Северна Македония ! А сме член на ЕС от 2007, т.е. 14 години от които Бойко управлява 12г. Толкова за постиженията на Банкянския корифей. Пълен провал и застой - загубено десетилетие.

115

Анонимен

преди 2 години

abe chovek sto ne si slojihte togava edin banker? ako nemate, vzemaite nazaem ot armenia...ami vse na generalchovci se lepite?

114

Малко за политика

преди 2 години

Бойко както винаги опростява нещата според нивото си. Излиза, че без него няма как да се свърши нещо полезно за България, всички се борят само за постове, министерства и рушвет. Какво да се прави, мери всички със своя аршин.

113

Анонимен

преди 2 години

Тикун ходи само по гербаджийски села и паланки.

112

Инженер

преди 2 години

Г-н Борисов, кои са Тошко, Мошко и другите, които трябва да гледам след 6 - 7 месеца. по-добре да си гледам фирмите, а не провалени политици като сегашните български. Два пъти си подаваше оставките, а сега ми казва какво да съм гледал. Ти гледаш ли си пистолета от ДС и членската книжка от БКП. Защо не си я публикуваш някъде, със снимка на която си около 20 годишен млад комунист. Може и с Тодор Живков да си публикуваш снимка.

111

Анонимен

преди 2 години

Абе вкарайте го в кауша тоя да мирне народа беее!До кога ще го бавите?!

110

human

преди 2 години

Този човек съвсем изтрещя, нищо не му се разбира.

109

Анонимен

преди 2 години

Рашков попречи на гавазита на Борисов да купуват гласове и резултатите на ГЕРБ са видими.

108

noname

преди 2 години

Мишката Тиквун се показа. хаххааааа

107

Анонимен

преди 2 години

Буци къде скри парите ,парите и златото Буци ,за затвора си Буци

106

Въпрос

преди 2 години

До 114 Нови опорки ли са ви спуснали? Само питам?

105

Сата НАТО

преди 2 години

До 109 ..... аз да ви питам нещо-той крие ли се от камерите?Отказва ли да говори с медиите?Не.Което трябва да ви говори нещо ---///--- Ти изглежда си мало умрн? Къде виждаш тук медии? Това са лични техни снимки, герберите. Сам си се записва и сам си се публикува в профила си във Фейса. Или Туитър - същата работа.

104

Анонимен

преди 2 години

na 112 aide po barzo chisti ve muhlio. oste li ne si ostargal teflona?

103

GG

преди 2 години

До човекДа, всички бивши соц държави, изкоренили комунизма живеят добре. Останахме малка част от Балканите, неоткъснали се от руския модел. Викаш да върнем БСП и ДПС, ще вържем и цъфнем ?! Не ти отг повече. (Мразя всичко, свързано с комунизма !)

102

Анонимен

преди 2 години

Бойко Мойко и цялата шайка ГЕРБ незабавно в затвора!!!!

101

Гиб Мелсън

преди 2 години

Когато трябваше да го разпитват наричаше полицаите "момчетата", Сега, като прави шоу с този селски кмет нарича полицаите "гавазите" на Рашко. Както му отърва. Рони сълзи за кмета, който постоял едно денонощие в ареста а в същото време прати десетки турски граждани преследвани по политически причини от Ердоган обратно в Турция там да ги бият и изнасилват и някои от тях сега ни съдят и ще плащаме компенсации. Както му отърва.